Mutlu olabilen arkadaşlar sorum sizlere? Nasıl yapıyorsunuz bunu?

Evlilik, çift yönlü bir durum. Şayet sadece evliliğinden mutlu değilsen bu sadece seninle alakalı sıkıntı olduğu için değildir bence kendine bu konuda yüklenerek haksızlık etme. Eşinle sivri olduğunuzun farkındasınız, muhtemelen sen o sivriliği gidermek için debeleniyorsundur da. Peki o aynı çabayı gösteriyor mu? Bunun farkında mı?

Ayrıca ilk gece, ilk tatil ilk kez yaşanıyor diye özel olur gibi bir şey yanlış. Özel dediğimiz şey bizi heycanlandırıp mutlu ettiği için özel oluyor. Bu yani tamamen duygularla alakalı. Biri 50 yaşında 150. ilk gecesini yaşasa yine heycanlanıp mutlu oluyosa al sana o ilk gecedir.

Kısacası ben şımarıklık yaptığını tatminsiz bir kadın oldugunu düşünmüyorum. Gayretsiz bir kocası sürekli çabalamak zorunda olduğu bir evliliği olan kadın olarak gördüm seni.

Siz suanda zannediyorsunuz ki hersey usulune uygun olsaydı evlılıgım farklımı olurdu .
Sanmıyorum
Kader kısmet ısı bunlar

ben herşeyin başının "kendini affetmesi" olduğunu düşünüyorum.ayrıca herkesten önceye kendisini koyması aslında bencilllik adı ama bu çevrenedekileri düşünme yalnız kendi mutluluğun demek değil.önce kendi bireysel iç dünyadaki mutluluğun önemli..ayrıca devamlı mutlu olmak için kasmaya gerek yok.hayatı olduğu sana getirdikleriyle kabul etmek.geçmişte yaptıklarını yaşadıklarını kendini olduğu gibi kabul etmek ve her gün her yeni gün kendini keşfetmek...
eşinin iyi yönlerine odaklan tavarını saçma buluyorum.hayat iyi den ve mutluluktan ibaret değil.tam tersi eşinin olumsuz yönlerini de gör.kendi olumsuzluklarını keşfedersen ,etrafındakilerinkileri özümsemek daha kolay olur.
ben her sabah 6 da kalkıyorum,nefes egzersizlerimi yapıyorum,esneme hareketlerim,yoga türü hareketlerim var. mis gibi havayı içime çekip,içimdeki tüm enerjiyi topluyorum.içime metin hara kaçtığı doğrudur:):):
beni güne hazırlıyorum hayata hazırlıyor..
eşimle oğlumla ilişkim önce "ben"de bitiyor aslında..
daha çok çok yazacaklarım var da çok özü bu işte:)

yaaa senin o yazan parmaklarını varyaa.cok tatlısın..su gıbı okudum geçti..

ılber hoca dıyor ya bılmemekte mutluluktur...cok mu sorguluyorsun hayatı herseyıı?arastırmacı ruhun var dıye sezdım..ınan bana sorgu=mutsuzluk..

dıyeceksın kı ne manaaağ
şöyle kiii; o kadınlar hiç sorgulamayan aman mutluyum yanımda ya o bana yeter diyen irdelemeyen tiplerden muhtemelen( en yakınımda böyle 3 ornek var,ücü de kocaları tarafından aldatılıyo..adam evıne gelıp karısına yardım edıyo.kadın ne bılsın bakıyor ilgi de var ..ee ıhanet yok o zman...sorgulamıyor...

ben de mutluyum ama oyle o lalalalala ucuyorum heyoooo tarzı degıl.sorumluluklarım cok dıye yoruluyorum o kdr.ama anı yasamaya calısıyorum.yaşıyorum sayılırsa..ve erkeklerı anlamak ıstemıyorum artık.çok kafa patlatttım.sığ dusunen hiç bir canlıya saygı duymuyorum.erkekler ne yazık kı sığ dusunen canlılar.başka kaldı mı canlı bılmıyoruım :)

ve seks...kesınlıkle olmazsa olmaz.bı evlılıkte sex yoksa o kısı abim kardesımdır.o kdr yanı.sevışırken mutu olunur.bu doğanın gercegı.

ne guzel kı;toplumun tapularına uymadın,sevışmek ıstedın sevıstın.baksana adını hatırlamıyosun...erkekler hep yapar bunu.ben de nıye bızım oyle hakkımız yok.nıye dırekt şakkkk dıye vay k.ş.r damgası yıyoruz dıye sorguluyordum neyse kı boyle delı kadınlar gormek guzel...

ve mesafe..bir ilişki de iki kişi aynı noktada değilse yanyana dipdibe değilse o aşk bi yerden sonra bıtıyor bence.ben mesafeler olunca bağlanan değil ayrılan kafadayım mesela sende boyle olabılırsın..o yuzden de bu sekıl dusunebılırsın

evladın ıle cooook mutlu olman dılegıyle...opuldun

Dün akşam öylesine televizyona bakıyoduk bir anda TOSUNPAŞA filmi girdi bende bi mutluluk öyle bitene kadar izledim ( belki 15. kez) o hamam sahnesine her zamanki gibi koptum öyle yani birden geliyo ben de bilmiyorum

Çok tatlı bir yorumdu.. Çok teşekkür ederim. Muah bende de:))

Erkenden kalkıp kendşne vakit ayırabilen insanlara hayranım... Ben o saatlerde sürünüyor oluyorum. Ben anca geceleri bir şeyler için cakit ayırabiliyorum. Gece insanıyım sanırım ama hep sabah erkenden kalkıp enerjik olabilmek istemişimdir.

Doğru aslında sadeve ben çabalıyorum diye düşünüyordum demekki dışardan da öyle görünüyor. Teşekkür ederim.

Günaydın.
Doğrudur.
Haklısındır.
Bu fani dünyada herkesin kendine göre haklı olduğunu inanmayı öğrendim ben.
Kolay gelsin.
Daha fazla üzülmemen/yıpranmaman umudumla...
Çok teşekkür ederimm. Bencede doğru bir tane olsa bile ona ulaşmak için birden çok yol var. O yollardan bazıları önce yanlış yapmaktan geçiyor bazısı biraz daha dolanbaçlı yollardan... Ben hangi yoldayım onu bilemiyoum ama:) doğruya ulaşmak umuduyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…