- Konu Sahibi Cileklipudingg
Gibi gibiSonuçta mutlusunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gibi gibiSonuçta mutlusunuz![]()
Onu biliyordur bence.Ozaman çözüm yine basit.. ruhsal problemden bahsediyorsanız yeriniz psikolog olmalı.
MaşallahBolca kedimi minciklarim.cocuklarimla cok eglenirim.havalar isindi.su savasi falan yapariz beraber.muzik acip dans ederiz.onlara masallar uydurup anlatirim.sonra o masallari biz oynariz.uzun uzun banyo yapariz.yatakta ziplariz vs vs...bir dolu sey.kitap okurum,orgu orerim,tek basima bile olsam gider bir cafeye oturur kendime kahve ismarlarim.cocuklarima ve kendime hediyeler alirim.kendime aldiklarimi bile hediye paketi yaptiririm.1000 nokta tamamlama yaparim.buyukler icin boyama kitaplari var onlari boyarim.su doku bulmaca cozerim.puzzle yaparim.pilates yaparim.pasta borek corek yaparim.bunlari yaparken sarki mirildanirim.bol bol hayal kurarim.bisiklete binmeyi cok severim.ama bunu nadiren yapabiliyorum.sokaktaki kedi kopekleri beslerim.hemen hemen her hafta cocuklarimla birlikle barinaga giderim.orada hayvanlarla uzun uzun vakit geciririz.cocuklarimla parka gider onlarla beraber bende kayarim,salincakta sallanirim.gune butun gun evde olacak dahi olsam guzel guzel giyinip parfumlenip makyaj yaparak baslarim.ayni sekilde cocuklarimi da guzelce giydirip suslerim.onlarda alistilar artik her banyodan sonra uzun uzun kremleniyoruz birlikte:))valla bir dolu sey var da bunlar aklima gelenler.bunlari depresyona girsemde girmesemde yapiyorum valla.o yuzden pek girmem depresyona.ha bir de hicbir seyi kafama takmam.gamsizim biraz sanirim.birseyi istemiyorsam hayir derim muhakkak kim olursa olsun.once ben valla
Mutlu hissetmek genetik bir durum.pozitif bakabilmek hayata.Bir de mutluluk fetişzmi var herkes mutlu olmak ya da görünmek çabasında.Biraz gelişine yaşayıp sağlıklı olmanın en büyük nimet olduğunu farketsek bile yeter.Kabir ve hastane ziyaretleri de küçük olayları büyütmemek adına etkili olabilir diye düşünüyorum.Bir de BDVyi okumak tabiiEn doğrusu zaten. Genetik olmalı ki annem gibi çok düşünürüm bende.Babam aksine gamsızdır. Ah anneciğimin bana verdiği müthiş kodları
![]()
Aile yeterli bence mutlu olmak için eş çocuklar anne baba kardeşler.haa bi de enerjini düşüren insanlardan uzak duracaksınsanırım depresyondayım ben. Hep bir iç sıkıntısı hali. Zevk almıyorum hiçbir şeyden. Ya da bi kaç dakikalık mutluluklar işte.
Genel durum üzüntü ve can acısı. Nasıl atlatabilirim ki ? Siz neler yapıyorsunuz bu ruh halindeyken
![]()
Ozamanda kendini bilmesi gerekmez mi ? Mesela siz biliyorsunuz işte kendinizi. Başkası mutlu olmak için ne yapıyor sorayım bende yapayım düşüncesi zaten pek normal değil..Onu biliyordur bence.
Mevsimsel duygu degısıklıgı cogu ınsanda olur. Mesela ben her mevsım basında afallarım. Her bırınde psıkologa gıdecek halim yok.