- 3 Şubat 2018
- 25.897
- 111.456
- 598
- Konu Sahibi greengirll
-
Eşiniz sürekli akraba gezmek istiyordu yanlış hatırlamıyorum dimi o yuzden sorun yaşadınız?
Boşver sakın arama canım rabbim bir kapıyı kapatırsa başka kapıları açar acele etme mutlaka karşına birisi çıkacaktır önemli olan iyi insan olması...
Farklı uğraşlar edinseniz ?
Anladim canim ama eski eşin seni gerçekten sevseydi inanki şuan arkanda ve yanında olurdu seni değiştirmeye çalışmazdı sakın arama herşey daha çok yeni hayat nelere gebe biraz daha sabır herşey düzene girecek inşallah.O bahanesiydi aslında...İşin özünde onun ailesinin beni sevmemesi, benimde onları sevmemem, eşimin arada kalması ve gitgide uzaklaşmamız ana sebepti.
Ama hayatım bunu yapacak bir ortamda oluşturmuyorsun ki.Biliyorum kuzum, beni engelleyin diye açtım konuyu:)
O kadar boşluktayım ki anlatamam, çok şükür binlerce şükür hayatımda her şey yolunda, tabi ki sıkıntılarım var ama gene de şükür, şu an en çok ihtiyacım olan şey ilgi, sevgi , o da şu anda yok....
Derdim esasen evlenmek değil, biliyorsun sen de, sadece biraz ilgi sevgi...Yani flört mü denir bilmiyorum işte birileri beni görsün istiyorum sanırım...
Güçlü olmaktan yoruldum, birileri de bana destek olsun, yoldaşım olsun istiyorum...
Edindim, hayatımda olmadığım kadar sosyalim, ama ne yaparsam yapayım içimdeki boşluk gitmiyor.
Ama hayatım bunu yapacak bir ortamda oluşturmuyorsun ki.
Bak benim neler yaşadığım en iyi bilenlerden birisi sensin.
Ben de çok zor şeyler atlattım , hala da devam ediyor zorluklar.
Hayat her zaman engellerle dolu maalesef. Sen şükür etmelisin ki kimseye muhtaç değilsin.
Sana yapacağım tek yorum var acilen bir çevre edinmen. Gerçekten bir hobin olmalı, inan bana çok farklı bir çevre edinmiş olursun.
Kuzu ben bir tarih dersine gidiyordum bir dönem. Akşam grubundaydım . Bir sürü yeni insanla tanışmıştımEvet bayramdan sonra tenis, dans vs ne bulursam katılacağım. Yürüyüş grupları falan ne olursa. Dinleniyorum ama göya dinlendikçe beyin çalışıyor kafayı yiyorum, en iyisi vücudu yormak.
Bende numarası var ama asla greeşim dertlerini falan anlatmaz ki. Sessizliğe bürünüyor hatun direktNumarani ver. Ben sana sevgi mesajları atarım. Sen yeterki eski eşine mesaj atma.
kritik bir dönem sakın mesaj olayına girme çok pişman olursun canımEvet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....
Eski eşiniz size mesaj atıyormu? Pişmanım değiştim seni hala çok seviyorum ne olur ara yanıt ver vs tarzı mesajlar atıyorsa . Bence telefon da WhatsApp da falan konuşmanızda çok sakınca yok
neden illa hayatinizda biri olmali.
neden mutlulugunuz karsi cinse endeksli?
bir evlilik yasamis ve husrana ugramissiniz, sizi husrana ugratan adama ihtiyac duyacak kadar yalnizliktan ölüyorum durumu niye?
sÜPERSİNİZNumarani ver. Ben sana sevgi mesajları atarım. Sen yeterki eski eşine mesaj atma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?