mb1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 2.254 1.465 133 Konya 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi susuleta #41 Ben de iyi değilim. Sağlıklıyım pek çok şeye sahibim.. Ama mutlu değilim.. Yalnızım mesela.. Yine internet var vakit geçiriyoruz..
Ben de iyi değilim. Sağlıklıyım pek çok şeye sahibim.. Ama mutlu değilim.. Yalnızım mesela.. Yine internet var vakit geçiriyoruz..
Q Queen of the North Kuzeyin Kızı Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2010 16.477 22.430 598 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi susuleta #42 Sinem989 .!.: İlk değil ama hasarsızlık indirimi yok Fullerin içinde en uygunu buydu Teminatları da yüksek Şansıma gider maseratiye falan çarparsam batmim bari dedim Birde araba üst segment olunca Genişletmek için tıkla... Dikkat et aman diyim :) mal canın yongası yine bir mutsuzluk sebebi olmasın :)
Sinem989 .!.: İlk değil ama hasarsızlık indirimi yok Fullerin içinde en uygunu buydu Teminatları da yüksek Şansıma gider maseratiye falan çarparsam batmim bari dedim Birde araba üst segment olunca Genişletmek için tıkla... Dikkat et aman diyim :) mal canın yongası yine bir mutsuzluk sebebi olmasın :)
B bebeqimyoldamrc Guru Pro Üye Anneler Kulübü 27 Kasım 2014 3.672 3.994 333 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi susuleta #43 susuleta .!.: Günaydın forumun değerli hatunları. Bu aralar yine dipteyim sondayim depresyondayım. Etrafıma bakıyorum ve sorguluyorum insanlar nasıl bu kadar mutlu?ya da mutlu olmak için neler yapıyorsunuz? Hayatım iş ve ev arasında geçiyor .ailemden uzakta yaşıyorum ve bu beni olumsuz etkiliyor. Forumdaki işsizlik konularını okuyunca diyorum ki ne kadar nankörüm.ama işte elimde değil. Kimseyi tanımadığım bu şehirde kotu hissediyorum Bununla ilgili destek alıp düzelen oldu mu? Mutsuz insanlarla dertlesesim var biraz:/ Genişletmek için tıkla... Şu günlerde bende mutluyum diyemicem. Bir çok sorunum kv ,eş ve işler .
susuleta .!.: Günaydın forumun değerli hatunları. Bu aralar yine dipteyim sondayim depresyondayım. Etrafıma bakıyorum ve sorguluyorum insanlar nasıl bu kadar mutlu?ya da mutlu olmak için neler yapıyorsunuz? Hayatım iş ve ev arasında geçiyor .ailemden uzakta yaşıyorum ve bu beni olumsuz etkiliyor. Forumdaki işsizlik konularını okuyunca diyorum ki ne kadar nankörüm.ama işte elimde değil. Kimseyi tanımadığım bu şehirde kotu hissediyorum Bununla ilgili destek alıp düzelen oldu mu? Mutsuz insanlarla dertlesesim var biraz:/ Genişletmek için tıkla... Şu günlerde bende mutluyum diyemicem. Bir çok sorunum kv ,eş ve işler .
C Crazypinkpink Sen önce kendine bak tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2011 1.099 756 123 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi susuleta #44 Mutlu değilim ama karamsar olmaktan sıkıldım...Ben de çözüm arıyorum Bir hobi edinmeye karar verdim kafa dağıtırım biraz
Mutlu değilim ama karamsar olmaktan sıkıldım...Ben de çözüm arıyorum Bir hobi edinmeye karar verdim kafa dağıtırım biraz
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 13 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi susuleta #45 Yogunluktan mutlu muyum degil miyim ben bile kaciriyorum bence: )