- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Üzülmeyin, ne olduğunu çocuk olmadan belli etmesi de güzel bir şey ya çocuktan sonra terk etseydi?, düğünde takılan altındır paradır aldınız mı? onlarda kalmadı dimi? evliliğin getirdiği sorumluluktan korkup kaçmış zavallı.. korkağın tekiymiş üzülmeyinEski konularımı belki hatırlarsınız 2 aylık evliyken eşimden ayrıldım, çok zor günler geçirdim terk edilmek bana çok zor geldi halada öyle geliyor ama vazgeçtim artık içimde büyük bir kırgınlık var ki bütün emeğim çabam birhiç uğruna savaş vermişim, sözde o da üzülmüş böyle olsun istememiş ama hiçbir şeyide düzeltmek için uğraşmadı yoluna devam ediyor bana yaptıkları ondan ve ailesinden çıksın istiyorum içim öfkeyle dolu çünkü ahirette de, bu dünyada inşallah Rabbim hesabını sorsun benim ahım hep üstlerinde olsun, o kadar yalana iftiraya karşı onları bu hayatta mutlu, huzurlu görürsem benim inancım sarsılıcak, ama ben allaha havale ediyorum eminim o bunun hesabını sorucaktır elbet, sizlerin çok ağladım ah ettim ama, onlarda cezalarını buldu dediğiniz anlar oldu mu dertleşmeye, teselliye çok ihtiyaçım var biri sarılsa saatlerce ağlıcak gibiyim
Düğün olmadı nikah kıyıldı önce, pandemi var o bu şu diyerek düğünü bile erteletip erteletip durdularÜzülmeyin, ne olduğunu çocuk olmadan belli etmesi de güzel bir şey ya çocuktan sonra terk etseydi?, düğünde takılan altındır paradır aldınız mı? onlarda kalmadı dimi? evliliğin getirdiği sorumluluktan korkup kaçmış zavallı.. korkağın tekiymiş üzülmeyin
Görücü usulü mü evlendiniz?Düğün olmadı nikah kıyıldı önce, pandemi var o bu şu diyerek düğünü bile erteletip erteletip durdular
Onun mutsuzluğunu değil Kendi mutluluğunu hedefle.Eski konularımı belki hatırlarsınız 2 aylık evliyken eşimden ayrıldım, çok zor günler geçirdim terk edilmek bana çok zor geldi halada öyle geliyor ama vazgeçtim artık içimde büyük bir kırgınlık var ki bütün emeğim çabam birhiç uğruna savaş vermişim, sözde o da üzülmüş böyle olsun istememiş ama hiçbir şeyide düzeltmek için uğraşmadı yoluna devam ediyor bana yaptıkları ondan ve ailesinden çıksın istiyorum içim öfkeyle dolu çünkü ahirette de, bu dünyada inşallah Rabbim hesabını sorsun benim ahım hep üstlerinde olsun, o kadar yalana iftiraya karşı onları bu hayatta mutlu, huzurlu görürsem benim inancım sarsılıcak, ama ben allaha havale ediyorum eminim o bunun hesabını sorucaktır elbet, sizlerin çok ağladım ah ettim ama, onlarda cezalarını buldu dediğiniz anlar oldu mu dertleşmeye, teselliye çok ihtiyaçım var biri sarılsa saatlerce ağlıcak gibiyim
Evet hazmedemiyorum malesef, destek alıyorum daha iyiyim ama yinede tamamen atlatamıyorumÜzüldüm. Sizde hazmedememzlik var hepsi bu . Destek alın . Ve artık yolunuza bakın bazen yolumuza kendi taşlarımızı kendmiz koyuyoruz yapmayın bnu kendinize çabuk toparlayın geride bırakınki bazı şeyleri ilerisi olabilsin..
Zamanla geçecek emin olun . Bende 6 yıllık ilişkim bitti sonra gitti çocukluk arkadaşımla evlendi . Zor oldu bende destekle atlattım şimdi dönüp diyorum ki keşke o kdr günlerce gözyaşı dökmeseymişim canım gözyaşlarım :)) . Kendinizi zor da olsa spora bi aktiviteye verinEvet hazmedemiyorum malesef, destek alıyorum daha iyiyim ama yinede tamamen atlatamıyorum
Hayır 4 senelik beraberlikten sonra evlenmeye karar verdik, önce nikah olsun daha sonra düğün olur nasılsa diye düşündük.Görücü usulü mü evlendiniz?
Bu da sizin en büyük hatanız oldu malesef, artık önünüze bakma vakti..Hayır 4 senelik beraberlikten sonra evlenmeye karar verdik, önce nikah olsun daha sonra düğün olur nasılsa diye düşündük.
Çok ağladım, ağlatan da cezasını bulmadı valla mis gibi yaşıyor :)sizlerin çok ağladım ah ettim ama, onlarda cezalarını buldu dediğiniz anlar oldu mu
Aslinda inanclar konusunda pek iyi degilim.Fazlaca supheci olmam ile alakali olabilir.huzurlu görürsem benim inancım sarsılıcak, ama ben allaha havale ediyorum eminim o bunun hesabını sorucaktır elbet,
Allah senin hesabını soracak o asla unutmaz. Ama sen unutunca ofken soğuyunca çünkü onlara hesap sorduğunda sevinip günaha girme diye. Sabret sadece sabretEski konularımı belki hatırlarsınız 2 aylık evliyken eşimden ayrıldım, çok zor günler geçirdim terk edilmek bana çok zor geldi halada öyle geliyor ama vazgeçtim artık içimde büyük bir kırgınlık var ki bütün emeğim çabam birhiç uğruna savaş vermişim, sözde o da üzülmüş böyle olsun istememiş ama hiçbir şeyide düzeltmek için uğraşmadı yoluna devam ediyor bana yaptıkları ondan ve ailesinden çıksın istiyorum içim öfkeyle dolu çünkü ahirette de, bu dünyada inşallah Rabbim hesabını sorsun benim ahım hep üstlerinde olsun, o kadar yalana iftiraya karşı onları bu hayatta mutlu, huzurlu görürsem benim inancım sarsılıcak, ama ben allaha havale ediyorum eminim o bunun hesabını sorucaktır elbet, sizlerin çok ağladım ah ettim ama, onlarda cezalarını buldu dediğiniz anlar oldu mu dertleşmeye, teselliye çok ihtiyaçım var biri sarılsa saatlerce ağlıcak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?