hep böyleydiBu adam sevgiliyken nisanliyken evliligin ilk zamanlarinda hep mi boyleydi onu anlamadim.
Kesinlikle katiliyorum size. Madem boyle bir hayat istemiyordu neden evlendi. Evlilik demek paylasim demektir.Kendi halinde yaşamayı öğrenmek sorunun çözümü degil ki yani sürekli dip dibe olmak değil belki ama paylaşım hâlinde olmadıktan sonra evliliğin ne anlami kalıyor
Ee bile isteye evlenmişsiniz. Ne bekliyordunuz ki?hep böyleydi
nisanliykrn bu kadar çok değildi gitgide ilgisizlesiyorEe bile isteye evlenmişsiniz. Ne bekliyordunuz ki?
salon soğuk bebek var oturma odasınada esim gelmiyorYemekten sonra siz niye yatak odasina gidiyorsunuz? Gidin salona beraber oturun. Iyice uzak durmayin
Biz tavla satranç gibi oyunlar oynuyoruz yalniz kaldigimizda. Cocuklardan ne kadar kalabilirsek artık . Yan yana film izleyin. Mesela ben nefret ederdim maçtan. Baktım eşim aşık futbola. 3 yıldır kombinem var . Ben de maca gidiyorum. Onun da hoşuna gidiyormerhaba eşimle 1.5 senedir evliyim ama bisuru problem yaşadık . şimdi biraz daha iyiyiz fakat benim şikayetim. esimin hic sohbet etmemesi yada konusmamasi işten gelir yemek yeriz o salona ben yatak odasina ya yana kadar birbirimizi gormeyiz . telefonda seninle ilgilenecegim yanında oturacağım dedi fakat tv izledi sonrada telefona bakıp yatti herkes boyle mi . bide dalga gecer gibi yanındayım ya dedi yatti uyudu. bunaldim iyice kafayi yiyeceğim iki çift laf etmeye otursa kavga ediyoruz . bana bagirip çağırıyor ben pesinden gidiyorum pesinden bana eşimden beklentiye girmeden kendi halinde yaşamanın sırrını verin yani o ne dedi onemsemeyeyim umrumda olmasın varmi böyle bir yok .
Aynı fikirdeyim.Hayati ortak yasamayacaksaniz neden evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?