Mutluluğu bulduğum kişi mi ailem mi

Şimdi metin olma zamanı ağlayarak bir yere varamazsın sevgilinle konuş neden bu kadar çabuk olsun istiyo ki sen kaçmıyorsun sonuçta okulun bitsin ayrıca ailende okulun bitince sana saygı gösterecektir

Dusundum tabi ki ama çocuk annede kalıyor çok nadir babada katlanabilirim hem ona kin besliycek bi insan deilim
Kin beslemezsiniz elbette.Fakat simdi size.sorun gibi gorunmeyen bircok sey sizi rahatsiz edebilir.Cocugu olan birisi ile evlenip burada sorunlarini oaylasan bircok uye var.
İyi dusunun ve ailenizin rizasi yoksa israrci olmayin.

Kızlar bu kısmı kaçırdınız heralde adam hakkımı helal etmem diyerek kızı bi güzel ortada bırakıyo derdin ne canım hemen okul bitip evleniyosun evlilik aman sarılıyım uyuyum sürekli onu görüyüm olmuyo ben ünv bitti memur oldum bi sene sonra evlendim iyi halt ettim sanki 22 yaşında ne vardı evlenecek temizlik ütü evi silip süpürmek adam kahrı çekmek için mi bu acele ben ettim pişmanım sen etme aileni dinle kaldı ki benim ailemde onay verdiği biriyle evliyim ama evlilik zor bide sen neden 9 yaşında birine annelik yapacaksın adam bulmuş çıtır seni tabi koşar peşinden oda bulsun kendi gibi birini bu sen olma

9 yasindaki cocukla tanistin mi?Birkac saat vakit gecirme durumun oldu mu?Nasil bir ortam olustu?Kendini hazir hissediyor musun?Bu adam evlenmeyi niye boyle oldu bittiye , aceleye getirmeye calisiyor?Iskillendim cok pis.Bir de hakkimi helal etmem diye korkutmus seni.Babanin yaninda onun kac kurusluk hakki var ? Sen de oyle delice bir ask da goremedim ben.Daha evlenmeden boyle fenaliklar geciriyorsan evlenince bin beterini yasayacaksin.Bence ailenin sozunu dinle ve hemen ayril.Kendisini uyanik zanneden firsatci kart vatandasa da sunu diyebilirsin , "babam da hakkini helal etmeyecegini soyluyor , kusura bakma babam daha once gelir " . iste bu kadar.

bırıncısı çocuk bugun annede yarın ola kı tamamen sıze geldı? çocuguu annede dıye yok saymayın bu durumu
ıkıncısı de sevgılın sana baskı yapacagına gelıp kendını kanıtlayacak ıkna edecek aılenı. sen nıye arada kalıyosun

ben senın eskı konularını hatırladım, ıkı evlılık yapmış eskı eslerını sana cayır cayır kötuleyen senı aldatmakla itham eden ne koca ne baba olabılmış bırı için harcama lutfen kendını. sana yazık
bak okulun da uzamış önce okulunu bıtr sevıyosa bekler. o da hakkını helal etmıyosa etmesın ne hakkı varmış sende de helal etmıyomuş.

Daha evlenmeden yoran bir ilişki daha ne denir ki
evlenmeden yorulmusunuz bence bir kez daha düşünun bir hata yapiyo olabilirsiniz
Sevgi bitip tükenen bir duygu malesef eğer birbirinize uygun degilseniz o sevgi nefrete dönüşecek
Daha çook yolun basindasiniz lütfen ailenizin fikirlerini önemseyin sizin goremediginizi onlar gorebiliyorlardir
Evlilik denen müessese dışardan bakıldığı kadar kolay değil malesef

bunları düşünmek senin için çok erken bence. okuduğuna göre de yaşın küçük galiba. okulun bitsin, çalışmaya başla öyle karar ver. şimdilik ilişki durumu devam ettir yeter.
daha önceden evlenmiş olmak ayıp değil, çocuğu olmak da. Ailen sadece buna tepki gösteriyor değildir. mutlaka onları rahatsız eden birşey olmuştur. Senin karakterini de bildiklerinden yapabilir yapamaz diye düşünmüş olabilirler.
sen bile emin değilsin nasıl devam edeceğinden. kaldıki başka bir çocukla gerçekten çok zor olabilir, herkes aynı yükü kaldıramayabilir. o yüzden iyi düşün taşın. nasıl olsa annesinde diye karar verme. belki yarın seninle yaşaması gerekecek...
en önemlisi de bir eş adayı seçeceksin. onun tavırları, insanlığı, hayata bakışı daha da önemli...

