Mutluluğu bulduğum kişi mi ailem mi

Aşk biter aile Baki kalır canım..

Evliliği niye bitmiş karşınızdakinin? Agresif mi sakin mi çocuk kimde kalıyo anne olmadığınız için çocuğun sorumlulugu ağır gelebilir ama seviyorum herseyi kabullenirim diyosn iz diyecek bişey yok mutlu olacağınıza inaniyorsajiz evlenince ama çok iyi düşünün

En fazla bir yıl sonra hatırlarsın bu yazılanları.ahkam kesmek kolay diyosun ya,bende bekara kari boşamak kolay diyorum sana.seni o çok masum seven adam evlenir evlenmez 180 derece değişmezse bende hic bisey bilmiyorum.o annesinde kalan babasıyla pek vakit geçirmeyen çocuk evlendikten sonra senin hayatinin merkezine oturmazsa hic bisey görmemişim ben bu hayatta.

benim takıldığım konu, daha gencecik üniversite okuyan birisi nasıl mutluluğu çocuklu muhtemelen arasında çok yaş farkı olan birinde bulur.

çok mu mutsuzdunuz ondan önce, ya da bu adam çok mu farklı birisi.

eğer ki eskiden çok mutsuzsanız belki yanılıyorsunuzdur, sizi mutlu edebilecek daha denk kişiler bulmanızı öneririm.

yok adam çok farklı ve hani mükemmel uyum sağladığınız biri ise ailenizi ikna etmek konusunda sizinle birlikte onun daçabalamasını istemeniz gerekir.

her durumda sakın ailenizle kötü olmayın.

Karşı tarafın evlenip boşanmış olması değil ama sizin hala üniversite okuyor olmanız ve 3. sınıfta olmanız evlilik için küçük oldugunuz anlamına geliyor bana göre. Bu yaşta aldıgınız karardan ilerde pişman olabilirsiniz. Ve ortada 9 yaşında bir çocuk var . İyi düşünün derim

3 sene once bende ailemin onaylamadigi kisiyle evlendim vardi bir bildikleri ama ben goremedim ne mi oldu mutlu oldugum kisiyi seçtim ailem yinede yanimdaydi şimdi boşanmak icin dava actim çünkü sevdigim adam alkolik ve sorumsuzdu bu sadece benim deneyimim eminim benim yasadiklarimin daha fazlasini yasayanlar olmuştur nacizane tavsiyem iyi düşün herkes mutlu olmak ister dogru insan cok onemli ve en önemlisi ailen benim ailem olmasaydi ben bu kadar guclu olamazdim.

Bulmuş çıtır genç kızı evlenip eve kapatmaya çalışacak tabi kart zampara. Geç bunları seni mutlu ediyormuş. Edebilecek kapasitesi olsa senden önceki iki eşini mutlu ederdi senin ne özelliğin var ? Adam belli yolunu bulmuş umarım aileni dinlersin. Ya da dinleme boşver çekecek belan varsa çekeceksin zaten olan ailene olacak yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…