Mutlu Gebelikler için Birlikte Kilo Alalım :)

whitewish

Gel Bebişim Gel :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
2.717
18
88
Selam bayanlar :79:
Hamile olduğunu yeni öğrenmiş biri olarak açmayı sabırsızlıkla beklediğim konuyu açmış bulunuyorum :92:
Gebeliğim henüz 5+1 ama aşırı kilo almaktan korkan biri olarak şimdiden tedbirli gitmek istiyorum,bu mucizevi yola 63 kilo ile başlamış bulunuyorum umarım çok fazla artış göstermez bu rakam,birlikte hem gebeliğimiz nasıl gidiyor hem de neler yiyip içiyoruz paylaşalım.
Rabbim bu güzel duyguyu yaşayan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin,inşallah sağlıkla kucağımıza alabilelim bebişlerimizi

merhaba canım,
ben de 10 haftalık hamileyim ve senin gibi kilo almaktan çok korkuyorum 58 ile hamile kaldım ve 2,5 kilo aldım bile napalım herşey sağlıklı bebişler için değil mi :)

merhaba canım,
ben de 10 haftalık hamileyim ve senin gibi kilo almaktan çok korkuyorum 58 ile hamile kaldım ve 2,5 kilo aldım bile napalım herşey sağlıklı bebişler için değil mi :)

Allah tamamına erdirsin canım aynen dediğin gibi herşey bebişlerimiz için bulantin var mı benim erken mi başladı acaba diyorum bugün yoğun bir şekilde hissediyorum bastırmak için de ekmek falan hep karbonhidrat aldım.senin nasıl geçiyor

17+6 günlük hamileyim zaten kilolu biri olarak hamile kaldım acayip korkuyordum kilo almaktan şuana kadar 1,60 kilo aldım öyle bir mide yanması mide ekşimem vardı ki yemek yemeye korkuyordum sonra mide bulantısı üstüne , kilo almayı düşünmeyi bıraktırdı resmen bana şimdi de herkes bana 5.aydan sonra kilo alırsın diyor bakalım inşallah çok almam zaten balina etliyim

Allah tamamına erdirsin canım ne guzel sen azicik almissin ben hergun 100 gr alıyorum nolcam böyle bilmem midem de bulanıyor bastırmak için ekmek falan pide böyle şeyler yiyorum ben de cok musaitim kilo almaya zayıf da degilim zaten

57 ile hamile kaldım ve her gittiğimde kilo almış bulunuyorumşimdi 64.50 kiloyum:18:
Ne kadarlik hamilesin peki bulantin olmadi mi? Ben de 63.5 ile hamile kalmıştım 60.5 e dustum ve bulantılarım devam ediyor 61.6-62 falan çıkıyorum bu ara yesem direk alicam kilo yiyemiyorum diye su an icin almıyorum

Kızlar selam, beslenmeniz nasıl gidiyor? Ben 12.haftamdayim ve bulantim tam olarak bitmiş degil o nedenle cok fazla saglikli beslenemiyorum kırmızı et hic yok,balik guzel yiyorum, genellikle karbonhidrat alıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…