sarmayı yaptı kime satacak? kırlenti yaptı kime satacak? temizliğe gitti çocuğa kim bakacak? iş modeli kanvasını hayatında dıymayanlar burda gelip ceo'luk yapıolar. ( direk size söylemiyorum, bu düşüncelerdeki herkese)
evet üni mezunu değilsen, temizliğe git. buranın dahiyane fikir ve yorumları bunlar.
kafa yapısı hayata bakıs acısı olarak konu sahıbıne acayıp benzıyorsunuzKapıyı kırdı.. Lüks rezidans da yaşamıyor güvenlikli site değil, tahta kapı... Anlatmaya çalıştığım bu 5 kuruş etmeyen önyargılarınızı kendinize saklayın.. Şimdi siz ekstra bana attığınız iftiranın vicdan azabıyla yaşayın
oyuzden bırbırınızı destekledınız sanırım
bır hata oldugunda ılk baskasına hatayı yuklemeyı misyon edınmıssınız once ben nerde hata yapıyorum ben kendımı nasıl gelıstırebılırım dıye bırsey yok malesef sızlerde
evde ıs yapıp satanların ayrı ayrı oturmus alıcı kıtlesı yok hayata bır yerden baslamak gerek
ayrılan bosanan sevılmeyen dayak yıyen dunyada 1 tane ınsan yok bunu yasayan mılyonlarca kadın var onlar ne yapıyor
bırsey yapmayıp kıme satarım naparım cocugumda var dıyenler sızın gıbı dusunenler dayak yıyıp oturuyor asagılanıyor ya ölduruluyor ya ölene kadar kendını bu hayata layık goruyor
ya da aklını calıstırıp kendıne sıfırdan yol cızıyor gelecegını duzenlıyor
bunları soyleyınce oturdugun yerden ahkam kesıyorsun dıyorsunuz baska sekılde ınsanı yonlendırebılırsınız dıyorsunuz cunku ısınıze gelmıyor
sız ıstıyorsunuz kı bırılerı hemen yetıssın para gıyecek yıyecek versın kolay yoldan ıs ayarlasın oturdugunuz yerden
oyle bır hayat yok
once bır ınsan olarak tam anlamıyla yasamayı ogreneceksınız mucadele edeceksınız kendınızı yetıstıreceksınız
70 yasında merdıven sılen kadınlar varken ınsan yazmaya utanır sarmayı kıme satacak calısamaz cocugu var ahkam kesmeyın demeye .