mutlu olayım diye boşandım ama çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın green sakın!
Tam elin telefonuna giderken sana yaşattığı gerilimleri düşün ve de ki suanki bulunduğum durum o zamanlardan çok daha iyi bunu söyle kendine..
Hem saniyor musun ki yazınca biseyler düzelecek?
Bu yalnızlık hissinden dolayı duygusal boşluğunu doldurmaya çalışmanı anlıyorum ama genelde yanlış zamanda yanlış insanlarla karşılaşıyorsun!
Evlenmek istemedigim en aykırı zamanda suandaki nişanlımla tanıştım.
Kader mi dersin hayatın bir cilvesi mi bilmiyorum birini istediğin anda yalnızlığın dibine vururken istemediğin anda o ot burnunda biter.
Yani demek istedigim o ki suan bu arayıştan vazgeç.Seni mutlu edebilecek farklı seyler ara, bul, dene yanıl ama sakın eski eşten medet umma sakın green.
Parmaklarım kırılsaydı da yazmasaydim dersin emin ol bunun sonu pişmanlık olur.
Hayatinda tabiki biri olur. Ama kafanı toparladiginda emin ol daha sağlıklı bir ilişki yasarsin.
Şu asamada seni daha dibe cekecek beraberlik yerine kendini sev, kendine değer ver olur mu?
Mutlaka yavru bir kedi veya köpeğin olsun onu büyüt, onu sev, bütün sevgini ona ver ama degmeyecek birine asla yapma bunu canım..
Güzel olacak hersey zamanla bana inan beautiful demişti dersin.

Son düzenleme:

Ay valla ben kendimi biliyorum bir başladım mı ipini koparmış gibi olurum

Bayramdan sonra başlayacağım inşallah ne bulursam, yoksa sonum depresyon, zaten annemle sigaraya da sardık

Daha durun , yeni boşandınız. Elbette ki duygusal boşluğu yaşayacaksınız.

Şanslı bosananlardansiniz , mücadele ettiğiniz hiçbir konu yok duygusal boşluk dışında.

Sakın mesaj atmayın , o içinizdeki boşluk dev gibi olur.

Neden kendinizi illede bırının duyguları hisleri ile beslemek istiyorsunuz.
Kendınizi hayata baglayan özellikle aile es dost gibi insanlarla da mutlu kalmayı becerebılırsınız.Üstelık çok daha muhım degerlerı aile vs.
İşiniz eglencelerınız olmuş.
Zaten unutmak için bırseyler yapmayın oluruna bırakın. Henuz yenı bıtmış bır beraberlik. Yerı gelecek en dipte yerı gelecek zirvede hissedeceksiniz hayatınızı.
Bu sekılde düşünceleri atın aklınızdan.Tekrar yazıp arayacagınız adamı neden boşadınız?
İçinde bulunduğunuz durumdan yanlışlara kalkışmayın.
Herseyın zamanı vardır.
Elbet birileri cıkar karsınıza. Ama siz hayatınıza kendınıze odaklanın. Yalnızlığa degıl.
Hayatı sevin kimseden sevgi beklemeyin. Hayat bıgun sunar sıze.

Ay valla ben kendimi biliyorum bir başladım mı ipini koparmış gibi olurum

Bayramdan sonra başlayacağım inşallah ne bulursam, yoksa sonum depresyon, zaten annemle sigaraya da sardık
Oh maşallah sigaraya bende bir dönem sarmıştım. Şimdi yerini nargile aldı ama 10 gündür falan içmiyorum. Benim ki kızıyordu içme bu kadar diye , şimdi kendisi her akşam içiyor Sana bin kere dedim dimi gel bi tüttürelim diye !

Ahahaha içeriz valla kuzum inşallah belki gelirim belli olmaz benim işim ...

