- 13 Haziran 2015
- 5.918
- 19.675
- 448
- Konu Sahibi Samire tmv
-
psikiyatr farkli psikolog farkli bence sizin psikolaga gitmeniz lazim ,gidemiyorsaniz psikolog vidolari var nette en azindan onlari dinleyin,birileri size kendinizi degersiz hissettirmis olabilir kendinizle ilgili alginiz bozulmus olabilir buda ozguven eksikligine sebep olabiliyor sunu unutmayin insan serefli mahluktur mutevazi olun kalp.kirmayin ama kendinizide enayi yerine koydurmayin haksizlikla.karsilasirsaniz kendinizi guzel guzel.ifade edin ,anlayacagini dusuunuyorum diyip konu kapatin,ve mutlaka ama.mutlaka ibadetlerinizi yapin kilmiyorsaniz namaza baslayin dua edin salavat getiri n(ki uzulunce salavat getirince insan cok rahatliyor )Allah tealayi cok zikredin bu sizi cok ama.cok rahatlatır ,bir yerden baslayinFayda edecek mi de burda genelde hap veriyorlar onu da kucuklugumden beri kullanirim bi fayda ettigini sanmiyorum
Tamam gidecem en kisa zamandaPsikolojik destek şart o zaman
Ibadetlerime dikkat etmeye çalışıyorum mesela sizin dediginiz gibi eger birsey zoruma gitti birsey dedim diyelim aaa sen nasil soylersin bunu senden beklemezdim soyle de böyle de azicik konu uzasa gecmislerimden yüze vururlar yada zoruma giden birseyi yuzume vururlar yada yaptıkları iyilikleri yuzume vururlar bunlari duyunca görünce de budefa ben daha cok kötü oluyorum elimden gelen sadece ağlayarak icimi rahatlamakpsikiyatr farkli psikolog farkli bence sizin psikolaga gitmeniz lazim ,gidemiyorsaniz psikolog vidolari var nette en azindan onlari dinleyin,birileri size kendinizi degersiz hissettirmis olabilir kendinizle ilgili alginiz bozulmus olabilir buda ozguven eksikligine sebep olabiliyor sunu unutmayin insan serefli mahluktur mutevazi olun kalp.kirmayin ama kendinizide enayi yerine koydurmayin haksizlikla.karsilasirsaniz kendinizi guzel guzel.ifade edin ,anlayacagini dusuunuyorum diyip konu kapatin,ve mutlaka ama.mutlaka ibadetlerinizi yapin kilmiyorsaniz namaza baslayin dua edin salavat getiri n(ki uzulunce salavat getirince insan cok rahatliyor )Allah tealayi cok zikredin bu sizi cok ama.cok rahatlatır ,bir yerden baslayin
Bende sizleri cok seviyorum zaten burasida olmasa ne yapardım bilmiyorumSamire ben seni çok seviyorum, sen de kendini sev. Bırak biraz dünya senin etrafında dönsün, kimseyi umursama sallama. En önemli sensin, herkes senden sonra gelir.
Sagol tesekkur ederim iyi dileklerin için
Ah Samire ah... Burda yıllardır derdine ortak olan o kadar insan var ki... Artık kızamıyorum da sana. Canım yanıyor vallahi. Üzülüyorum... Senin başında o koca olduktan sonra, sana öyle davranışlar yaptıkları için bu sorunların çıkıyor. Keşke boşansan da kendi ayaklarının üstünde dursan... Psikolojini bozdular senin. Psikoloğa gidebilme şansın yok mu yada daha önemlisi bir psikiyatri servisinden destek alsan?Herkese iyi aksamlar aslinda cok onemli birsey degil ama bir o kadar da beni üzen seyler hic bitmiyor kafama takmak istemiyorum ama nedense hic aklimdan çıkmıyor surekli birseylere alinan tipim onun icin etrafimdakiler de bu cok iyi biliyor başkalarına soylemedikleri şeyleri bana söylüyorlar bir olay olduğu zaman bende birsey diyemiyorum eğer birsey desem budefa karsimda ki on kati şey diyor daha cok üzülüyorum bir türlü kendi basima mutlu olamıyorum surekli birilerine muhtacim sanki kirildigim insanlara bile belli zamandan sonra niye benle konuşmuyor niye neden sorular çoğalıyor kardesim var mesela o hic birseyi kafasina takmaz ben ise tam tersi herseyi kafaya takarim ozguvenim sıfır surekli kimseyi kirmamak icin kendimden ödün veriyorum budefa karsimdakine azicik bir laf soylesem aaa samire senden hic beklemezdim diye psikolojik baski uyguluyor lar sanki onlara muhtacim gibi boyle kendim egleneyim kendim geziyim yok onlar yoksa benim hayatim da bitmistir surekli evde otururum birsey yapmadan kilo aliyorum biryandan strese giriyorum sonra bakiyorum acaba okusaydim daha iyi olurdum diyom sonra guzel olsaydım diyom sonra ailem iyi olsaydı diyom diyom da diyom sonu gelmiyor yani paragraf imla kurullarını bilmiyorum arkadaşlar turkce üç olunca bir türkçe yi ogrenemedim kural olarak ayriyeten burda bile tanımadığım kişiler bile azicik kötü yorum yapsa ona bile üzülüyorum isteyen okusun istemeyenlerinde cani sagolsun Allaha emanet olun
Canim istemiyorAl kizini cik gez, nicin hep evdesin?
Ben kendimi bildim bileli böyleyim tabi bide koca kocanin ailesi eklenince daha kotu oldu herşeyAh Samire ah... Burda yıllardır derdine ortak olan o kadar insan var ki... Artık kızamıyorum da sana. Canım yanıyor vallahi. Üzülüyorum... Senin başında o koca olduktan sonra, sana öyle davranışlar yaptıkları için bu sorunların çıkıyor. Keşke boşansan da kendi ayaklarının üstünde dursan... Psikolojini bozdular senin. Psikoloğa gidebilme şansın yok mu yada daha önemlisi bir psikiyatri servisinden destek alsan?
