Mutlu kadınmı güçlü kadınmı sizce hangisi

Mutlu olmak icin sebeplerim olsun,guclu olup mutluluk kendiliginden gelmiycek ya ben kesinlikle mutlu kadini secerim her zaman mutluluk hayata karsi en iyi savunucu saglikla tabiki

İki kavram birbiri ile ne bütünleştirilmeli ne ayrıştırılmalı.

Mutlu kadın zayıf olabilir, naif olabilir, kırılgan olabilir, güçlü de olabilir.

Yaşadığımız hayat güçlü durmayı gerektirecek kadar karmaşık ve komplike.

Sağlık yönünden güçlü olmak, kariyer yönünden güçlü olmak , sosyal hayatta sağlam ve karakterli bir duruş hayatı daha yaşanılabilir kılabilir.

güçsüz bir kadının mutlu olabileceğini düşünmüyorum

mutlu kadın güçlüdür
güçlü olan kadın mutludur zaten
güçlü görünmeye çalışıyorsa mutsuzdur ki zaten o zaman mutsuz kadın güçsüzdür yıpranmıştır ama güçlü görünmeye çalışması onu güçlü yapmaz ay beynim döndü

Guclu kadin zorluk cekmis kadindir duse kalka ogrenmistir. . Mutlu kadin derdi tasasi olmayan kadindir. Ekmek elden su gölden

Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Mutlu kadınmı güçlü kadınmı hangisi olmalı hayatta.

Neden birini secmek icin digerinden vazgecmek zorunda olasin ki. Ben hem mutlu hem de guclu bi kadinim ne yani mutlu olmak icin gucumuzu ya da guclu olmak icin mutlulugumuzu terk etmek zorunda miyiz? ne alaka?

güçlü kadın Mutluluk oyununda kolayca rol alabilir...Mutlu kadın Güçlü olamaz... Mutluluğu karşısında gücünü vermiştir.

Mutsuzum ama gercekten guclu bir kadinim yaşimda kucuk ama anne olmanin verdigi piskolojyle her zorluga gogus gereblyorm artk allahm iznyle

Biraz tuhaf olacak ama ben mutlu olmama rağmen güçlü değilim galiba eşimle sorunum yok parasal bi sıkıntımız da yok çok şükür zaten 5,5 aylık evliyim daha cicim ayları diyebiliriz ailelerle de iyiyiz mesleğimiz de elimizde ama gelin görün ki güçlü değilim. Biri bir şey dese kem küm ediyorum laf sokma alışkanlığım hiç yok içime ata ata deli oluyorum bu süre sonra kendimi güçsüz görüp bunalım takiliyorum. Valla ben çözemedim kendimi Hani vardır ya bazı insanlara bi şey dyecekken 2kere düşünürsünüz kimse onlara hadsizlik yapamaz ağır toptur o da lafı gediğine koymasını bilir falan...Öyle olmak istiyorum esasında. Ne eksik derseniz ben bulamadım sizce hanımlar burada yanlış olan ne Neden bir insan mutluyken gündelik yaşantıdaki durumlar insanın gücünü azaltır? Onerilerinizi alabilriim

mutlu olayım güçsüz olayım.illa tercih yapılacaksa
güçlü kadın mutsuz ola ola .hi,ç sıkıntı görmemiş insanlar oyle ufak seyleri dert ediyorlar .yanlarında ben neler gördüm diyorsun . ama varsın kötülük görmeseydim de ıvır zıvırı dert etseydim

Mutlu kadin guclu ol ol nereye kadar , Hayat kısa ne kadar mutlu olursak okadar kârimiza ..

Her ikiside hem kadın güçlü olucak hem de mutlu olucak

güçlü olmak herşeyin üstesinden gelecektir diye düşünüyorum.

Mutlu kadın bence mutlu olan zaten güçlü ve öz güvenlidir tek başına güç neye yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…