mutlu muyum, mutsuz muyum onunla bilmiyorum :((

napsam ne etsem bırakmıyo ertesi gün tekrar hiç bişey olmamış gibi kaldığı yerden devam istemediği herşeyi yaptım :( sürekli kavga nedeni ne hiç bilmiyorum konuşamıyorum anlatamıyorum derdimi belki farklı şehirlerde olduğumuz içindir

Eee ayrı şehirdeyseniz daha kolay ayrılmak.
Ayrıl bitsin gitsin..
telefonunu değiştir ev telefonunun fişini çek!
Adam aldatmış daha ne yapması lazım anlamadım ki..

haklısın..kaybetmekten korkmuyorum artık o olmazsa ne yaparım da demiyorum telefonları değiştirip kaldığım yerden devam etmem en iyisi onun için çok fark olcağını sanmıyorum ben olsam ne olmasam ne

konu başlığın bile bence mutsuzluğunu, onunla olamayacağını ele veriyor. mutlu olsan inan fark ederdin. bir de aldatılmışsın ki bunu bir kez yapanın hep yapacağını düşünüyorum. acımasızım bu konuda. hiç kimsenin karşı tarafı kandırmaya hakkı yok çünkü. seni dört duvar arasına kapatacak, kendi istediğini yapacak...annesi diyorsun da, onu da aklım almıyor. sen bir ömür üzüleceğine annesi birkaç dakika üzülsün. sana değer veren biri karşına çıktığında, aklına bu doğru insan mı sorusu takılmayacak bile.

Ben böyle şey görmedim.
Ayrılmak istiyorum bırakmıyor ne demek arkadaşım ?
Al başını çek git. Sana ulaşabileceği her yerden git.
Bu ayrılmak olur işte.
Sen kalkıp "ayrılalım mııııııııııııı ?" diyorsun herhalde.
Öyle dersen, kabul etmez. Direk ayrıl :31:

Ben böyle şey görmedim.
Ayrılmak istiyorum bırakmıyor ne demek arkadaşım ?
Al başını çek git. Sana ulaşabileceği her yerden git.
Bu ayrılmak olur işte.
Sen kalkıp "ayrılalım mııııııııııııı ?" diyorsun herhalde.
Öyle dersen, kabul etmez. Direk ayrıl :31:

yaşaaa leonela:))))

aynen katılıyorum sana...

hepiniz haklısınız son kez konuşup anlatıp ayrılmak
hiç ayrılalım mı da demedim ki :(

Son düzenleme:
şu kk kadınları ne kadar kıskanç. bitmiyo hasetlikleri bitmezde

kız seviyo,seviliyo. çocuk evlenecekmişte.... kızın iletisine bakın aşktanda uçmuş

bence hiç uğraşmayın. bu aşk bitmemeli. yıllardır bu foruma üyeyim bi hazmedemediler aşkı....

nolmuş çocuk aldattıysa kızlar nolmuş?

diğerlerine nikah istemiyo. demek ki konu sahibi bu şerefe layık

ben ayrılmam. aldatsın erkekim :37:

yaşaaa leonela:))))

aynen katılıyorum sana...

Hahaha... Ayrılmak istiyorum , ayrılmıyor. Değişik bir cümle olmuş.
İhanet var sonuçta ortada. İhanet eden tarafın isteklerinin pek önemi kalmıyor bu durumda :8:

Sen de yaşaaaaaaa hihi :21:

kız seviyo,seviliyo. çocuk evlenecekmişte.... kızın iletisine bakın aşktanda uçmuş

bence hiç uğraşmayın. bu aşk bitmemeli. yıllardır bu foruma üyeyim bi hazmedemediler aşkı....

Benim erkekim de sırtımdan sopayı , karnımdan sıpayı eksik etmeyendir !
Böyle birini bulunca direk evleneceğum :32:

ask nedir emektir, ask herseyi afetmektir, askisina sahip cikmali bencede:48::16::103::103::103::103::103::103::103::103:

şaka yapıyorsun di mi? :))) seni aldattığını bildiğin bir adamla aynı yatakta yatabilir misin?

aşkından ölsen yapamazsın emin ol...

ama zaten kimse de aşktan ölmez.. en fazla 3 ay çekersin acıyı, sonra herşey normale döner.

şaka yapıyorsun di mi? :))) seni aldattığını bildiğin bir adamla aynı yatakta yatabilir misin?

aşkından ölsen yapamazsın emin ol...

ama zaten kimse de aşktan ölmez.. en fazla 3 ay çekersin acıyı, sonra herşey normale döner.

hayır çok ciddiyim. neden ayrılayım.aşığım, ölüyorum, geberiyorum onsuz olamam :5: o yatakta yatsın ben yerde yatarım

tüm kk yüklencek şimdi bana:1:

hayır çok ciddiyim. neden ayrılayım.aşığım, ölüyorum, geberiyorum onsuz olamam :5: o yatakta yatsın ben yerde yatarım

böyle bir durumu yaşamadığın için böyle konuşuyorsun bence...

kimse aşkından ölmemiş şimdiye kadar.. güven bana:)))

İlk taşı ben atayım ; Gurursuuuzzzzzzzzzzz, haadsizzzzzzzzzzz.... İnsanda azcık kadınlık gururu olur. Senin gibiler yüzünden bu hale geldikkkk zatennnnnnnnnnnnn :19::19::19:

1 defa aldatma onursuzluğunu yapan insan kesinlikle gene aldatır. Kesinlikle. Çünkü karakteri bunu kaldırır. Bunu bilir bunu söylerim. Gelecekte pişman olacağına şimdi üzül, yıkıl ama ayrıl canım. Evlendiğinde gözün kapıda, aklın sürekli eşinde mi kalsın istiyorsun. Bunu demek insan kolay değil. İstemem sevenler ayrılsın. Ama ihanet kadara aşağılık bir durum yok. Evlilikte bu tekrarlanırsa mahfolursun :43:

böyle bir durumu yaşamadığın için böyle konuşuyorsun bence...

kimse aşkından ölmemiş şimdiye kadar.. güven bana:)))

yooo yaşadım 27 yaşındayım. sevgilim aldattı evlendim... gerçi hala arada karıştırıyo bi şeylerde olsun

çocuk doğurdum mu bağlancak kesin. neden ayrılayım kocamdan?

yooo yaşadım 27 yaşındayım. sevgilim aldattı evlendim... gerçi hala arada karıştırıyo bi şeylerde olsun

çocuk doğurdum mu bağlancak kesin. neden ayrılayım kocamdan?

çok merak ettim sen nerede yaşıyorsun?

hayaller aleminde mi ? harikalar ülkesinde mi???

çocuk olunca sana mı bağlanacak? eve mi bağlanacak? çocuğa mı bağlanacak?

Back
X