- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Cileklipudingg
sahip olduklarinin farkina varinca mutlu olacaksin eminim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saygısızca olmadı mı bu ? Kocası aldatan kadın da yazıyor buraya. Oysa her durum aynı değildir. Sadece destek almak istedim. KırdınızOzamanda kendini bilmesi gerekmez mi ? Mesela siz biliyorsunuz işte kendinizi. Başkası mutlu olmak için ne yapıyor sorayım bende yapayım düşüncesi zaten pek normal değil..
vardır bi derdin.çöz sorununu olursun bence mutlu sonrasanırım depresyondayım ben. Hep bir iç sıkıntısı hali. Zevk almıyorum hiçbir şeyden. Ya da bi kaç dakikalık mutluluklar işte.
Genel durum üzüntü ve can acısı. Nasıl atlatabilirim ki ? Siz neler yapıyorsunuz bu ruh halindeyken
![]()
Kızıma sarılır ve ondan önce ne kadar boş bi hayatım olduğunu düşünürüm. Depresyona girmek için hiçbir geçerli sebebim olmadığını, insanlar savaş, kıtlık ve hastalıktan kırılırken sebepsiz yere bunalımlı davranmamın şımarıklık olacağını ve Allah'ın gücüne gideceğini düşünürüm... sahip olduklarımı saymak mutlu olmama yeter... mesela şunun gibi bir liste yapın, sonuca inanamayacaksınız :sanırım depresyondayım ben. Hep bir iç sıkıntısı hali. Zevk almıyorum hiçbir şeyden. Ya da bi kaç dakikalık mutluluklar işte.
Genel durum üzüntü ve can acısı. Nasıl atlatabilirim ki ? Siz neler yapıyorsunuz bu ruh halindeyken
![]()
sanırım depresyondayım ben. Hep bir iç sıkıntısı hali. Zevk almıyorum hiçbir şeyden. Ya da bi kaç dakikalık mutluluklar işte.
![]()