Mutlu olsun istemiyorum

bunu aşmadığınız sürece mutsuz olan sadece siz olursunuz. ve bunları düşündükçe de enerji bağınız asla kesilmez.
kendi hayatınıza odaklanın ve kendinize bir hayat kurun. mutlu olunca zaten önemi kalmayacak hiçbir şeyin.
hazmedemiyorum diyorsanız da böyle bekleyerek intikam alınmaz. o zaman oturup siz intikam planı yapacaksınız ki o da sizi mutlu etmez günün sonunda.
terapi alın derim.
Bu enerji bağı olayını biraz açıklayabilir mısınız ?
 
4 ay önce boşandım. Maddi manevi kayıpta olan taraf bendim. Evliliğimde şiddet hakaret ne ararsanız vardı. Karşılıklı saygı kalmamıştı. Ama ailesiyle aram çok iyiydi. Onlar beni bende onları çok seviyordum. Bir an önce boşanacak ek için maddi ve manevi hiçbir şey talep etmeden boşandım. Tabi boşandıktan sonra keşke arabanın yarısını alsaydım keşke manevi tazminat alsaydım bla bla.. İçimde bir intikam alma hissi vardı ama buna gücüm yoktu. Hep dua ettim Allahım intikamımı sen al ondan diye. 3 gün önce bir haber geldi. Kardeşi kendini öldürmüş. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Boşandığıma bile üzülmemiştim böyle. Haberi aldığımdan beri gözyaşım dinmedi, kendimde değilim. Öğrendiğim andan beri Allah’a yalvarıyorum inşallah bu benim duamın karşılığı değildir diye. Boşanma sürecinde bile ailesiyle hiç kırmadık birbirimizi. Çok severdik. Ama şimdi onlar üzgün diye ben kahroluyorum. Eski eşimin bana yaptıkları gitti aklımdan onun için üzülüyorum nasıl dayanacak bu acıya. Boşanma travması bile daha geçmemişken. Bana hayatın 2 yılını zehir eden adam için 3 gündür dua ediyorum kolay atlatsın beni de kardeşini de unuttursun Allah diye.
Gerçek insanlık budur. Çok güzel günler göresiniz....
 
Bu enerji bağı olayını biraz açıklayabilir mısınız ?

konunun uzmanı değilim ama okuduklarımdan anladığım bu tip durumlarda sürekli düşünerek o insanlara enerjimizi gönderiyoruz ve böylece sürekli onların da aklında oluyoruz. kısacası bizi hissediyorlar.
hatta burada bir üye yazmıştı hiç unutmam o yazıyı, eski sevgilimizi mesela sürekli düşünüyoruz ya, yarattığımız enerji ile ona farklı bir aura vererek başka kadınların çekici bulmasına vesile oluyormuşuz. hani ben üzülüyorum ama o başkalarıyla mutlu, sevgilisi oldu vs diye ağlandığımızda aslında o alanı yaratan bizden o kişiye giden enerjiymiş.
ben çok güzel anlatamadım tabi, keşke o üyenin yazısını bulabilsem :(
 
Back
X