yok artık. buna rağmen arada kaldımmı diyorsun konu sahibi. ne yaşasan müstahak sana..
ben de saf saf yorum yapıyorum ponyooo

Onan sana insan bazen kendi cocuguna bakakrken yorulup tukeniyo baskasinin cocuguna cok zorlanirsin benimde ailem esimi istemedi ben sevdim diye tamam dediler simdi zamanla tanodikca benden cok sevdiler ailen istemesede zamanla kabulleniyorlar senin icin bekar biri en azindan cocugu olmayan biri olsa affedilebilir konusursunuz sonradan ailenle ama cocuk meselesi haliyle baban istemeyecektir.bence yol yakimken vazgec

Okuyorsun acelesi neymis. Evlilik gormemis heves ediyor desem evlenmis, 9 yasinda bir cocugu var ne bu acele? Aileni dinle, kopamam edemem diye bir sey yok. Ölüm yok ucunda.

Sen söyleyince bende baktım konu sahibi herşeyin farkında biz bi tarafımızı yırtsakta o evlenecek bence bide oturdum saf saf cevap yazdım verdiğim emeğe yazık adam hem uyanık hemde hasta bulunmadık hint kumaşıya bide kızı terketmiş aldattı diye şüphelenip, annesiyle tanıştırmaya götürcekmiş yeni kurbanımda bu diye yazık bizde genç olduk ama böyle saçma sapan bişeyler görmedim erken evlendim diye pişmandım ama artık ailemin yüzünü yere eğmediğim için hiçte pişman değilim

3. Evliligi mi olacak senle evlenirse? Sana hakkimi helal etmem mi diyor beni yari yolda birakirsan? Kene gibi yapismis bu sana resmen. Sen de hala oturup agla ne yapacagim diye.
Ne oluyorsa bu genclere hep GDO''lu yiyeceklerden oluyor. Bir de oturup ne yapacagim diye dusunuyor. Senin bu adamla isin ne yavrucugum?? Niye yasitlarinla arkadas olmuyorsun? Okurken 2 evlilik yapmis, cocuklu bir adamin pesine takiliyorsun?

Arkadaşlar yazınca eski konularına baktım ve inan adına o kadar üzüldüm ki...
Ne demek seni hakkımı helal etmem diyerek evliliğe mecbur bırakmak, kim pardon o? Annen mi süt mü verdi, baban mı karnını doyurdu? Ne vasıfla ne hak iddia ediyor, kendine gelsin önce sonra evlenmeyi düşünsün.
Sakın ama sakın ailenin istemediği biriyle yola çıkma, yaşın 22 şu an sana aşk sevgi diye gelen şey kandırmaca... Eğer senin inandığın gibi biri olsa seni arada bırakır mı? Seni evliliğe zorlar mı? Kendi çocuğuna bakarken bile insanlar zorlanıyor, sen nasıl 9 yaşında bir çocuğun sorumluluğunu alacaksın? Zaten kendine güvenin yok, nasıl baş edeceksin?

Çok teşekkür ederim tek isteğim bu ben hep hayirlisini istiyorum ahkâm kesmek kolay geliyor insanlara ondan ayrıldım diye ağlarken onun yanında buluyorum kendimi sevgine inanmasam cokdan vazgecmistim ama o kadar masum seviyor ki bir yıldır her buluşmada beni icten sevdiğini o kadar belli eder ki

Seviyosa evlen yavrum evlende gör o çok sevdiğin adamın içinden nasıl canavar çıkıyo ben nerde hata yaptım diye çok yanarsın çocuğuyla aranda 10 yaş var 30 yaşında olduğunda oda bi ergen olacak gör o zaman tantanaları seni kimse ailen kadar sevemez yazık ki o ANNE ve BABANA üzüldüm emek verip bide ünv okutmuşlar sana evde koca beklesen bile bundan daha iyisini bulurdun ailene üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…