Kızlar günaydın merak ettiğiniz için sağolun hafta sonu ful çalıştım bugün de izin günüm. Alp'in gece hayatı dışında bir sorunumuz yok. Bu gece hayatını kolay kolay bırakacağa benzemiyor. Bu konuyla ilgili gece çıkma gibi tek laf etmedim ama ben artık rahatsız olmaya başladım. Mesela geçen hafta izin alamaz mısın birlikte çıkalım dedi. Ben de evdekilere hastanede işim var diye yalan söyledim sırf onu kırmamak için ama bu yalan yüzünden gece boyu acayip mutsuz oldum. Ben bu kadar zor şartlarda izin almışım yaptığımız program arkadaşlarıyla müzikli bir yere gitmek

saat gece onbir oldu kimsenin kalkmaya niyeti yok biz kalkmaya hazırlandık arkadaşları niye kalktınız erken dediler Alp'in verdiği cevap ben Tan'ı bırakıp geleceğim dedi

eve bırakırken suçluluk hissetti heralde bir şey söylemediğim halde saçma bir açıklama yaptı. Bu aralar sigaraya bırakmaya çalışıyor eve giderse aklına sigara takılırmış ve o gün gece dörde kadar beraberlermiş. Bir de hafta sonu beraberdik beni eve bırakırken eve gidip yatacağım demişti ama o gün arkadaşıyla gece yine dışardalarmış üstelik sakarya'da ki barlara gitmişler oradaki ortamı merak etmişler bunları bana hastanede ki bir arkadaşı anlattı Alp'in orada olduğu bir saatte aramıştım evdeyim demişti ve hiç müzik sesi falan gelmiyordu. Bir de arkadaşı diyor ki sen arayınca panikliyor hemen dışarı çıkıyor diye dalga geçti. Bir de gürültülü bir ortamda oturup geyik muhabbeti yapmaktan ne anlarlar ki. Erkek erkeğe çıkmalarından çok rahatsız olmuyorum ama kızlarla birlikte çıktığında acayip sinir oluyorum. Bunların dışında bir sorun yok zamanla düzelir diye umut ediyorum. :26: