• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu evlilikte neler olmalı?

pamuksekeripembesi

"be a voice, not an echo"
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
186
87
323
Kızlar evlilik düşündüğüm bi ilişkim var. Ben aileden mutlu evlilik nasıl olmalı gibi bişey görmediğim için sizlere sormak istedim. Sizlere göre bi evlilikte olması gerekenler nelerdir? Bu soru uzun süredir aklımda çünkü. Elbette sevgi saygı olmalı. Fakat evlendikten sonra fark ettiğiniz neler var?

Kızlar evlilik düşündüğüm bi ilişkim var. Ben aileden mutlu evlilik nasıl olmalı gibi bişey görmediğim için sizlere sormak istedim. Sizlere göre bi evlilikte olması gerekenler nelerdir? Bu soru uzun süredir aklımda çünkü. Elbette sevgi saygı olmalı. Fakat evlendikten sonra fark ettiğiniz neler var?
Saygi en basta gelir. Fazla samimiyet tez ayrilik getirir. Ne cok sıkı fıkı olucaksiniz nede cok uzak her sey kararinda olmali. Senin de esininde ozel bi alanida olmali. Esler birbirlerinin herseyini bilip karistiklarinda suyu cikiyor yuz goz oluyorsun hersey tepe taklak oluyor. Birbirinizin hayatina karsida saygi gosterirseniz sizden mutlusu olmaz. Ben kendi evliligimden yola cikarak yazdim. Mesela biz hep boyle oldugumuz icin bu gune kadar bi sorun yasamadik. Ve cocuklarimiz ufacik birseyde ozur dilemeyi bilir anne babayi ornek aliyorlar cunku.

dıger yurumlara katılıyorum bır de bır bırınıze destek anlayıs olmalı destek olamılısınız bır bırınıze :)

Sevgi ve merhamet olmalı.
Karşılıklı saygı ve sadakat olmalı.
Diğergamlık olmalı.
Gizli saklı işler olmamalı kartlar açık olmalı.
Kişisel uyum olmalı ama aile uyumu da şart mı bence şart, huzursuzluğa zemin hazırlayacak bir şey aile uyumsuzluğu.
Bir de kimsenin kusursuz olmadığını bilerek karşı taraftan kusursuzluk beklenmemeli.

Küslükleri uzatmamak, kavgaları inatlaşmaya çevirmemek, merhametli olmak, adaletli olmak, karşılıklı anlayış göstermek, ve seks hayatının düzenli olması (süre uzadıkça gerilimler soğukluklar artıyor) bana göre.

Back
X