Bi tatile çıkıp herkesten herşeyden uzaklaşmayı deneyebilirsin.Mutlu olmayı bilmiyorum. iş hayatımda ev hayatımda veya aşk hayatımda....mesela işim; hafta sonu iki gün tatilim var resmi tatillerim var akşam çıkışım saat 6. hani özel sektör şartlarına göre çalışma saatlerim ideal sayılır ve aşırı yorucu değil.Ama mutsuzum.Mesela 5 senelik ilişkim; var onunla geziyoruz tozuyoruz ama mutsuzum. Annemle beraber yaşıyorum ailevi problem eskiden çok fazlaydı ama artık normale döndü ama mutsuzun. Devamlı içimde bi hüzün ve devamlı mutsuzluk....hiç bişey keyif vermiyo hiç bişeyden tam anlamıyla zevk almıyorum mutlu olmuyorum.Neden böyle bunu nasıl düzeltebilirim??? mesela dün sevgilimle güzel bi gün geçirdik denize girdik sonra adalarda dolaştık keyifli bi gezi yani normalde keyif almam lazım tamam güzel geliyo bana da ama hep olumsuzluklar düşünüyorum mesela gezer tozarken aklımda 'of yarın iş var,ben buralarda gezdim yorudum'....ve şöylede bir huyum var insanları tanımakta analiz etmekte çok iyi olduğumu düşünüyorum ve bu bana çok zarar veriyo. Ve çoğunluklada yaşıtlarım yani gençler çoğu şeyden mutlu olmayı biliyolar hep içimden diyorum ki ne güzel mutlular.Gamsız olmak istiyorum ama olamıyorum. Beni bi yorumlayabilir misiniz
Bi tatile çıkıp herkesten herşeyden uzaklaşmayı deneyebilirsin.
Mutlu olmayı bilmiyorum. iş hayatımda ev hayatımda veya aşk hayatımda....mesela işim; hafta sonu iki gün tatilim var resmi tatillerim var akşam çıkışım saat 6. hani özel sektör şartlarına göre çalışma saatlerim ideal sayılır ve aşırı yorucu değil.Ama mutsuzum.Mesela 5 senelik ilişkim; var onunla geziyoruz tozuyoruz ama mutsuzum. Annemle beraber yaşıyorum ailevi problem eskiden çok fazlaydı ama artık normale döndü ama mutsuzun. Devamlı içimde bi hüzün ve devamlı mutsuzluk....hiç bişey keyif vermiyo hiç bişeyden tam anlamıyla zevk almıyorum mutlu olmuyorum.Neden böyle bunu nasıl düzeltebilirim??? mesela dün sevgilimle güzel bi gün geçirdik denize girdik sonra adalarda dolaştık keyifli bi gezi yani normalde keyif almam lazım tamam güzel geliyo bana da ama hep olumsuzluklar düşünüyorum mesela gezer tozarken aklımda 'of yarın iş var,ben buralarda gezdim yorudum'....ve şöylede bir huyum var insanları tanımakta analiz etmekte çok iyi olduğumu düşünüyorum ve bu bana çok zarar veriyo. Ve çoğunluklada yaşıtlarım yani gençler çoğu şeyden mutlu olmayı biliyolar hep içimden diyorum ki ne güzel mutlular.Gamsız olmak istiyorum ama olamıyorum. Beni bi yorumlayabilir misiniz
Mutlu olmayı bilmiyorum. iş hayatımda ev hayatımda veya aşk hayatımda....mesela işim; hafta sonu iki gün tatilim var resmi tatillerim var akşam çıkışım saat 6. hani özel sektör şartlarına göre çalışma saatlerim ideal sayılır ve aşırı yorucu değil.Ama mutsuzum.Mesela 5 senelik ilişkim; var onunla geziyoruz tozuyoruz ama mutsuzum. Annemle beraber yaşıyorum ailevi problem eskiden çok fazlaydı ama artık normale döndü ama mutsuzun. Devamlı içimde bi hüzün ve devamlı mutsuzluk....hiç bişey keyif vermiyo hiç bişeyden tam anlamıyla zevk almıyorum mutlu olmuyorum.Neden böyle bunu nasıl düzeltebilirim??? mesela dün sevgilimle güzel bi gün geçirdik denize girdik sonra adalarda dolaştık keyifli bi gezi yani normalde keyif almam lazım tamam güzel geliyo bana da ama hep olumsuzluklar düşünüyorum mesela gezer tozarken aklımda 'of yarın iş var,ben buralarda gezdim yorudum'....ve şöylede bir huyum var insanları tanımakta analiz etmekte çok iyi olduğumu düşünüyorum ve bu bana çok zarar veriyo. Ve çoğunluklada yaşıtlarım yani gençler çoğu şeyden mutlu olmayı biliyolar hep içimden diyorum ki ne güzel mutlular.Gamsız olmak istiyorum ama olamıyorum. Beni bi yorumlayabilir misiniz
Son skntilarla istedigin bolum de zora girdi dmi? Ya da ne karar verdin, ugrasacak misin?yıllık iznim yok içeride tatil yapamam.
