Van'da ne kadar da mutluymuşum

evet arkadaslar aramızda boyle ınsanlar var Allah uzak tutsun capkınlardan ,erkek dedıgınde cok gece hayatına duskun olmucak cok kotu bısey,ya cnm cok merak edıyorum sneı gorunce napcak ıns hayal kırıklıgına ugramazsın

Sakın arama.. şimdi duygusallıkla evet derim diyorsun ama geçecek bu duyguların emin ol
aşk emektir mücadeledir ben emekte mücadele de göremiyorum bu kişi de ve hemen başkası ile yakınlaşmış. bırak düşünme, sana inatta evlenir onunla hayat bu.. ama evlenince yolunda mı olacaktı ki herşey, ufacık bir sorunda bu yine kaçardı bütün sorunlar yıkılırdı sana... bırak böylesi iyi kaçtıgı yere kadar kaçsın... asla arama

Bahsettiğin kadarıyla o görüştüğün kişiden de koca olmaz.
Sana senin gibisi olmalı.
Nerde akşam orda sabah,hergün başkasıyla beraber olan adamlardan sakın.

Ayakları yere basan biri olmalı.

yaa nerdesın merak ettık?

Canım dün gece onikide nöbet sabah sekizde mesai bitti derken gündüz vardiyasına geçmişim akşam dörde kadar çalıştım 16 saattir çalıştım kardan dolayı eve dört saatte geldim pilim bitti girip yazamadım. Biraz kafamı dağıtıyım diye foruma yeni girebildim. Dün Alp'le barıştık bugün akşam kavga ettik:50: çok zor biri nasıl anlaşacağız bilemiyorum.

Canım dün gece onikide nöbet sabah sekizde mesai bitti derken gündüz vardiyasına geçmişim akşam dörde kadar çalıştım 16 saattir çalıştım kardan dolayı eve dört saatte geldim pilim bitti girip yazamadım. Biraz kafamı dağıtıyım diye foruma yeni girebildim. Dün Alp'le barıştık bugün akşam kavga ettik:50: çok zor biri nasıl anlaşacağız bilemiyorum.

Barışmak ve kavga etmek.
Mübarek ömür yiyici sanki.:61:

evet cnm cok kotu kar var ankarada ,hangı ara barıstınız hangı ara kavga ettınız işin zor ha

evet cnm cok kotu kar var ankarada ,hangı ara barıstınız hangı ara kavga ettınız işin zor ha

Canım o akşam güzel şeyler oldu barıştık ertesi gün tartıştık bugün yine tartıştık:44: şunu anladım zor biri hep benim dediğim olsun diyen biri onunla sağlıklı bir ilişki yürütebilmem için bazı şeyleri alttan almam gerekecek ama bu kadar tartışmadan sonra seni bir daha asla bırakmam dedi bunca yaptığı şeylere rağmen seviyorum onu...

O akşam Aylin'le sekizde buluşmak için sözleştik. kendi arabamla gittim ama apartmanın önüne gelince yukarıya çıkmaktan vazgeçtim. Aylin'i cepten aradım aşağıda bekliyorum dedim. Telefonda söylendi gel diye ısrar etti ama o kadar heyecanlandım ki gelemiycem dedim. Aylin de tamam ben geliyorum dedi. Aşağıda beklerken Alp çıktı karşıma kızarak niye burdasın dedi. O an içimden eyvah dedim ne komik duruma düştüm dedim kekelemeye başladım Aylin için geldim dedim. Niye yukarı gelmiyorsun buraya Aylin için değil beni görmeye geldin dedi elimden tuttu yukarı çıkalım konuşalım dedi. Elimi hiç bırakmadı yukarı çıktık içeriye girince Aylin'e, hemşire kıza siz beklemeyin çıkın dedi. Onlar gidince öyle bir sarıldı ki beş dakika falan hiç bırakmadı. Ben zaten ondan gelecek bir adımı beklediğim için hemen yumuşadım. Gece onbire kadar oturduk bana bu son dedi bir daha seni bırakmıyacağım dedi. Yapılan şakaya ne kadar bozulduğunu anlattı. Sen gelmeseydin ben gelecektim dedi. Ailesiyle olan durumundan bahsetti araları hala bozukmuş annesi asla affetmem diyormuş. Eve çıktığını anlatttı yanlız Aylin bana ev için yeni aldığı hemşire kızın bulduğunu beraber gidip tuttuklarını, beraber eşya aldıklarını anlatmıştı amma Alp bunları hep tek başına yapmış gibi anlattı. Heralde kızacağımı düşünerek söylemedi. İki gündür sevgiliyiz ama iki gündür kavga ediyoruz :44:

