Mutlu olmak için...

-Leyla

Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri.
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
612
291
23
32
Çok mu zor tam anlamıyla mutlu olmak ne yapmam gerekiyor ? Siz ne yapıyorsunuz her sorununuzu nasıl çözüyorsunuz.en ufak bir şeyi bile kafanıza takıyor musunuz ? Galiba başka fikirlere ihtiyacım var...

Çok mu zor tam anlamıyla mutlu olmak ne yapmam gerekiyor ? Siz ne yapıyorsunuz her sorununuzu nasıl çözüyorsunuz.en ufak bir şeyi bile kafanıza takıyor musunuz ? Galiba başka fikirlere ihtiyacım var...

eskiden çok takıyordum herşeyi kafama.. çok alıngan, kırılgan, narin bir tiptim. ama hayatta yediğim kazıklar, yalanlar, insanların ikiyüzlülüğü öyle bir hale getirdi ki artık sallamıyorum. bi ara çok sinirlerim bozuktu o dönem psikologa gittim o da iyi geldi. en azından daha mantıklı düşünebildim duygusal dünyamdan sıyrılıp da.. siz de fani dünyada hiçbir şeyin aslında o kadar da önemi olmadığını düşünerek kendinizi telkin edin..

Kimseyle dertleşemiyorum benim sorunum bu galiba sinirlenince içimde tutuyorum alındım mı hemen soyleyemiyorum kendimi tıka basa dolu hissediyorum

tam anlamıyla mutluluk oğlumu kucağımda aldığımda gerçekleşiyo :)

herşeyi kafaya takma sonuçda herşey olucağına varıyo bazen boşuna paalıyoruz kendimizi gerek yok oluruna bırak ve mümkün olduğu kadar sakin kalmaya çalış ben öle yapıyorum mutlu olmak için sakinleşmek lazım önce ♥

Bak burda bile söyleyemiyorum sanki içimde tutsam daha iyi gibi geliyor

Öncelikle mükemmeliyetçi olmayı bırakmak gerek mutlu olmak için. Kanaatkar olduğunuzda dostlarla güzel havada yenen bir yemek, kahvenizi alıp tv izlemek, saçınıza yaptığınız ufak bir dokunuş. Bunların hepsi mutlu edecek sebepler. Mutlu olmayı istemek ve önce iç huzurunu sağlamak önemli.

Sevgiyle :KK200:

Öncelikle mükemmeliyetçi olmayı bırakmak gerek mutlu olmak için. Kanaatkar olduğunuzda dostlarla güzel havada yenen bir yemek, kahvenizi alıp tv izlemek, saçınıza yaptığınız ufak bir dokunuş. Bunların hepsi mutlu edecek sebepler. Mutlu olmayı istemek ve önce iç huzurunu sağlamak önemli.

Sevgiyle :KK200:
Mutlu olmak için galiba mutlu edecek insanlar gerekli :(

Hiç içime atmam direk söylerim. Karşıdakini düşünmem ben mutluysam gerisi boş. Çünkü bizi bizden başka düşünen yok :)

çevrenizde pozitif insanlar olsun. o kadaaar önemli ki. kafanız bulandığında düşüncelere daldığınızda sizi kendinize getirecek bir dost, ya da sadece sudan sebeplerle oturup görüşeceğiniz bir arkadaş. sosyalleşmek size iyi gelir diye düşünüyorum

Nefes almaya bile vaktim kalmıyor galiba benim kafa dinlemeyi falan bi kenara koydum iki çocuk ev işi ve daha daha daha bunlar en basiti

çevrenizde pozitif insanlar olsun. o kadaaar önemli ki. kafanız bulandığında düşüncelere daldığınızda sizi kendinize getirecek bir dost, ya da sadece sudan sebeplerle oturup görüşeceğiniz bir arkadaş. sosyalleşmek size iyi gelir diye düşünüyorum
Sanırım böyle biri yok

Mutlu olmak için galiba mutlu edecek insanlar gerekli :KK43:
Yok sadece mutlu edıcek ınsan lazım değil.
Ben mesela; eşim benı çok mutlu eder ama ben o kadar doyumsuz , okadar şımarığım kı hayatı kendıme zından edıyorum.
2 gundur bunalımdayım neden biliyomusun ? Ev dağınık dıye ..
Dun akşam eşimle toplaıdk her yerı . Sabah kahvaltı yaptık dışarı çıkmak için hazırlanıcakken tekrra benı ağlama tuttu neden ? Toz almadık dıye ..
Eşim sağolsun yıne benı motıve ettı ve toz aldık .
Neden böyle oldugumu bılmıyorum normalde çok mutluyumdur ama 2 gundur boyleyım bugun daha ıyıyım şükür gezmek iyi geldi..

Ben mesela; eşim benı çok mutlu eder ama ben o kadar doyumsuz , okadar şımarığım kı hayatı kendıme zından edıyorum.
Dun akşam eşimle toplaıdk her yerı . Sabah kahvaltı yaptık dışarı çıkmak için hazırlanıcakken tekrra benı ağlama tuttu neden ? Toz almadık dıye ..
Neden böyle oldugumu bılmıyorum normalde çok mutluyumdur ama 2 gundur boyleyım bugun daha ıyıyım şükür gezmek iyi geldi..

ayy canım ya sen ağlama böyle şeyler için ne olcak evlerimiz hep toplu durmuyo ki bazen gün geliyo artık halimiz olmuyo bebek bakmakdan üzülme sen ♥

Eşinin anlayışına saygılar :KK52:

ayy canım ya sen ağlama böyle şeyler için ne olcak evlerimiz hep toplu durmuyo ki bazen gün geliyo artık halimiz olmuyo bebek bakmakdan üzülme sen ♥
Ya ben o an ona vurdum ama içim sıkılıyo sanırım rutınlıkten bunaldım ve o an eve yordum :)) Bugun gezınce bıde eşim hedıye falan alınca neşem geldi :D

Back
X