Herkese iyi aksamlar aslinda cok onemli birsey degil ama bir o kadar da beni üzen seyler hic bitmiyor kafama takmak istemiyorum ama nedense hic aklimdan çıkmıyor surekli birseylere alinan tipim onun icin etrafimdakiler de bu cok iyi biliyor başkalarına soylemedikleri şeyleri bana söylüyorlar bir olay olduğu zaman bende birsey diyemiyorum eğer birsey desem budefa karsimda ki on kati şey diyor daha cok üzülüyorum bir türlü kendi basima mutlu olamıyorum surekli birilerine muhtacim sanki kirildigim insanlara bile belli zamandan sonra niye benle konuşmuyor niye neden sorular çoğalıyor kardesim var mesela o hic birseyi kafasina takmaz ben ise tam tersi herseyi kafaya takarim ozguvenim sıfır surekli kimseyi kirmamak icin kendimden ödün veriyorum budefa karsimdakine azicik bir laf soylesem aaa samire senden hic beklemezdim diye psikolojik baski uyguluyor lar sanki onlara muhtacim gibi boyle kendim egleneyim kendim geziyim yok onlar yoksa benim hayatim da bitmistir surekli evde otururum birsey yapmadan kilo aliyorum biryandan strese giriyorum sonra bakiyorum acaba okusaydim daha iyi olurdum diyom sonra guzel olsaydım diyom sonra ailem iyi olsaydı diyom diyom da diyom sonu gelmiyor yani paragraf imla kurullarını bilmiyorum arkadaşlar turkce üç olunca bir türkçe yi ogrenemedim kural olarak ayriyeten burda bile tanımadığım kişiler bile azicik kötü yorum yapsa ona bile üzülüyorum isteyen okusun istemeyenlerinde cani sagolsun Allaha emanet olun
Ama sen suan beni uzuyorsun diye guzellikle anlatin ,ama baktiniz olmuyor HasbinAllah diyin cozemediginiz seyi Mevla (cellecelaluhu)havale edin ve konuyu kapatin hiiic caniniz sıkmayin cozuluyor.sorunlar kesinle suphe etmeyinIbadetlerime dikkat etmeye çalışıyorum mesela sizin dediginiz gibi eger birsey zoruma gitti birsey dedim diyelim aaa sen nasil soylersin bunu senden beklemezdim soyle de böyle de azicik konu uzasa gecmislerimden yüze vururlar yada zoruma giden birseyi yuzume vururlar yada yaptıkları iyilikleri yuzume vururlar bunlari duyunca görünce de budefa ben daha cok kötü oluyorum elimden gelen sadece ağlayarak icimi rahatlamak
Evet siz mesela kizimda boyle benim gibi olacak diyorsunuz da öyle degil gercekten yani benim yaşadıklarımı zaten kimse yaşayamaz onun için ben kızımın arkasindayim hepde oyle olacam Allahin izniynenPsikolojik desteğe ihtiyacın var. Sendeki öğretilmiş çaresizliği gördüğümde sinirimden kuduruyorum.
Kızını ve onun geleceğini düşünüyorum. Farkında değilsin ama onun geleceği sana bağlı. İstersen herşeyi yapabilirsin. Benim halam 40lı yaşlarda ortaokulu bitirdi. Şimdi üniversite okuyor. Bir şekilde hayalleri için çabaladı. Umarım sende o gücü içinde bulursun. Hem kendi hemde kızının geleceği için lütfen bir şeyler yap.
Evet cok hassasim cok kiriliyorum olup olmadik herseyeAma sen suan beni uzuyorsun diye guzellikle anlatin ,ama baktiniz olmuyor HasbinAllah diyin cozemediginiz seyi Mevla (cellecelaluhu)havale edin ve konuyu kapatin hiiic caniniz sıkmayin cozuluyor.sorunlar kesinle suphe etmeyin
Hassas bir yapiniz var belli dusunmeyecegim diyin dua edin uzerinde durmayin her insan bir degil herkes ince dusunemeyebilir ma sizi uzunlede cok samimi olmay gerek yok dusuncelerini guzellikle.anlatma calisin
Birazda benden kaynaklanıyor ben fırsat veriyorum onlara sonra da ah vah diyorum ama diğer turlude yapamiyorum hic takmadan yasayamiyorum sankiSamire tmv
Seni üzen ilk fırsatta açıklarımı yüzüne vuran insanları hayatından çıkararak at ilk adımını
En azından mesafe koy
Kimseye muhtaç değilsin buna önce kendin inan
Sana senin enerjine ihtiyacı olan bir kızın var kendin için yapamıyorsan onun için yap
Yapabileceğin birşeyler vardır mutlaka
Hiçbirşey için geç değil
Açıktan okumaya devam edebilirsin
Bir işe girsen
Kendi paranı kazanmakta özgüvenine iyi gelecektir
Böylece çevrende değişir
Yoluna eşlik edecek insanları seçerken sana iyi gelecek gerçekten değer verecek insanları seç
Kımseye ihtıyacın olmadığınıBirazda benden kaynaklanıyor ben fırsat veriyorum onlara sonra da ah vah diyorum ama diğer turlude yapamiyorum hic takmadan yasayamiyorum sanki
Evet siz mesela kizimda boyle benim gibi olacak diyorsunuz da öyle degil gercekten yani benim yaşadıklarımı zaten kimse yaşayamaz onun için ben kızımın arkasindayim hepde oyle olacam Allahin izniynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?