Mutlu kadınmı güçlü kadınmı sizce hangisi

Tabi ki mutlu kadın. Mutsuz olunca güçlü olmak da işe yaramıyor.

Aradaki zıtlığı bağdaştıramadım
Ama bence bir kadın güçlü olmalı güçlü görünmemeli
Güçlü görünen bir kadın feminenliğinden ödün veriyor gibime gelir hep bu da benim zıtlığım oldu sanırım

mutlu kadın ya,mutlu olmayı başaran kadın güçlüdür zaten kafadan

Bu ne demekmiş ki? Güçsüz olununca mı mutlu olunuyor ki mutlulukla güçlülük birbirine zıt şıklar olarak sunulmuş? Ha tabi "güç" ve "mutluluk" kavramlarını nasıl algıladığımız da önemli, merak ettim siz nasıl algılıyorsunuz?

Bence güçlü kadın. Hem güçlü olup hemde bunun farkında olursa kadın başına dimdik yenilmez olduğunu hissettiğinde zaten mutlu olur benim fikrim tabi

mutlu kadın üzüntülere çok kafa yormaz. onlar hayatta olmazsa olmazlarıdır diye bakar. üzüntüye fazla dalmak zaten mutluluğu köreltir. mesela çocuklar hep güler. ağlamaları bir kaç dakikadır sonra yeniden gülerler. bu onlarında güçlü olduğunu gösterir. hayata tutunma çabasıdır aslında. mutluluk insanın inancından gelir. çünkü inanır ki, gelen sıkıntılar yaratanın kendi terbiye etmesi ve sınaması için gelir. kabullenir ve çözüm arar. çözümü bulduğunda daha mutlu olur. bulamazsa kabullenip allaha havale eder. O çözsün diye. bir de bazı insanlar var. herşey iyi giderken yani dertsiz başına dert arar. onlar negative bakanlardır. hayatın hep olumsuzluklarını görür. bu sebepten hep mutsuzdur. bir arkadaşım var. çocukları kocası parası herşeyi var. ama hiç mutlu görmedim bu zamana kadar. hep birşeyleri şikayet eder. bunun sebebi bence maneviyatsızlık. çünkü hiç bir şeyden tatmin olmuyor. mutluysan çabuk toparlanırsın. hayat seni yenemez. bu sebepten güçlüsün.

mutlu kadın tabiki...çünkü mutlu kadın güçlüdür aynı zamanda..

Mutluluğu herşeye tercih ederim. Ne kadar güçlü olursan ol mutlu değilsen güçün sana birşeyler vermez tam tersi senden hep götürür.

Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Mutlu kadınmı güçlü kadınmı hangisi olmalı hayatta.
Elbette ki hem mutlu, hem de güçlü kadın güçlü olduğun zamanlarda daha da mutlusundur ama güçlü olmak en önemlisi seni zayıf gördükçe ezeenler çok olur hele de bayansan....

Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Mutlu kadınmı güçlü kadınmı hangisi olmalı hayatta.
Mutlu kadin zaten kucuk seylerledebmutlu olabilir , belirli bir seyler vardir ve onlarla mutlu olabilir daha duygulariyla yasar , riske girme fazla bence mutlu kadin daha verimlidir.. hem kendine hem cevresine mutlu olunca kendince zaten guclu olur

güçlü kadın her turlu mutlu olmanın yolunu bulur =))

mutlu kadın olduktan sonra her zorluğu yenecek enerjiyi bulursun içinde. ama istedigin kadar güçlü oldugunu düşün içinde mutluluk kırıntıları yoksa bitiyo her şey

Güçlü kadın mutlu kadın.. mutlu kadın güçlü kadın bu böyle. . Her ikisi birden yani

güçlü olmak lazım herkese karşı hayata karşı. hele ki insanlara karşı güçlü olmalı. zaman zaman mutsuz olabilirsiniz. ama çoğunlukla mutlu olursunuz. insanlar güçlü olduğunuz için hep sizin gibi olmak issteyeceklerdir. her zaman doğru bildiğini yapmalıdır insan. kendi bildiğini karakterine ters gelenleri elinin tersiyle itmeli. yapmacık olmaktansa kendin olmak güçlü olmak en iyisidir. güçlü ve mutlu olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…