Son skntilarla istedigin bolum de zora girdi dmi? Ya da ne karar verdin, ugrasacak misin?
Icine sinecekse tercih et derim.. Okumus olmak icin okunmaz..4 yıllık sosyal hizmet okuyacağım. uğraşmaya devam...olmazsa 4 sene sonra lisans mezunlarının girdiği sınava girme hakkım olur hemde en azından sosyal hizmet iyi diyolar nebilim bi meslek olsun.
Sanırım bende tam anlamıyla bunu yaşıyorum.Mutlu olmayı bilmiyorum. iş hayatımda ev hayatımda veya aşk hayatımda....mesela işim; hafta sonu iki gün tatilim var resmi tatillerim var akşam çıkışım saat 6. hani özel sektör şartlarına göre çalışma saatlerim ideal sayılır ve aşırı yorucu değil.Ama mutsuzum.Mesela 5 senelik ilişkim; var onunla geziyoruz tozuyoruz ama mutsuzum. Annemle beraber yaşıyorum ailevi problem eskiden çok fazlaydı ama artık normale döndü ama mutsuzun. Devamlı içimde bi hüzün ve devamlı mutsuzluk....hiç bişey keyif vermiyo hiç bişeyden tam anlamıyla zevk almıyorum mutlu olmuyorum.Neden böyle bunu nasıl düzeltebilirim??? mesela dün sevgilimle güzel bi gün geçirdik denize girdik sonra adalarda dolaştık keyifli bi gezi yani normalde keyif almam lazım tamam güzel geliyo bana da ama hep olumsuzluklar düşünüyorum mesela gezer tozarken aklımda 'of yarın iş var,ben buralarda gezdim yorudum'....ve şöylede bir huyum var insanları tanımakta analiz etmekte çok iyi olduğumu düşünüyorum ve bu bana çok zarar veriyo. Ve çoğunluklada yaşıtlarım yani gençler çoğu şeyden mutlu olmayı biliyolar hep içimden diyorum ki ne güzel mutlular.Gamsız olmak istiyorum ama olamıyorum. Beni bi yorumlayabilir misiniz
Icine sinecekse tercih et derim.. Okumus olmak icin okunmaz..
cok stres yapiyorsun belliki birseyleri bilincaltinda.once o bilincaltndaki problemi cozmen lazimki mutlu olasin. belkide hayatnda br degisiklige ihtiyacn vardr.Mutlu olmayı bilmiyorum. iş hayatımda ev hayatımda veya aşk hayatımda....mesela işim; hafta sonu iki gün tatilim var resmi tatillerim var akşam çıkışım saat 6. hani özel sektör şartlarına göre çalışma saatlerim ideal sayılır ve aşırı yorucu değil.Ama mutsuzum.Mesela 5 senelik ilişkim; var onunla geziyoruz tozuyoruz ama mutsuzum. Annemle beraber yaşıyorum ailevi problem eskiden çok fazlaydı ama artık normale döndü ama mutsuzun. Devamlı içimde bi hüzün ve devamlı mutsuzluk....hiç bişey keyif vermiyo hiç bişeyden tam anlamıyla zevk almıyorum mutlu olmuyorum.Neden böyle bunu nasıl düzeltebilirim??? mesela dün sevgilimle güzel bi gün geçirdik denize girdik sonra adalarda dolaştık keyifli bi gezi yani normalde keyif almam lazım tamam güzel geliyo bana da ama hep olumsuzluklar düşünüyorum mesela gezer tozarken aklımda 'of yarın iş var,ben buralarda gezdim yorudum'....ve şöylede bir huyum var insanları tanımakta analiz etmekte çok iyi olduğumu düşünüyorum ve bu bana çok zarar veriyo. Ve çoğunluklada yaşıtlarım yani gençler çoğu şeyden mutlu olmayı biliyolar hep içimden diyorum ki ne güzel mutlular.Gamsız olmak istiyorum ama olamıyorum. Beni bi yorumlayabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?