Mutlu olduğunuz şeyler?

Kafamı kaldırıp gökyüzüne bakmak. Son zamanlarda beni bundan daha mutlu eden bir şey yok.

Onun dışında bisiklete binmekten, hele yokuş aşağı uçar gibi gitmekten mutlu oluyorum. Kurabiye yaparken genelde bir kısmını yakarım :) Kuşlar kurabiyeye bayılıyorlar sahilde kuşlara yaktığım kurabiyelerden atıp onları izlemek de beni mutlu ediyor.

Sonraa puzzle yapmak, kitap okumak, erkek kardeşimle önce kavga edip sonra boğuşmak -genelde benim ciyaklamalarımla son bulur bu-, yürümek gibi klasik şeylerden mutlu oluyorum. Yeni trendim de kız kardeşimin Bebeğine minnos şeyler almak. Kuzenimin bebeğiyle birlikte uyumak da mutlu ediyor bak aklıma geldi.

Yazarken fark ettim ki ben tek başıma sevdiğim şeyleri yaparken çoookk mutlu oluyormuşum.

Evde yicek bişey bulamayıp etrafı tepe düz ettikten sonra ağız tadıma uygun güzel birşey kenardan köşeden çıktığında mutlu olurum... Kocam bu gün mesai yok dediğinde, hadi hazırlan seni kapıdan alıcam dediğinde, istersen bu gün dışarda yiyelim dediğinde, kaynanamın bi gün beni hiç aramayıp kapımada gelmediğinde, annemlere gidiceğimizi öğrendiğimde (aramız 4saat falan), müzik dinlerken, yeni güzel bir kitap bulduğumda, Aşkımın bana seni seviyorum dediğinde, vb. Mutlu olurum...

Mutlu olmak için bir adet eşe yada sevgiliye gerek yok:KK14:
Şahsen ben banyo yapmaktan,kahve içmekten,müzik dinlemekten,ders çalışmaktan evde olmaktan çokça mutluluk duyuyorum..Arkadaslarımla geyik yapmaktan vs. Vs.:KK45:

Mutlu olduğum seyler ruh halime gore değişiklik gösteriyor.
Tamamen kendimle ilgili.

Back
X