mutlu olayım diye boşandım ama çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha bismillah hele kardeşim. Yalnız hissediyorsun tamam. Ama onun yüzünden eski eşine (barışmak istemiyorsan) sakın mesaj atma

Kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulun, uzun vadede..
Hobiler edinin..
Arkadaşlarınızla görüşün.
Yeni insanlar tanıyın, yeni yerler görün...
Kendinize zaman verin.
Şu an içinde bulunduğunuz duygusal boşluktan dolayı böyle hissediyorsunuz, çok çok normal.
Ama lütfen kendinize zaman verin

O bahanesiydi aslında...İşin özünde onun ailesinin beni sevmemesi, benimde onları sevmemem, eşimin arada kalması ve gitgide uzaklaşmamız ana sebepti.

Evettt seni biliyorum canım, zor zamanlar geride kaldı.
Lütfen eski eşine mesaj atmak hatasına girme, aynı nehirde iki kez yıkanmaz.
Bak ne güzel inançlı bir insansın kaderinde var ise seni gerçek anlamda sevecek insan gelecektir.
Duygusal anlamda da doymak istiyorsun da bazen olmuyor işte.

O bahanesiydi aslında...İşin özünde onun ailesinin beni sevmemesi, benimde onları sevmemem, eşimin arada kalması ve gitgide uzaklaşmamız ana sebepti.
Anladim canim ama eski eşin seni gerçekten sevseydi inanki şuan arkanda ve yanında olurdu seni değiştirmeye çalışmazdı sakın arama herşey daha çok yeni hayat nelere gebe biraz daha sabır herşey düzene girecek inşallah.

Ama hayatım bunu yapacak bir ortamda oluşturmuyorsun ki.
Bak benim neler yaşadığım en iyi bilenlerden birisi sensin.
Ben de çok zor şeyler atlattım , hala da devam ediyor zorluklar.
Hayat her zaman engellerle dolu maalesef. Sen şükür etmelisin ki kimseye muhtaç değilsin.
Sana yapacağım tek yorum var acilen bir çevre edinmen. Gerçekten bir hobin olmalı, inan bana çok farklı bir çevre edinmiş olursun.

Ay hepsi olur acele etme. Biraz dertsizlikten bu düşüncelere kapılıyorsun gibi geldi bana.

Sorunlu bir boşanman olsaydı, mal mülk davası, velayet problemleri, hakaret kavga dövüş, bu düşünceler aklının ucundan bile geçemeyecekti.

Güzel dertler bunlar, zamanı gelince hepsi olur

Bu duyguları hissetmeniz cok normal. Ben de bir yıldır yalnızım ve kendimle mutlu olsam da bir sevgi ilgi olsun istiyorum. Çiftleri görünce içim burkuluyor gibi oluyor. Sizin ilişkiniz nasıldı bilmiyorum ama ben eskiyi düşününce yeninin gölgesinden bile kaçıyorum. Ya daha kötüsünü yaşarsam diye. Eski eşle tekrar mutlu olanı duymadım. Böyle bir hataya düşmeyin. Henüz çok yeni her şey ve zaman gerekli bazı şeyler için. Önünüzde belki sizi daha mutlu edecek biri vardır. Sakın mesaj atıp başa sarmayın.

Edindim, hayatımda olmadığım kadar sosyalim, ama ne yaparsam yapayım içimdeki boşluk gitmiyor.

Bence sizin şu an ki boşluğunuz kesinlikle yeni bir ilişki eksikliği değil. Bunun ne olduğunu kendinizi tartarak bulabilirsiniz. Umarım yanlış bir adım atmazsınız eski eşe mesaj atmak gibi.

Eski eşiniz size mesaj atıyormu? Pişmanım değiştim seni hala çok seviyorum ne olur ara yanıt ver vs tarzı mesajlar atıyorsa . Bence telefon da WhatsApp da falan konuşmanızda çok sakınca yok

Evet bayramdan sonra tenis, dans vs ne bulursam katılacağım. Yürüyüş grupları falan ne olursa. Dinleniyorum ama göya dinlendikçe beyin çalışıyor kafayı yiyorum, en iyisi vücudu yormak.

Evet bayramdan sonra tenis, dans vs ne bulursam katılacağım. Yürüyüş grupları falan ne olursa. Dinleniyorum ama göya dinlendikçe beyin çalışıyor kafayı yiyorum, en iyisi vücudu yormak.
Kuzu ben bir tarih dersine gidiyordum bir dönem. Akşam grubundaydım . Bir sürü yeni insanla tanışmıştım o niyetle gitmemiştim ama çok farklı bir çevrem var şimdi. Çoğuyla da kopmadık görüşmeye devam ediyoruz.

kritik bir dönem sakın mesaj olayına girme çok pişman olursun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…