- 10 Haziran 2010
- 1.795
- 2.362
- 333
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Haklisiniz ben bu zamana kadar kotu bir huyunu gormedim belki de ailem sevecek olabilir çok küçük bir ihtimal De olsaBu duruma seni tanımadan , karşındaki adamı bilmeden yorum yapmak zor .
Bunun bir genellemesi de yok . Çok mutlu olabilirsin , olmayabilirsin de .
9 yaşındaki çocuk senin için ilerde sorun olur mu ? Özellikle kendi evladınız olduğunda ? Bunları iyi düşün .
Kalbinin sesini dinle ya da ailene sırt dönme diyemem . Sonuçta daha önce evlenmemiş biri ile yapacağın evlilikte de mutluluk garantisi yok .
Zamana bırak . Ailen tanışsın . Sen durumu onların yorumları ile bir kez daha değerlendir .
Öyle bir çıkmaz dayım ki nefes alamaz hale geldim ne ağlamak çözüm oluyor ne başka birşey Yoruldum Bi tercih yapmak istemiyorum ben daha önce evlilik yapmış bir adama aşığım vazgeçmeye çok çalıştım olmadı ama o kadar engel var ki yoruldum okulum bitmedi ailem onu istemiyor haklilar 9 yasında çocuğu var sonuçta ben çok yiprandim seçim yapmak istemiyorum yaza isteme olacak diyor sevgilim düğün nişan herneyse günler geçtikçe stresim artıyor yaz gelsin istemiyorum ailemi ortada bırakıp gitmek istemiyorum sadece derdimi anlatacağım birileri olsun isterdim günlerce ağlayabilirim ama güçlü olmalıyım tek yapabildiğim dua etmek başka carem yok çıkış yolu bulamıyorum
Bu konuda me yazık ki aileler önyargılı yaklaşabiliyorlar; bazı yargılar haklılık payı içeriyor, bazıları ise tamamiyle boşta kalıyor.Öyle bir çıkmaz dayım ki nefes alamaz hale geldim ne ağlamak çözüm oluyor ne başka birşey Yoruldum Bi tercih yapmak istemiyorum ben daha önce evlilik yapmış bir adama aşığım vazgeçmeye çok çalıştım olmadı ama o kadar engel var ki yoruldum okulum bitmedi ailem onu istemiyor haklilar 9 yasında çocuğu var sonuçta ben çok yiprandim seçim yapmak istemiyorum yaza isteme olacak diyor sevgilim düğün nişan herneyse günler geçtikçe stresim artıyor yaz gelsin istemiyorum ailemi ortada bırakıp gitmek istemiyorum sadece derdimi anlatacağım birileri olsun isterdim günlerce ağlayabilirim ama güçlü olmalıyım tek yapabildiğim dua etmek başka carem yok çıkış yolu bulamıyorum
Bu konuda ne yazık ki aileler önyargılı yaklaşabiliyorlar; bazı yargılar haklılık payı içeriyor, bazıları ise tamamiyle boşta kalıyor.Öyle bir çıkmaz dayım ki nefes alamaz hale geldim ne ağlamak çözüm oluyor ne başka birşey Yoruldum Bi tercih yapmak istemiyorum ben daha önce evlilik yapmış bir adama aşığım vazgeçmeye çok çalıştım olmadı ama o kadar engel var ki yoruldum okulum bitmedi ailem onu istemiyor haklilar 9 yasında çocuğu var sonuçta ben çok yiprandim seçim yapmak istemiyorum yaza isteme olacak diyor sevgilim düğün nişan herneyse günler geçtikçe stresim artıyor yaz gelsin istemiyorum ailemi ortada bırakıp gitmek istemiyorum sadece derdimi anlatacağım birileri olsun isterdim günlerce ağlayabilirim ama güçlü olmalıyım tek yapabildiğim dua etmek başka carem yok çıkış yolu bulamıyorum
Bu eski esler ayrıldıkları kocalarını kıymete bindiriyorlar sonradan, çocuğu da kullanıp duruyorlar(hepsi degil tabi) ama geneli oyle.
Orasını bilmem ben bunları yakınlarımdan cok yakınlarımdan biliyorum, hepsine yazık oldu hep aynı şey. İkinci evliliğini yapan biri boşanmasının üstünden en az uç bes seneyi geçirmeli ki bunlar yaşanmasın.Bu ex metreslerin mottosu değil miydi?? Yuvalarını yıktıkları insanlara yetmeyip bir de böyle iftira atan tipler oluyor. Eski eş adama gel çocuğunu gör der, adı yyyyk ne yapışkan bir kadın çocuğu kullanıyor kocama yapışıyor kocamda gözü var oluyor.
Biz üniversitedeyken ya kendi bölümümüze bilemedin üst sınıfa takılırdık. Millet evlenmiş boşanmış adamlara bakıyo. İlginç
Mantığını kullan bence Ve Ana Babanın duası herşeyden önemli onların rızasını al bemce... Vardır bi bildikleri. Ben ailemi dinledim eşimle anlayamıyorum ayriyiz ama rahatim anam babam arkamda en azından bi şey olsa sahip çıkarlar... En güzeli sakin bir yerde sakin bi şekilde her şeyi en başından kafamdan geçir hesap etÖyle bir çıkmaz dayım ki nebemce...lamaz hale geldim ne ağlamak çözüm oluyor ne başka birşey Yoruldum Bi tercih yapmak istemiyorum ben daha önce evlilik yapmış bir adama aşığım vazgeçmeye çok çalıştım olmadı ama o kadar engel var ki yoruldum okulum bitmedi ailem onu istemiyor haklilar 9 yasında çocuğu var sonuçta ben çok yiprandim seçim yapmak istemiyorum yaza isteme olacak diyor sevgilim düğün nişan herneyse günler geçtikçe stresim artıyor yaz gelsin istemiyorum ailemi ortada bırakıp gitmek istemiyorum sadece derdimi anlatacağım birileri olsun isterdim günlerce ağlayabilirim ama güçlü olmalıyım tek yapabildiğim dua etmek başka carem yok çıkış yolu bulamıyorum
Bir sey diyim mi annenizz istemiyorsa dinleyin derim ben dinlemedim çok pişman oldum ama siz dinleyin derimÖyle bir çıkmaz dayım ki nefes alamaz hale geldim ne ağlamak çözüm oluyor ne başka birşey Yoruldum Bi tercih yapmak istemiyorum ben daha önce evlilik yapmış bir adama aşığım vazgeçmeye çok çalıştım olmadı ama o kadar engel var ki yoruldum okulum bitmedi ailem onu istemiyor haklilar 9 yasında çocuğu var sonuçta ben çok yiprandim seçim yapmak istemiyorum yaza isteme olacak diyor sevgilim düğün nişan herneyse günler geçtikçe stresim artıyor yaz gelsin istemiyorum ailemi ortada bırakıp gitmek istemiyorum sadece derdimi anlatacağım birileri olsun isterdim günlerce ağlayabilirim ama güçlü olmalıyım tek yapabildiğim dua etmek başka carem yok çıkış yolu bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?