- 17 Kasım 2015
- 612
- 291
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu zor tam anlamıyla mutlu olmak ne yapmam gerekiyor ? Siz ne yapıyorsunuz her sorununuzu nasıl çözüyorsunuz.en ufak bir şeyi bile kafanıza takıyor musunuz ? Galiba başka fikirlere ihtiyacım var...
Çok mu zor tam anlamıyla mutlu olmak ne yapmam gerekiyor ? Siz ne yapıyorsunuz her sorununuzu nasıl çözüyorsunuz.en ufak bir şeyi bile kafanıza takıyor musunuz ? Galiba başka fikirlere ihtiyacım var...
Kimseyle dertleşemiyorum benim sorunum bu galiba sinirlenince içimde tutuyorum alındım mı hemen soyleyemiyorum kendimi tıka basa dolu hissediyorum
Mutlu olmak için galiba mutlu edecek insanlar gerekliÖncelikle mükemmeliyetçi olmayı bırakmak gerek mutlu olmak için. Kanaatkar olduğunuzda dostlarla güzel havada yenen bir yemek, kahvenizi alıp tv izlemek, saçınıza yaptığınız ufak bir dokunuş. Bunların hepsi mutlu edecek sebepler. Mutlu olmayı istemek ve önce iç huzurunu sağlamak önemli.
Sevgiyle![]()
Bak burda bile söyleyemiyorum sanki içimde tutsam daha iyi gibi geliyor
Sanırım böyle biri yokçevrenizde pozitif insanlar olsun. o kadaaar önemli ki. kafanız bulandığında düşüncelere daldığınızda sizi kendinize getirecek bir dost, ya da sadece sudan sebeplerle oturup görüşeceğiniz bir arkadaş. sosyalleşmek size iyi gelir diye düşünüyorum
Mutlu olmak için galiba mutlu edecek insanlar gerekli![]()
Kendi kendinizi de mutlu edebilirsiniz![]()
Bi örnek lütfen :)Kendi kendinizi de mutlu edebilirsiniz![]()
Yok sadece mutlu edıcek ınsan lazım değil.Mutlu olmak için galiba mutlu edecek insanlar gerekli![]()
Yok sadece mutlu edıcek ınsan lazım değil.
Ben mesela; eşim benı çok mutlu eder ama ben o kadar doyumsuz , okadar şımarığım kı hayatı kendıme zından edıyorum.
2 gundur bunalımdayım neden biliyomusun ? Ev dağınık dıye ..
Dun akşam eşimle toplaıdk her yerı . Sabah kahvaltı yaptık dışarı çıkmak için hazırlanıcakken tekrra benı ağlama tuttu neden ? Toz almadık dıye ..
Eşim sağolsun yıne benı motıve ettı ve toz aldık .
Neden böyle oldugumu bılmıyorum normalde çok mutluyumdur ama 2 gundur boyleyım bugun daha ıyıyım şükür gezmek iyi geldi..
Eşinin anlayışına saygılarYok sadece mutlu edıcek ınsan lazım değil.
Ben mesela; eşim benı çok mutlu eder ama ben o kadar doyumsuz , okadar şımarığım kı hayatı kendıme zından edıyorum.
2 gundur bunalımdayım neden biliyomusun ? Ev dağınık dıye ..
Dun akşam eşimle toplaıdk her yerı . Sabah kahvaltı yaptık dışarı çıkmak için hazırlanıcakken tekrra benı ağlama tuttu neden ? Toz almadık dıye ..
Eşim sağolsun yıne benı motıve ettı ve toz aldık .
Neden böyle oldugumu bılmıyorum normalde çok mutluyumdur ama 2 gundur boyleyım bugun daha ıyıyım şükür gezmek iyi geldi..
Ya ben o an ona vurdum ama içim sıkılıyo sanırım rutınlıkten bunaldım ve o an eve yordum :)) Bugun gezınce bıde eşim hedıye falan alınca neşem geldiayy canım ya sen ağlama böyle şeyler için ne olcak evlerimiz hep toplu durmuyo ki bazen gün geliyo artık halimiz olmuyo bebek bakmakdan üzülme sen ♥