Mutlu muyum? Pişman mıyım? Duygu karmaşası...

Sanırım nişanlılık evresini sevip sevmediğimi ancak nikahtan sonra anlayabilirim. Bu da karşımdaki adamın tavrına bağlı olacak gibi görünüyor.

Sanırım nişanlılık evresini sevip sevmediğimi ancak nikahtan sonra anlayabilirim. Bu da karşımdaki adamın tavrına bağlı olacak gibi görünüyor.
Nikah tarihi daha belli değilse biraz ağırdan alın olmadi. Acele etmeyin.

bu his bende hep var. bence biraz karakterlerimizle alakalı. ben daima böyle hissediyorum herkes her şey dört dörtlük olsa bile kabul, çok yorucu, çok zor. ama değişemiyorum.
Ben de öyle.arkadaş hiçbir ilişki dört dörtlük değil biliorum ama yazmış.... benim ilişkim gerçekten de dört dörtlük valla.düşünsem düşünsem bir fane olumsuzluk bulamam.buna rağmen birine ciddi bir bağla bağlı olmak.canın sıkıldığımda hadi bu gecebende kalma kendi evine git, özleşelim deme lüksü olmaması geriyor beni.ya da artık ömrümün sonuna kadar başka bir gönül macerası yaşayamayacak olmak....

Yanlış yönlendirmek istemem ama galiba bu kişi senin için doğru kişi değil. Henüz yolun başında bu kadar yorgun hissediyorsan bence yanlış bir şeyler var. Ayrıl demiyorum ama için rahatlamadan evlenme. Evlilikte yaşadığın bu his katlanarak artacak çünkü. Hayat başka birinin yükünü bitiş çizgisine taşıyamayacak kadar kısa.

Olayları tam olarak anlatırsanız daha rahat konuşuruz ama yorgunluk ve koşturma dışında geleceğinize yönelik kötü bir his, gerginlik yaşıyorsanız ciddi anlamda oturup düşünmenizi isterim. Tahakküm ve sınırları koruyamama çok önemli konular çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…