mutlu olayım diye boşandım ama çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Evet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.

Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....

Boşanalı daha birkaç ay oldu.
Konularını hatırlıyorum, sen sevilmek ve bunu hissetmek istiyorsun, eşinde de bunu bulamadın.
İsteklerinde çok haklısın ama malesef öyle bir anda karşımıza çıkmıyor o kişiker.
Sakın eski eşine mesaj falan atma.
Şu dönem içinde de yanlış kişilere kapılma, bu şekilde arayış içinde olman tehlikeli.
Çok normal şu an hissettiklerin, biraz daha zaman lazım.

Canım şuan duygusal boşluktasın lütfen eşine mesaj atma, eğer eşinle olabilseydin zaten ayrılmayı düşünmezdin. Sabret Allah karşına gönlüne göre birini çıkarsın daha çok erken beklentiye girdikce bunalırsın. Beklentilerini ertele zamana bırak tekrar yanlış bi evlilik yapmamak için çok dikkatli ol.

Greeşim canım benim. Daha boşanalı çok yeni oldu.
Eski eşine mesaj attın diyelim sence neler olur ?
Bir düşünsene sana ne yapıyorlarsa 10 katıyla yapmaya devam ederler.
Bak flört istemen çok normal ama bunun da bir zamanı var biliyorsun.
Bak bende yeniden evlenmeyi istemediğim zamanda nişanlımla tanıştım.
İnan bana çok taktığın için olmuyor bence. Biraz akışına bırak lütfen.
Sen çalışan , ayakları üzerinde duran ve çok güzel bir kadınsın.
Bunları sakın unutma.

5 ay olmuş hepi topu bu ne acele? İnsan biraz durup soluklanır,bekarlığın tadını çıkarır,kolaymıbir evlilik bitmiş? İlla hemen flort te olsa kabulum diyorsun,bukadar boşluktayken inan bana karşına çıkanın gerçek niyetini bike anlayamazsın. Heleki boşandığın eşe mesaj fikri hiç olmamış.

Eski ese mesaj atmak, en iyisi senmissin sensiz ben bir hicim anlamina gelir bana göre ve bi tarafini fena kaldirir gecmiste ne sorununuz varsa on katiyla geri döner cünkü sizi onsuz yasayamayacak olmaniz her seyi kabulleneceginiz anlamina gelir. Ben de ayrildim yasadiginiz duygu yasadim ama asla aramadim aramamda simdi cok mutluyum onsuz.

Ayrılırken eşinizi seviyor muydunuz?
Yani severek ama anlaşamadığınız için mi ayrıldınız?

Ve tabii ki eski eşe mesaj atma olaylarına girmeyin :)

Evet sevgi vardı ama birbirimize olan öfkemiz had safhaya ulaşmıştı artık, çünkü ben onun benim istediğim gibi olmasını istiyordum, o da benim kendi istediği gibi olmamı.

Ayrılmadan bana söylediği hiç aklımdan çıkmıyor; ben senin yanında her gün acı çekiyorum çünkü beni sevmiyorsun sadece mecburiyetten yanımdasın, ayrılalım bir kere acı çekeyim kurtulayım istiyorum demişti.

Biliyorum kuzum, beni engelleyin diye açtım konuyu:)

O kadar boşluktayım ki anlatamam, çok şükür binlerce şükür hayatımda her şey yolunda, tabi ki sıkıntılarım var ama gene de şükür, şu an en çok ihtiyacım olan şey ilgi, sevgi , o da şu anda yok....

Derdim esasen evlenmek değil, biliyorsun sen de, sadece biraz ilgi sevgi...Yani flört mü denir bilmiyorum işte birileri beni görsün istiyorum sanırım...

Güçlü olmaktan yoruldum, birileri de bana destek olsun, yoldaşım olsun istiyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…