Mutlu muyum yoksa mutsuz mu? Bilemiyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum...5 senelik beraberliğim bitti sanırım..bu beraberliği bitirmek isterken bitince neden üzülüyorum anlamıyorum..eski ilgisi sevgisi düşüncesi yok hissediyorum.onu bunalttıgımı olayları abarttıgımı söylüyor. 1 hafta sehir dışına cıktım hiç aramadı mesajlarıma cevap vermekte bile zorlandı çok yogunmuş yemek yemeye bile vakit bulamamış v.s.ki gözünün önünden bir dakika olsun ayırmak istemeyen beni kaybetmekten korkup çocuk gibi ağlayan adam vurdumduymaz sorumsuz ilgisiz biri olup çıktı .konuşmak istedigimde, hep beni suçluyor beni bunaltıp her zaman azarlıyor hep üste cıkıyor kendini agırdan satıyorsun diyor .bende onun bu davranışlarından canım acıdıgı için kendimi ayrılıga hazırlamıştım ve bunu gercekten istedigimi düşünmüştüm ve hala ayrılmamın iyi olacagını düşünüyorum ama ona ayrılmak istedigimi söyledim hiç tepki vermedi mesajıma cevap bile vermedi 3 gün oldu ses soluk yok..benim yumuşamamımı bekliyor yoksa odamı bu durumdan memnun oldu anlamıyorum ...ayrılmak istedigim halde cok canım acıyor.bu sevgidenmi yenilgiyimi kabul edemiyorum anlamıyorum kafam çok karışık ne yapmam gerek bilmiyorum...fazla naz aşık usandırır bu olsa gerek oda usandı sanırım sonunda.....senağlama

Bana kalırsa adamın da kafasına yatmayan bazı konular vardı ilişkinizle ilgili..:delphin:
Çünkü gerçekten seven bir erkek hele ki 5 yıllık ilişki yaşamışsınız ne olursa olsun önce sizi kazanmaya çalışırdı..fisfisfis
Bence artık siz de onu unutmaya çalışın,hayatınızda yeni bir sayfa açın..
Hayırlı olsun inşallah..:Saruboceq:

ortada bişey yokken ayrılma kararı almamışsınya,
ne demek mesaja cewap wermemek,ne demek azarlamak,ne demek önemsememek..demek yemek yemeye bile zamanı olmamış,o zaman wc de bir msj atsaymış,hiç wc ye de gitmedi değil ya..bazen bu erkekler ne kadar çekilmez oluyorlar..tekrar düzelir belki,yine yangına körükle gitmeyim,hakkınızda hayırlısı olsun derim ama 5 yıl olmuş,biraz emeğe saygı lütfen..uzun süreli ilişkilerde böyle yıpranmalar olabiliyor ama neden geçen yılların hatrına daha insani uslupla bitirmezler ki..ayrılık mesajına bile cewap gereği duymamış..böyle rahat erkeklerden hep nefret etmişimdir..allahtan eşim böyle değil..geçmişte başıma geldi ama çoktan yol werdim..yıllar önce..emeğe,yıllara saygısı olmayana ne denir ki?unutma hiç kimse wazgeçilmez değildir!!ben wazgeçtim,çok da iyi ettim!!

canım anladıgım kadarıyla sevgısı bıtmıs veya baskasına karsı ılgısıde olabılır.CADIARZUbence bı an once bu acıyı hafıfletmeye ve unutmaya calıs.:teselli:her sonun bı baslangıcı var sende kendıne bı baslangıc yap.sana deger vermedıkten sonra ılıskıyı yurtmenınde anlamı yok.Allah senı bundan sonra hayırlı ınsanlarla karsılatırsın canım:Saruboceq:

İşin içinde olmadan sadece farazi yorumlar yapabiliriz canım. Benimkide farazi bişey olucak kesinlik yok.
Bence dediğin gibi biraz usandı sanırım artık nazından mı , kaprisinden mi bilemiyorum her nedense.
Belki ona zarf attığını sanıyor , o yüzden cevap vermiyor.
Bence yüzyüze konuşup kararlar almak böyle duygusal hareket etmekten o kadar yıl sürmüş emek verilmiş bir ilişkiyi mesajla bitirmekten daha iyidir..

mirmirmirmirteşekkür ederim kızlar şuan cok canım acıyor yeni oldugu için ama umarım bu durum kısa sürer aptal bir yengeç oldugum için pek kolay oldugunu sanmıyorum ama en azından deniyorum buda benim için büyük bir yok katetme demek:çok üzgünüm:

iki taraftan birinde bişeyler bitmişse yada azalmaya başlamışsa en iyi çözümdür gitmek...
Çünkü ne kadar konuşulursa konuşulsun sadece problemin ne olduğunu anlarsınız...
Sorun çözülür herşey çok güzel olur diyemem bu konuda çünkü artık bişeyler bitmiş ne kadar konuşurlursa konuşulsun her şey problem olur bu ilişki için.
Yani aşk kırıntısıyla doymaktansa aç kalırım bu hayatta deyip bu ilişkiyi bitirmek ve yeni bir başlangıç yapmak en iyisidir.

yazından anladığım üzere, onun artık önceki duygularının eskisi gibi alevli olmadığı zaten seni üzen de bu olmuş ve onu ele veren de bu..sende bunun farkındasın ..ama kabullenmek istemiyorsun..belki de onun artık kendini ağırdan satmaya başladığını düşünüyorsun,bu da ihtimaller dahilinde,seni kendi silahınla vurmak,incitmek isteyip, belki de bu yolla onu anlamanı sağlamak ta istiyor olabilir... yada herşey bir yana ,duyguları.sevgisi,hisleri çok fazla yeterli diidir artık bu ilişki için...zamana bırak,geliyorsa aç kollarını ...gelmiyorsa el salla arkasından...

birde üzülüyorum demişsin ya! neden üzüldüğüm sanırrım en başında ki sebep; sana deli divane olan,gözünün içine bakıp,ağzından çıkan bir tek kelimeyle emrine amade olan,sevgisiyle ,verdiği degerle seni yere göğe sığdıramayan o adamın bu hale dönüşmesi... oysa biz kadınlar hep umut ederiz böyle kalmalarını,hatta bazılarımız sanarız..bizler için romayı yakan neron,dağları delen ferhat ın gidişine üzülürüz aslında... vs..

birde üzülüyorum demişsin ya! neden üzüldüğünün sanırım en başında ki sebep;
sana deli divane olan,gözünün içine bakıp,ağzından çıkan bir tek kelimeyle emrine amade olan,sevgisiyle ,verdiği degerle seni yere göğe sığdıramayan o adamın bu hale dönüşmesi...
oysa biz kadınlar hep umut ederiz böyle kalmalarını,hatta bazılarımız sanarız..bizler için romayı yakan neron,dağları delen ferhat ın gidişine üzülürüz aslında... buna sebep bzan zaman aşımı ve yaşanılanlar bazen de bizizdir çoğu zaman vs..a.s.

evet canım çok haklısın kendim 5 yıl öncesinin ben i olmadıgım halde onu hep aynı kalmadıgı için suçladım sanırım .hep isterizya biz bırakalım onlar koşsun biz kıralım onlar özür dilesin herkesi bilmiyorum ama ben böyle yaptım .ama sanırımki özeleştirimi çok geç yaptım sevgisini tüketebilecegimi hiç düşünmeden .benneyaptımki zamana bırakıyorum belki bu ayrılık bişeyleri düzeltmek adına veyahutta kendi kendimizle kalmanın verdigi huzuru anlamak adına hayatımızda bize yol gösterir ..a.s.

Back
X