- 7 Haziran 2017
- 2.849
- 3.164
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Özel mesaj atamıyorum size. Aşırı makyajdan hoşlanmam. Sadece renkli lens kullanıyorum o da çok sırıtmıyorİlla cok guzel olmaniz gerekmiyor mutlu olmaniz için.
Tanidigim bir kız var ve pekte hoş bir kiz değil ortalamanin altinda kalir guzellik olarak ama ilişkisi çok guzel ve mutlular, birlikte olduğu adam da kendisi gibi çünkü.
Mutluluğu dış gorunuşe bagladiginiz için yazdim.Tipinizi filan burdan gormuyorum sonuçta zaten buna yorum yapacak kişi de ben degilim o ayri.
Özel mesaj atamıyorum size. Aşırı makyajdan hoşlanmam. Sadece renkli lens kullanıyorum o da çok sırıtmıyor
Ben şey düşünüyorum hani böyle kötü şeyler yaşayan insanlar en sonunda güzel şeylere kavuşur ya ödül gibiMutluluğu hak etmeyen bir sürü kişi var ona bakarsanız.
Sizin yaşadığınız her şey bir seçimden ibaret. Seçtiğinizi yaşarsanız. Umarım doğru seçenekler karşınıza çıkar.
Az çok konularımı da biliyorsunuz aslında hepiniz. Gerçekten canım çıktı. Yaşadığımı hissetmiyordum bir ara. Yediğim yemekten tat alamıyordum. Hala daha arkamdan yalan yanlış konuşuyor. Mesela cidden olabilir makyaj yapamam bir gün saçım başım dağınık olur, karşımdaki adamın bana iyi davranacağına inanmıyorum o durumda. İleride düğün kına gibi şeyler isteyebileceğime de inanmıyorum. Sanki bana fazla gibi bu şeyler. Bunu istemek başka kişilerin hakkı.Geçmişte kötü deneyimler yaşadığınız için mutluluğu çok Ufuk’ta görüyorsunuz ve bana ne ki mutluluk diyorsunuz.
Ancak o iş öyle değil
Hayat sürprizlerle dolu bir bakmışsın çok mutlu bir hayatın olmuş.
Beklemede akışına bırakarak yasa
Gez toz Gül aktif sosyal ol
Hobilerine daha çok zaman ayır ve kendine değer ver.
İnsan mı çldşrdün birinin canını mı yaktın neden mutluluğu hak etmeyesin.
Herkesin yanlış ilişkileri oluyor bunlar mutluluğa engel değil
Sorun şu ki özgüveninin yok olmuş.Az çok konularımı da biliyorsunuz aslında hepiniz. Gerçekten canım çıktı. Yaşadığımı hissetmiyordum bir ara. Yediğim yemekten tat alamıyordum. Hala daha arkamdan yalan yanlış konuşuyor. Mesela cidden olabilir makyaj yapamam bir gün saçım başım dağınık olur, karşımdaki adamın bana iyi davranacağına inanmıyorum o durumda. İleride düğün kına gibi şeyler isteyebileceğime de inanmıyorum. Sanki bana fazla gibi bu şeyler. Bunu istemek başka kişilerin hakkı.
Ben size hayatımın ne kadar kaos dolu olduğunu anlatsam, bugünkü durumuma inanamazsınız. Evet kesin bir ödül var. Binlerce şükür ben o ödülü aldım. İnşallah siz de alacaksınız.Ben şey düşünüyorum hani böyle kötü şeyler yaşayan insanlar en sonunda güzel şeylere kavuşur ya ödül gibi
Hah ben neden yaşayamıyorum nerede hata yaptım onu sorguluyorum
Valla benimki de (Alman) geçen makyaj yaptım diye ( genelde yapmıyorum) gözüm alışmadı bence makyaj yapmasan olur. İş ortamında yaparsın dedi. Sonra uzun ama düz kirpiklerim var bugün kirpik perması yaptırdım eski kirpiklerin daha güzel yaptırmana gerek yok dedi. Erkekler ne ister?Ya mesela biriyle tanıştım. Tanıştığım ortamda hafif makyaj yapmıştım. Gerçekten makyajsız halim ile makyajlı halim arasında çok bir fark yok. Öylesine anlık attım makyajsız, bu ne hal dedi. Makyaj ve bakım şart dedi telefondan direkt numarasını sildim. Her an makyajlı gezemeyiz öyle değil mi, bunun hastalığı var yolculuğu var sınavı var, var oğlu var. Yani gerçekten makyajlı, ne bileyim sarışın olmak (çok istediğim bir şey) karşılığı mı mutlu olabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?