Mutlu olur muyum ki ben de?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Tuhaf bir durumdayım dün geceden beri. Haftaya sınavım var çalışamıyorum içimden gelmiyor hiç. Öğretmenlik okuma giriş sınavı yani çok önemli (yurt disindayim).. diger yandan da Türk kuruma ait bir yerde belki işe girebilirim sekreter olarak. Devlet işi olacak çok istiyorum ama 1 senedir bekletiyorlar adeta sabrımı zorlamak için.. (bu kadar uzun sürmesi darbeden dolayi araştırılma vs. yüzünden)

Gelelim asıl mutsuzluğuma. Aşk hayatım. Yok.. Kimse bana adım atmıyor.. atacak gibi olanlar oluyor ama boş.. Hayatıma sadece 1 dürüst insan girdi onunda değerini bilemedim. O da sağolsun ilgisizliğimi fırsat bilmis başkasını bulmuş. Ocak ayındaydı benle bir şey paylasmisti ben de banane demistim moralim bozuk oldugu icin anlicaniz ondan cikardim. Zaten o günden sonra bitti yazmadi hic. Heryerden engelledi. Kac kere ulasmaya calistim. Ve dün gece bana hayatimda biri var dedi. Yazmadim geri cok üzüldüm.. Bugünde seni üzmek istememistim diye yazdi. Gel de aglama... Oysa bana beni sevdigini söylüyordu. Bu mu yani.. Öyle iste. Erkeklere güvenim hic yok.. bundan evvel ki sevgilim de hayatina baskasini almisti ve beni şutlamisti. O daha beterdi. Gercekten seven böyle yapmazdi diyorum ne diyim baska.. Insallah mutlulugu bende bulurum.. 25 yasima giricem Temmuzda. Ne işim var doğru dürüst ne de eşim :) Evet gencim daha. Kendimi çevremle karsilastirdigimda hic biseyi elde edemeyen elinde tutamayan biri olarak görüyorum artik. Çok bunaldim nereye gidecegimi bilmiyorum.. yol gösterenim yok destek olanim yok. Kendi basima da olmuyor sürekli etkileniyorum hassas kisiligimden dolayi.

Buraya kadar okuyan varsa cok ama cok tesekkür ederim. Nasihatlerinizin icimi ferahlatacagini umuyor ve cok tesekkür ediyorum..

Yasiniz daha genc.
Yersiz bir strese girmissiniz.
Evlilik oncesindeki sevgililikler de normallestirilmemeli bence, hatta olmamali, bir kaybiniz yok yani.
Elde edeceginiz ise dort kolla sarilin, gerisi corap sokugu gibi gelir.

Is konusunda da es konusunda da sabretmem gerektiğini hissettim nedense .
Is konusunda elinden ne geliyorsa Yap gerçekten maddi Rahatlık çok önemli özellikle bir kadın olarak
Es konusuna gelince de gerçekten seven kişi sevdiğini asla bırakmaz onun için gidenlere üzülmeye değmez

25imde ben de benzer bir durumdaydım ve çok bocalamıştım. Hayatın rayına girecektir elbet sen kalbini ferah tut :)

Sen esi bosver ise odaklan bence.Parani kazan hayatini kur biraz tadini cikar.O zaman kendine guvenin gelir.En buyuk mutluluk bu bana gore.
Esi de zamanla bulursun.

yasin henüz oldukca genc.. es de olur is de insaallah.. kimse ask acisi cekmiyor tüketim cilginligi ask iliskilerine de yansimis durumda, seviyorum ölüyorum diyenler 2 gün sonra baska kollarda... sabir ve dua ile Allaha sigin ve iste.

Es yada sevgili olmasi onemli degil , biri size derdini anlatiyorsa "banane" demeyin , caniniz ne kadar sıkkın olursa olsun , size deger verip ozelini paylasmak isteyene bana ne denmez , bunu ogrenirseniz hayatta karsiniza iyi insanlari cikarir emin olun

Derdini önemsediğiniz banane diyeceğiniz kişilerle sevgili olmayın, oluyorsanız da herşeyiyle sevip kabullenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…