Mutlu kadınmı güçlü kadınmı sizce hangisi

Mutlu kadin imza:insanlar nazarinda guclu kadin

Hayat illaki insanlarin karsisina zorluklar cikartacaktir.önemli olan bu zorluklar karsisinda Güclü durmak.Güclü durabilen bir insan mutlulugun bu oldugunu bilen bir insandir.mutluluk da budur zaten.Güclü kadin,mutlu kadindir..

Çok güçlü oldum hala da kuyruğu dik tutuyorum ama mutlu muyum , bilmiyorum

Mutsuzluk bir bakıma tatminsizlikten, hep daha fazlasını istemekten, eldekiyle yetinmemekten ya da beklentilerin karşılanmamasından doğar. Bence güçlü kadın. Çünkü güçlü kadın daha fazlasını isterken aynı zamanda elindeki fırsata dönüştürmeyi ve kendi beklentilerini kendi karşılamayı bilir. Bu yüzden güçlü olup mutluluğunu kendi yaratan kadın.

Değişebilir bence. İkisine de çok kaptırmamalı insan kendini. Güçlü kadın olacağım diye mutsuz olmayı göze alırsan ne anlamı kaldı yaşamamın. Diğer taraftan da mutlu olacağım diye kendini ezdirir, cahil cahil gezersen öyle bir yaşama katlanmaya değer mi o mutluluk onu sorgula derim. İkisinden ortaya bir karışık yapalım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…