Mutluluğu bulduğum kişi mi ailem mi

Aileniz karşı çıkıyorsa vardır bir bildiği gerçekten onları dinleyin pişman olmazsınız.

Haklisiniz ben bu zamana kadar kotu bir huyunu gormedim belki de ailem sevecek olabilir çok küçük bir ihtimal De olsa

okul bitecek mi yaza, bir meslek sahibi olacakmisin ? yoksa evlenip sevgilinin cocuguna mi bakacaksin ? Planin ne ?

Evliligi neden bitmis sevgilinizin?

Aile bence. 9 Yasinda bir cocugun sorumlulugunu alabilecek misiniz? Ben yeni evlendim evin sorumlulugu bile cok geliyor bazen. Bir de 9 yasinda bir cocugun sorumlulugunu ustlenemezdim acikcasi.

Çocuk her zaman sorun olucaktır aileniz bunu bildiğinden istemiyor.
Hele sizinde çocuğunuz olunca dahada zor olur emin ol buna

Bu konuda me yazık ki aileler önyargılı yaklaşabiliyorlar; bazı yargılar haklılık payı içeriyor, bazıları ise tamamiyle boşta kalıyor.

Çetrefilli bir hadise ama karar zor değil aslında. Yaşınızı bilmiyorum ancak eğitimini tamamlamış, ekmeğini kazanmaya başlamış genç bir hanımsanız ailenize bu önyargılarının boş olduğunu ıspat edebilirsiniz. Aksi durumda evliliği düşünmek aday yaşıtınız dahi olsa zaten yanlış.

Bu konuda ne yazık ki aileler önyargılı yaklaşabiliyorlar; bazı yargılar haklılık payı içeriyor, bazıları ise tamamiyle boşta kalıyor.

Çetrefilli bir hadise ama karar zor değil aslında. Yaşınızı bilmiyorum ancak eğitimini tamamlamış, ekmeğini kazanmaya başlamış genç bir hanımsanız ailenize bu önyargılarının boş olduğunu ıspat edebilirsiniz. Aksi durumda evliliği düşünmek aday yaşıtınız dahi olsa zaten yanlış.

Sakin yapma, ailen tabi ki de inan bana eski es evli değilse hep aranızda olmaya çalışacak bu seni daha cok yıpratacak, kadın seni duyunca kıskanacak çocuğu bahane edecek, konuşmak zorunda kalacaklar,bunlar kolay seyler degil. Aklın varsa sakin. Hele birde esin eski eşiyle oğlumuz var deyip muhattap olmayı norma görürse halin yaman o Zaman. Yerinde olsam aileni dinlerdim. Keşke demek istemiyorsan.

Daha üçüncü sınıftasın ve 9 yasında cocugu olan bır adamla aşk yasıyorsun?
Bu ilişki kusura bakma ama pek sağlıklı gözükmüyor karşıdan.
Maalesef evlilik aşk yaşamak gibi değil çok çok zor. Hemde muhtemelen senden yaşça büyük çocuğu olan bir adamla daha zor olur ailen istemiyorken.
Ya mis gibi kızsın bulamadın mı başka adam ne bilim ya. Enteresanto. Ama çok düşünmen lazım. Sonra çok üzülürsün

Hayatta hersey insanlar icin. Kimse ayrilmak icin evlenmiyor netice de ama mutlu olamiyorsada daha fazla yipranmadan, yipratmadan ayrilmak en dogru karar. Evlenmek ne kadar dogalsa bpsanmakta bir o kadar dogal bence. Sirf bosanmadigi icin mutsuz olan o kadar cok insan var ki. Eger aileniz sevdiginiz insani bundan dolayi istemiyorlarsa size haksizlik ediyorlar. Cok hassas bir durum bu. Kimseyi uzmeden ikna yolnu secin derim ben. Ailenize onunla mutlu olabileceginize, birbirinizi sevdiginizi gosterin. Her aile evladininmutlulugunu ister. İnsallh tatlilikla cozumlenir insallah bir omur o insanka mutlu olursunuz.

Bu eski esler ayrıldıkları kocalarını kıymete bindiriyorlar sonradan, çocuğu da kullanıp duruyorlar(hepsi degil tabi) ama geneli oyle.

Bu eski esler ayrıldıkları kocalarını kıymete bindiriyorlar sonradan, çocuğu da kullanıp duruyorlar(hepsi degil tabi) ama geneli oyle.

Bu ex metreslerin mottosu değil miydi?? Yuvalarını yıktıkları insanlara yetmeyip bir de böyle iftira atan tipler oluyor. Eski eş adama gel çocuğunu gör der, adı yyyyk ne yapışkan bir kadın çocuğu kullanıyor kocama yapışıyor kocamda gözü var oluyor.

Orasını bilmem ben bunları yakınlarımdan cok yakınlarımdan biliyorum, hepsine yazık oldu hep aynı şey. İkinci evliliğini yapan biri boşanmasının üstünden en az uç bes seneyi geçirmeli ki bunlar yaşanmasın.

Konu sahibesi sen 9 yaşta bir çocuğa üvey anne olabilecek olgunlukta görüyor musun kendini?

20 yaşında halinle, yaşıtın biriyle güzel güzel flört etmek varken kart, çocuklu adamı ne yapacaksın ?
Haydi bunu da geçtim bu yaşta evlenmek nedir?
Çocuğa üvey annelik yapacak durumda olmadığından bahsetmek bile istemiyorum.

Artı, bu adam seninle ilişki yaşıyorsa, haftasonları seninle gezip tozuyorsa çocuğu ne zaman görüyor acep? Ya da çocuğu görüp görmemesi umrunda mı senin? Görmemesi umrunda değilse veya rahatsız etmiyorsa hem evlilik sorumluluğuna hazır değilsindir, çocuklu biriyle evlenmeye hiç hiç hazır değilsindir.

Aileni dinle, bu iş neresinden tutsan elinde kalır.

Mantığını kullan bence Ve Ana Babanın duası herşeyden önemli onların rızasını al bemce... Vardır bi bildikleri. Ben ailemi dinledim eşimle anlayamıyorum ayriyiz ama rahatim anam babam arkamda en azından bi şey olsa sahip çıkarlar... En güzeli sakin bir yerde sakin bi şekilde her şeyi en başından kafamdan geçir hesap et

Ask acisi cekmek daha guzel emin ol,kotu bir evliligin olacagina..İki gun aglarsin gecer gider.Bosver kavusmayiver.Onun da yerine gecen biri bulunur elbet...

Bir sey diyim mi annenizz istemiyorsa dinleyin derim ben dinlemedim çok pişman oldum ama siz dinleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…