vay vay dohtoruma bak sen... :9:
ya aslinda varya hersey bos..
sana biz ne kadar söyle yap böyle yap, dogrusu bu desek bile bos...
cünkü arada ask var ve yasanmamis onca sey varken vazgecmek cok zor...
eger devam edeceksen o zaman bundan sonra hersey seffaf olmasi gerekiyor...
ne bilim gecmisiyle ilgili anlatmadigi birsey kalmasin, sonra gece gezmelerine, sorumsuz davranislarina son versin...
hakkinda hayirlisi canim ama hepimiz biliyorduk tekrar bir araya geleceginizi...

vay vay dohtoruma bak sen... :9:
ya aslinda varya hersey bos..
sana biz ne kadar söyle yap böyle yap, dogrusu bu desek bile bos...
cünkü arada ask var ve yasanmamis onca sey varken vazgecmek cok zor...
eger devam edeceksen o zaman bundan sonra hersey seffaf olmasi gerekiyor...
ne bilim gecmisiyle ilgili anlatmadigi birsey kalmasin, sonra gece gezmelerine, sorumsuz davranislarina son versin...
hakkinda hayirlisi canim ama hepimiz biliyorduk tekrar bir araya geleceginizi...

Sağol canım zaten o bana bir sürü kural koydu bende ona bir sürü yasak koyacağım gece hayatı bir de kızlarla samimi olmasına tahammül edemem bakalım değişecek mi?

Sağol canım zaten o bana bir sürü kural koydu bende ona bir sürü yasak koyacağım gece hayatı bir de kızlarla samimi olmasına tahammül edemem bakalım değişecek mi?

ama birden bu kadar kural, yasak ters tepebilir..
yani o kadar kasmayada gerek yok sonucta olacak birsey var olur zaten...
hem sonucta iki günde kimse degisemez ancak zamanla...
biraz sabir, biraz anlayisla üstesinden gelebilirisiniz..

ama birden bu kadar kural, yasak ters tepebilir..
yani o kadar kasmayada gerek yok sonucta olacak birsey var olur zaten...
hem sonucta iki günde kimse degisemez ancak zamanla...
biraz sabir, biraz anlayisla üstesinden gelebilirisiniz..

Bende aynen böyle düşünüyorum erkeklere ısrarla yasak koyunca ters tepiyor inadına yapıyorlar.Tatlı tatlı yaklaşarak zamanla istediğin herşeyi yaptırabilirsin bir erkeğe.
Ayrıca çok sevndim bir araya gelmenize:)

Son düzenleme:
Barışmanıza sevindim biz burada ne desek sen yine duygularınla hareket edecektin nitekimde öyle olmuş.

Son düzenleme:
gelecegı sende bılıyosun ama ask işde insanın aklını basından alıyo,cnm bırden kesın yasaklar koyarsa ozellıkle de eglencesıyle ılgılı her sey ters teper ben sana dıyım ,napacak kı eglenceyı kız arkadaslarını bırakacak sadece işi ve sen sonra nolcak cok sıkılacak heycan duymacak gerı donememk uzere gerı bıurakacak,ama tabı bu halıyle de evlenılecek bı erkek degıl ,her seyı yavas yavas bıraktırmaya calıs,barısmana cok sevındım ama ıns uzmez senı:4:

[FONT=ohhhh çok sevindim beraberliğinize. zaten sana arkadaşlar ne derlerse desinler kalbinin sesini dinleyeceğini biliyordum. ohhh ne güzel. inşaallah arkadaşlığınız evlilikle sonuçlanır. doktordan sevgili olmaz, koca olmaz diyenler utansın. zira ben de kadın doğumcuyla evliyim. çok da mutluyum. yazılanlara da üzülüyordum. ancak eşimin gece hayatı hiç yok. akşam sadece halı sahada maç oynamaya gider.(bir de fenerbahçe maçı izlemeye gider.) inşallah eskisi gibi dışarı çıkmaz. umarım güzel bir beraberliğiniz olur.

Back
X