Tüttürelim valla mis, ben elmalı seviyorum

Evet beni durdurun diye konu açtım zaten hayatımın hatası olur
daha kaç ay olduki 4-5 ayda atlatılabilir bişey değil ki bu canım boşanma bu yani Zaten bu süreçte de flört olsun aşk olsun bunları yaşaman seni daha büyük yıkımlara da sürükleyebilir. Öncelikle kendi kendine mutlu olmayı öğrenmelisin. Sonra elbette hayatına birisi girecek çok acele ediyorsun.. Ben şimdiki eşimle boşandıktan neredeyse 2 yıl sonra karşılaştım.. Öncesinde karşılaşsam belki de onu çok yıpratabilirdim. Bu süreci yalnız atlatmak zorundasın.

Bir sene kendini nadasa bırak

Eski eşine sakın mesaj filan atma,bunu yaparsan sen üzülürsün yine,böyle bir hataya izin verme.,Çok yeni daha boşanalı biraz zaman ver kendine..
Nasılsa zamanla birsi çıkacaktır karşına..

Evet acım bitsin artık mutlu olayım istiyorum ve çok acele ediyorum farkındayım
Son cümle beni kendime getirdi esasen evet yalnız atlatmak zorundayım...Ve beni en çok zorlayan da bu şu an...

erkek milleti kiymet bilirmi saniyorsun? Ask sevgi yasamak icin cok erken daha 4 ay olmuş.. Yara bandi ariyorsun kendine nadas a birakmalisin kendini. Geleceksede o gelsin sen neden gidiyorsun ona? Burnunu iyice sürtüp rendelesin diye mi ?

Evet acım bitsin artık mutlu olayım istiyorum ve çok acele ediyorum farkındayım
Son cümle beni kendime getirdi esasen evet yalnız atlatmak zorundayım...Ve beni en çok zorlayan da bu şu an...
biliyorum zor ama doğru olan bu.. İnan bana hayatına şu an girecek kişi ancak sana yara bandı olur zaten, gerçek olmaz yani, ona da yazık değil mi? Böyle düşün.. Bir de şöyle düşün, eğer başarsız bir aşk hikayesi olursa (hangisinin başarılı olacağına asla emin olamayız) seni daha çok yıkmaz mı? Ben hep mi mutsuz olacağım hissine sürüklemez mi? Allah korusun öyle bir depresyondan çıkmak çok daha zor olur senin için. Önce bir toparlan güçlen.. Herşeye hazırlıklı ol.. Sonra aşk da olurr, herşey olur

Ayrılalı daha ne kadar olmuş ki diye yargılamışsınız ama sevgi ve ilgi görmemek boşanmadan da oncesine dayandıgı için aslında çok bile...

Haklısınız, şu an çok da mantıklı düşünemediğimin farkındayım. Akışına bırakmak en doğrusu sanırım, ki zaten ben istedikçe de hiç bir şey olmuyor, her şeyde bir sebep sonuç vardır demek ki böyle olması gerekiyormuş...

Ayrılalı daha ne kadar olmuş ki diye yargılamışsınız ama sevgi ve ilgi görmemek boşanmadan da oncesine dayandıgı için aslında çok bile...

Evet ben yıllardır sevgiye ilgiye açım. Ama demek ki doğru zaman değil diyorum, olmamasında da vardır bir sebep...

Evet ben yıllardır sevgiye ilgiye açım. Ama demek ki doğru zaman değil diyorum, olmamasında da vardır bir sebep...

Ben seni anlıorum...Karşına birinin çıkması için güler yüzlü, bakımlı, pozitif olman gerek...O enerjide kal sahip olduklarınla mutlu ol...O seni bulur

Ben seni anlıorum...Karşına birinin çıkması için güler yüzlü, bakımlı, pozitif olman gerek...O enerjide kal sahip olduklarınla mutlu ol...O seni bulur

Hep böyleyim, dışardan bakan diyor ne kadar mutlu güçlüsün. Gerçekten de çoğu zaman öyleyim ama bazen de dipteyim.

Çalışıyorum dolayısı ile bakımlıyım, her zaman öyleydim kendimi salmayı sevmiyorum. Ama demek ki olmuyorsa , olmuyordur, esasen bıraktım , bir şeyi çok isteyince de bıkıyor insan.

Tatile cıkın tek başınıza
Kum deniz günes
Ohh miss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…