- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Annem o kadar katı değil en azından baştaki kadar ama istekli de değil sadece ben istedim diye kabul edecek ama babam etmez kalbimi sökmek istiyorumAileniz ,özellikle anneniz istemiyorsa vardır bir nedeni.En azından bence.
Babama acamadim istemeden öncede açamam 3. Siniftayim seneye sonAilen nasıl insanlar bu tarz konularda? İstemeseler bile karşılıklı konuyu konuşabiliyor musunuz? Okul nezaman bitecek? Özellikle baban ?
Dusundum tabi ki ama çocuk annede kalıyor çok nadir babada katlanabilirim hem ona kin besliycek bi insan deilimbakın sonuçta bir çocuk var
evlendikten sonra bu sana ağır gelebilir
bence iyice düşün
Aileden vazgeçme dusuncesi beni huzursuz ediyor 18 yasında evlenmisler doğal olarak saçma sapan sebebler karşı taraf evli çocukları var edemezAcabalar olduğuna göre yeterince mutluluğu bulamamışsınız.9 yaşındaki bir çocuk çok sorumluluk isteyen bir durum.Eşinle ilişkine de yansır.İlk evliliği neden sonlanmış.İyice araştırdın mı.Eski eş seni rahatsız edebilir mi?
kin beslemek değilDusundum tabi ki ama çocuk annede kalıyor çok nadir babada katlanabilirim hem ona kin besliycek bi insan deilim
Tabi ki aileni seçÖyle bir çıkmaz dayım ki nefes alamaz hale geldim ne ağlamak çözüm oluyor ne başka birşey Yoruldum Bi tercih yapmak istemiyorum ben daha önce evlilik yapmış bir adama aşığım vazgeçmeye çok çalıştım olmadı ama o kadar engel var ki yoruldum okulum bitmedi ailem onu istemiyor haklilar 9 yasında çocuğu var sonuçta ben çok yiprandim seçim yapmak istemiyorum yaza isteme olacak diyor sevgilim düğün nişan herneyse günler geçtikçe stresim artıyor yaz gelsin istemiyorum ailemi ortada bırakıp gitmek istemiyorum sadece derdimi anlatacağım birileri olsun isterdim günlerce ağlayabilirim ama güçlü olmalıyım tek yapabildiğim dua etmek başka carem yok çıkış yolu bulamıyorum
Şu an okuyormuşsun zaten.Neden okulunu bitirince istemiyorlar.Şu an önceliğin okulun olmalı.Acelesi yok,yaşın küçükmüş zaten.Babama acamadim istemeden öncede açamam 3. Siniftayim seneye son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?