- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Iste sorun da o kendimi sevmiyorum doğru soyluyonSabaha kendini sevmekle başlarsan kimsenin söylediğini umrunda olmaz ... Sen kendini sevmiyorsun ki !! Kendini sev, bu hayatta en mühim olan şeylerden birisi de kendi kendine yetebilmektir!...
+1Sabaha kendini sevmekle başlarsan kimsenin söylediğini umrunda olmaz ... Sen kendini sevmiyorsun ki !! Kendini sev, bu hayatta en mühim olan şeylerden birisi de kendi kendine yetebilmektir!...
Niye ? Yaşadığımız her dakika kendimizi sevmemiz gerekiyor. Allah'a şükur bi hayat sunulmuş elimiz kolumuz sağlam kalbimiz atıyor herşeyden önemlisi nefes alıyoruz. Pardon da kendimizi sevmemek için bir sebep mi var? Bence kendini sevmek zorundasın çünkü bir sen daha yok bu hayatta !Iste sorun da o kendimi sevmiyorum doğru soyluyon
Fayda edecek mi de burda genelde hap veriyorlar onu da kucuklugumden beri kullanirim bi fayda ettigini sanmiyorumPsikolojik destek şart
Kizimla iş ne işe girebilirim bilmiyorum ki bide okuyup birseyler olursam oyle iş e girebilirim diğer türlü olmaz benceSamire bir işe mi girsen yada güne falan. .
Kendini sev , güven , eğlen , yaşa . .
Yaşam koçuna başvur onlar ilaç vermiyor bildiğim kadarıylaFayda edecek mi de burda genelde hap veriyorlar onu da kucuklugumden beri kullanirim bi fayda ettigini sanmiyorum
Kizimla iş ne işe girebilirim bilmiyorum ki bide okuyup birseyler olursam oyle iş e girebilirim diğer türlü olmaz bence
Oda yasadigimiz il de yok galiba ama yine arastiracamYaşam koçuna başvur onlar ilaç vermiyor bildiğim kadarıyla
Fayda edecek mi de burda genelde hap veriyorlar onu da kucuklugumden beri kullanirim bi fayda ettigini sanmiyorum
İste geçmiyor hergün kalbim sıkışıyor sıkıntıdan stresli hep böyle geçiyor gece olsunda bi uyuyum diye düşünüyorum hergunHep mutsuz hayat geçer mi böyle
Sagol tesekkur ederim iyi dileklerin içinpsikiyatrist değil de psikoloğa gitmeniz lazım hap istemiyorsanız yani terapi almak istediğinizi özellikle belirtmek gerekiyor herhalde
siz çok iyi bir insansiniz belli
mutlu olmanızı gerçekten yürekten istiyorum
bence psikolog bir deneyin bir şey kaybetmezsinuz aksine çok şey kazanabilirsiniz
İste geçmiyor hergün kalbim sıkışıyor sıkıntıdan stresli hep böyle geçiyor gece olsunda bi uyuyum diye düşünüyorum hergun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?