- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi greengirll
-
Kuzu ben bir tarih dersine gidiyordum bir dönem. Akşam grubundaydım . Bir sürü yeni insanla tanışmıştımo niyetle gitmemiştim ama çok farklı bir çevrem var şimdi. Çoğuyla da kopmadık görüşmeye devam ediyoruz.
Bende numarası var ama asla greeşim dertlerini falan anlatmaz ki. Sessizliğe bürünüyor hatun direktyoksa ben ona sabah mesaji bile atarım
kritik bir dönem sakın mesaj olayına girme çok pişman olursun canım
Oh maşallahAy valla ben kendimi biliyorum bir başladım mı ipini koparmış gibi olurum
Bayramdan sonra başlayacağım inşallah ne bulursam, yoksa sonum depresyon, zaten annemle sigaraya da sardık
Oh maşallahsigaraya bende bir dönem sarmıştım. Şimdi yerini nargile aldı ama 10 gündür falan içmiyorum. Benim ki kızıyordu içme bu kadar diye , şimdi kendisi her akşam içiyor Sana bin kere dedim dimi gel bi tüttürelim diye !
daha kaç ay olduki 4-5 ayda atlatılabilir bişey değil ki bu canım boşanma bu yaniEvet beni durdurun diye konu açtım zaten hayatımın hatası olur
Bir sene kendini nadasa bırakEvet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....
daha kaç ay olduki 4-5 ayda atlatılabilir bişey değil ki bu canım boşanma bu yaniZaten bu süreçte de flört olsun aşk olsun bunları yaşaman seni daha büyük yıkımlara da sürükleyebilir. Öncelikle kendi kendine mutlu olmayı öğrenmelisin. Sonra elbette hayatına birisi girecek çok acele ediyorsun.. Ben şimdiki eşimle boşandıktan neredeyse 2 yıl sonra karşılaştım.. Öncesinde karşılaşsam belki de onu çok yıpratabilirdim. Bu süreci yalnız atlatmak zorundasın.
biliyorum zor ama doğru olan bu.. İnan bana hayatına şu an girecek kişi ancak sana yara bandı olur zaten, gerçek olmaz yani, ona da yazık değil mi? Böyle düşün.. Bir de şöyle düşün, eğer başarsız bir aşk hikayesi olursa (hangisinin başarılı olacağına asla emin olamayız) seni daha çok yıkmaz mı? Ben hep mi mutsuz olacağım hissine sürüklemez mi? Allah korusun öyle bir depresyondan çıkmak çok daha zor olur senin için. Önce bir toparlan güçlen.. Herşeye hazırlıklı ol.. Sonra aşk da olurr, herşey olurEvet acım bitsin artık mutlu olayım istiyorum ve çok acele ediyorum farkındayım
Son cümle beni kendime getirdi esasen evet yalnız atlatmak zorundayım...Ve beni en çok zorlayan da bu şu an...
biliyorum zor ama doğru olan bu.. İnan bana hayatına şu an girecek kişi ancak sana yara bandı olur zaten, gerçek olmaz yani, ona da yazık değil mi? Böyle düşün.. Bir de şöyle düşün, eğer başarsız bir aşk hikayesi olursa (hangisinin başarılı olacağına asla emin olamayız) seni daha çok yıkmaz mı? Ben hep mi mutsuz olacağım hissine sürüklemez mi? Allah korusun öyle bir depresyondan çıkmak çok daha zor olur senin için. Önce bir toparlan güçlen.. Herşeye hazırlıklı ol.. Sonra aşk da olurr, herşey olur
Ayrılalı daha ne kadar olmuş ki diye yargılamışsınız ama sevgi ve ilgi görmemek boşanmadan da oncesine dayandıgı için aslında çok bile...
Evet ben yıllardır sevgiye ilgiye açım. Ama demek ki doğru zaman değil diyorum, olmamasında da vardır bir sebep...
Ben seni anlıorum...Karşına birinin çıkması için güler yüzlü, bakımlı, pozitif olman gerek...O enerjide kal sahip olduklarınla mutlu ol...O seni bulur
Tatile cıkın tek başınızaEvet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?