E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
merhaba arkadaslar kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum...5 senelik beraberliğim bitti sanırım..bu beraberliği bitirmek isterken bitince neden üzülüyorum anlamıyorum..eski ilgisi sevgisi düşüncesi yok hissediyorum.onu bunalttıgımı olayları abarttıgımı söylüyor. 1 hafta sehir dışına cıktım hiç aramadı mesajlarıma cevap vermekte bile zorlandı çok yogunmuş yemek yemeye bile vakit bulamamış v.s.ki gözünün önünden bir dakika olsun ayırmak istemeyen beni kaybetmekten korkup çocuk gibi ağlayan adam vurdumduymaz sorumsuz ilgisiz biri olup çıktı .konuşmak istedigimde, hep beni suçluyor beni bunaltıp her zaman azarlıyor hep üste cıkıyor kendini agırdan satıyorsun diyor .bende onun bu davranışlarından canım acıdıgı için kendimi ayrılıga hazırlamıştım ve bunu gercekten istedigimi düşünmüştüm ve hala ayrılmamın iyi olacagını düşünüyorum ama ona ayrılmak istedigimi söyledim hiç tepki vermedi mesajıma cevap bile vermedi 3 gün oldu ses soluk yok..benim yumuşamamımı bekliyor yoksa odamı bu durumdan memnun oldu anlamıyorum ...ayrılmak istedigim halde cok canım acıyor.bu sevgidenmi yenilgiyimi kabul edemiyorum anlamıyorum kafam çok karışık ne yapmam gerek bilmiyorum...fazla naz aşık usandırır bu olsa gerek oda usandı sanırım sonunda.....senağlama