mutlu olmanın formülü

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
merhaba eşimle 1.5 senedir evliyim ama bisuru problem yaşadık . şimdi biraz daha iyiyiz fakat benim şikayetim. esimin hic sohbet etmemesi yada konusmamasi işten gelir yemek yeriz o salona ben yatak odasina ya yana kadar birbirimizi gormeyiz . telefonda seninle ilgilenecegim yanında oturacağım dedi fakat tv izledi sonrada telefona bakıp yatti herkes boyle mi . bide dalga gecer gibi yanındayım ya dedi yatti uyudu. bunaldim iyice kafayi yiyeceğim iki çift laf etmeye otursa kavga ediyoruz . bana bagirip çağırıyor ben pesinden gidiyorum pesinden bana eşimden beklentiye girmeden kendi halinde yaşamanın sırrını verin yani o ne dedi onemsemeyeyim umrumda olmasın varmi böyle bir yok .

Var
Kendinize baska mesgale bulun atıyorum örgü atıyorum resim yapmak vs
Veya eşinizle birlikte yapabileceginiz aktivitelee bulun sinema olur oyunlar olur

Eeee siz gidin yanına oturun konuşun sinemaya falan gidin baktınız olmuyo biraz kendine bırakın kendinize hobiler edinin güzel bi roman seçin kendinize Uzanın yatağınıza okuyun bir süre sallamayın eşinizi.
Haa baktınız gene olmadı bu adam için pek de yapcak bir şey yoktur.
Son seçenek maden kendi haline yaşamak istiyorsun boşa adamı hem sinirlerin bozulmaz

Valla boyle insanlara ben tahammul edemem. Benim babam da boyle. Cok severim baba yanlis anlasilmasin ama bisey soylerim baska yone bakar. Iyi bisey soylesem aamaaaan tarzinda olur. Ciddi bulmussa susar tepki vermez. Kizarsa ters bakar. Bi konu anlatirim hararetli hararetli cok ender karsilikli konusuruz genelde duvar gibi.
En sonunda babama baba duvar gibisin yaa offff dedim. Guldu. Komik bisi soyleyince guluyor ama. Hep komik olmak zorundasiniz :)) kendi odasinda takilir. Falan falan.
Yani babam oldugu icin anlasiyorum da kocam olsa offffff yeter derdim :))

Bu adam sevgiliyken nisanliyken evliligin ilk zamanlarinda hep mi boyleydi onu anlamadim.

Kendi halinde yaşamayı öğrenmek sorunun çözümü degil ki yani sürekli dip dibe olmak değil belki ama paylaşım hâlinde olmadıktan sonra evliliğin ne anlami kalıyor

Kendi halinde yaşamayı öğrenmek sorunun çözümü degil ki yani sürekli dip dibe olmak değil belki ama paylaşım hâlinde olmadıktan sonra evliliğin ne anlami kalıyor
Kesinlikle katiliyorum size. Madem boyle bir hayat istemiyordu neden evlendi. Evlilik demek paylasim demektir.
Istediginiz gibi bi hayatin olmasi cok sacma zaten. Bence konusup bi cozume varmaya calisin. Sizde uzaklasirsaniz kopar gidersiniz.

Biz tavla satranç gibi oyunlar oynuyoruz yalniz kaldigimizda. Cocuklardan ne kadar kalabilirsek artık . Yan yana film izleyin. Mesela ben nefret ederdim maçtan. Baktım eşim aşık futbola. 3 yıldır kombinem var . Ben de maca gidiyorum. Onun da hoşuna gidiyor

elbette her insanın kendi zevkleri hobileri olur bazen kendi başımıza da vakit geçiririz ama ortak bir sürü şeyden konuşabiliriz. hiç mi ortak paydanız yok. ne bileyim dün gece film izledik mesela aksiyon ve gizem vardı izlerken sürekli tahmin ettik. yada siyaset spor hobi tatil ne bilim tavla oynayın. ortak zevk alacağınız bir şeyler bulun bence

Formülü veriyorum. Sohbet edelim birlikte bir şey yapalım beklentilerini bi kenara bırakacaksınız. Bıraktınız mı güzel. Arkadaşlarınızla takılın. Kitap okuyun. Kedi ile oynayın. Piyano çalın. Artık ne seviyorsanız. Eş evi paylaştığımız sorumluluklar gerekmedikçe konuşmadığımız neden geç geldin, ampul değiştir, şunu tamir et demediğimiz kişi.
Özetle kocanızdan birşey beklemeyin. Buna karşılık, temizlik, sex, güler yüz, yemek, ailesine saygı sevgi gösterin, evin her şeyiyle ilgilenin. Aldatlırsanız kocam mutluysa bende mutluyum deyin. Küfür eder döverse yoruluyor sinirli kıyamam deyin. % 50 mutlu olursunuz... % 100 mutluluk için bakınız Bekarlık

yoruldugumuz bir gunun ardindan, guzel bir muzik acik sadece dinlemek ve hic sohbet etmemek de bir secenek.

TV insani cok yoruyor bence,
biz de cok birlikte film izleriz ama kaliteli zamana sayilmiyor bence bu sure.
hele ki konusunca kavga eden ciftler icin hic dogru bir terapi yontemi degil.

illa ki ikinizin de hosuna gidecek bir ortak aktiviteniz vardir, en az haftada bir olacak sekilde zorlayin bence,

ki cocugunuz varmis,
hic bir sey olmasa cocukla ailecek zaman gecirmek bile cok onemli bir fark yaratir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…