- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Ay durun panik yok =) biraz zaman gerekli yeni tasınmıssınız. Bazı insanlar kolay arkadas 3dinemes, güvenemez,kişiye göre değişen seyler bunlar. Öncelikle madem vaktiniz var hemen değerlendirin. YouTube inanılmaz bir dünya.Dikiş nakıs öğrenmekten tutun spor ve meditasyon kanalına kadar hersey var. Bir konu hakkında uygulamalı ya da teorik herseye ulasabilirsinis. Onun dısında saglıklı beslenerek kendinize yatırım yapabilirsiniz,kendinise özel yemekler hazırlayın mesela. Her hafta bir filme ya da tiyatroya gidin (indirim paketleri var bununla da ilgili) tek basına da cok zevkli bence.
Mutsuz olmak kolay önemli olan mutlu olmak için sebepler bulabilmek bence. Yoksa şu hayatta herkesin her istediğinin olduğunu sanmıyorum bunları düşünüp mutsuz olsaydık dunyada mutlu insan kalmazdı bana göre. Ama işiniz varmış ne güzel aileniz sevdikleriniz hayattaysa iyiyse bunlara şükredip mutlu olmayı deneyin. Yani bence mutluluk mutsuzluk olayını cok abartmamak lazım. Sevdiğimiz birine bisey olsa o zaman anlarız mutsuzluk caresizlik neymis
Kasko mu yenilicenMutluluk ve mutsuzluk sebepleri kisiden kişiye göre değişebiliyor .
Mesela Ocak ayı itibariyle arabam için yaklaşık 2800 TL ödeme yapacağım için bir mutsuzluk hakim üstümde ama diyorum ki kızım arabaya binerken iyi ödemesi gelince neden mutsuz oluyorsun sonra bu ruh halinden kurtuluyorum ama ben zaten ikizler burcuyum ister istemez iki duygulu :) :)
Bende bir sene sehir disinda yasadim yuruyus yapiyordum,gormedigin yerlere gidiyordum. Arkadas cevremi genislettim ,bunlar seni daha mutlu eder. Sana da oneririm...Günaydın forumun değerli hatunları.
Bu aralar yine dipteyim sondayim depresyondayım.
Etrafıma bakıyorum ve sorguluyorum insanlar nasıl bu kadar mutlu?ya da mutlu olmak için neler yapıyorsunuz?
Hayatım iş ve ev arasında geçiyor .ailemden uzakta yaşıyorum ve bu beni olumsuz etkiliyor.
Forumdaki işsizlik konularını okuyunca diyorum ki ne kadar nankörüm.ama işte elimde değil.
Kimseyi tanımadığım bu şehirde kotu hissediyorum
Bununla ilgili destek alıp düzelen oldu mu?
Mutsuz insanlarla dertlesesim var biraz:/
Yoo hiç mutlu değilim. Keşke ben de ailemden uzak bi yerde yaşasaydım.ne kadardır mutsuzsunuz?
2 ayda değişen şey ne? Ya da öncesinde ufak ufak canınızı sıkan şeyler olmaya başlamıştır zaten. Ne oldu?Hayatımda genel olarak depresif karamsar bir kisiliktim ama son 2 aydır inanılmaz mutsuzum
Kasko mu yenilicen
Ben zam gelmeden Aralık'ta yaptırdım
7600 lira
Daha acısı geçmedi MTV si var 600 lira ödicem
Binerken zevk alsam neyse
Zaten park edemiyorumda
Ailemden uzakta yaşıyorum evliyim. Eşimin ailesini ortadan kaldırmak istiyorum nefret ediyorum onlardanGünaydın forumun değerli hatunları.
Bu aralar yine dipteyim sondayim depresyondayım.
Etrafıma bakıyorum ve sorguluyorum insanlar nasıl bu kadar mutlu?ya da mutlu olmak için neler yapıyorsunuz?
Hayatım iş ve ev arasında geçiyor .ailemden uzakta yaşıyorum ve bu beni olumsuz etkiliyor.
Forumdaki işsizlik konularını okuyunca diyorum ki ne kadar nankörüm.ama işte elimde değil.
Kimseyi tanımadığım bu şehirde kotu hissediyorum
Bununla ilgili destek alıp düzelen oldu mu?
Mutsuz insanlarla dertlesesim var biraz:/
2 ayda değişen şey ne? Ya da öncesinde ufak ufak canınızı sıkan şeyler olmaya başlamıştır zaten. Ne oldu?
İlk değil ama hasarsızlık indirimi yokKasko trafik sigortası ve vergi :) hasarsızlık indirimi var Allah'tan ya olmasaydı napardim bilemedim .750 vergi ödedim ilk taksit, 19 unda kasko ve trafik sigortası 2000 civarı gelir dedi bakalım fazlası bile gelebilir herhalde :) senin ilk araba mı 7600 çok değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?