mutlu musunuz?

genel olarak nasıl hissedersiniz kendinizi?

• mutlu

OY: 23 50,0%
  • mutsuz

OY: 23 50,0%

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .
Bunun istatistiği olmaz ki, zamana mekana duruma kişilere karaktere ... daha sayamayacağım bir sürü etkene göre değişir şahsen bende anlık işliyor bu süreç kahkaha atarken bi anda ağlayacak kadar mutsuz olurum. Belirsizdir benim durumum

mutluluk geçicidir bi çocuk gülümser mutlu oluruz bir elbise alırız mutlu oluruz
huzurlu musunuz daha doğru bir soru bence (şu an gıcıklık olarak algılanabilir kusura bakmayın öyleyse)
huzurluyum çok şükür
bir sürü derdim var oluyor da ama vicdanımı bozan bir şey olmadıkça huzurlu hissediyorum
sebepleri ne mutsuz hissetmenizin?

Hepimiz zaman zaman mutsuz hissediyoruz kendimizi.
Önemli olan süresi, nedenleri..

Hiç sebepleri yok mu?

sağlığım yerinde,ailem hayatta ,arkadaşlarım var çok ŞÜKÜR ama hayatımda sevgi eksikliği hissediyorum yani bir yuvam olsa çok mutlu olacağım sanki. huzurluyum ama mutlu değil

Gün içinde bile elli kere değişebiliyor.
Birden kendimi mutlu hissettiğimde acaba az önce niye mutsuzdum diye düşünüp cevabını bulamadığım çok oluyor.

Tek cevabı olmayan bir soru.
Ama genelde cevabım olumlu olur.

sağlığım yerinde,ailem hayatta ,arkadaşlarım var çok ŞÜKÜR ama hayatımda sevgi eksikliği hissediyorum yani bir yuvam olsa çok mutlu olacağım sanki. huzurluyum ama mutlu değil

Yaş kaç peki? Evlenince herşey güllük gülistanlık olmuyor maalesef. Sorumluluğu ayrı, eşin ailesi ayrı, zorlu zorlu süreçler olacak. Kaldırabilecek misiniz?

Mutlu olsam mutluluğumu bozucak bişey çıkıcak diye mutluluğumu yaşayamam.Yorucu..

Yaş kaç peki? Evlenince herşey güllük gülistanlık olmuyor maalesef. Sorumluluğu ayrı, eşin ailesi ayrı, zorlu zorlu süreçler olacak. Kaldırabilecek misiniz?
her şeye hazır hissediyorum kendimi. yaş 29 olacak

hayal kurun kızlar:)
oturup hayat ne boktan hayat şöyle kötü böyle kötü demenin anlamı yokki
hepimiz biliyoruz hayat boktan
ama hayaller umutlar bizi güçlü yapacak o yönde her hareket de mutlu ,huzurlu
o yüzden hayal kurup o yönde davranmak en güzeli
mesela erkek arkadaşın yoksa eninde sonunda bir gün olacak
güçlü güzel bir kız olarak kendimi sağlıklı bir ilişkiye hazırlamalıyım deyip her gün spor yapabilirsin, karakterini güçlendirmek özgüvenini geliştirmek için yollar araştırıp deneyebilirsin
ayrıca inançlıysan evlilik için dua da edersin mis gibi
bu ümide yönelik bir harekettir ve bence bu tarz davranışlar o olacak şeyi çağırır da..
mesela ben şu an kariyere yönelik hedefler peşindeyim o yönde dersler alıyorum zor dersler bayağı işkence de çekiyorum verirken yalan yok ama hedefe yönelik hareket ediyorum ve eninde sonunda inşallah olur diye ümit edip onu çağırıyorum
ağlamayan bebeğe meme vermezler gibi bir söz vardı öyle diyeyim :)

bunları yapıyorum canım zaman zaman ama yazdıkların güç verdi sağol

öncelikle şu yazıyı kaldırsan keşke "yaşamak zorundayım"
evet kaldırasım var ama tam da öyle hissediyorum sani bu dünyaya ait değilmişim gibi. Allah yaşa diyor yaşıyorum. bazen ölsem diye düşünüyorum ama o da zor. off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…