- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Şimdi metin olma zamanı ağlayarak bir yere varamazsın sevgilinle konuş neden bu kadar çabuk olsun istiyo ki sen kaçmıyorsun sonuçta okulun bitsin ayrıca ailende okulun bitince sana saygı gösterecektirÖyle bir çıkmaz dayım ki nefes alamaz hale geldim ne ağlamak çözüm oluyor ne başka birşey Yoruldum Bi tercih yapmak istemiyorum ben daha önce evlilik yapmış bir adama aşığım vazgeçmeye çok çalıştım olmadı ama o kadar engel var ki yoruldum okulum bitmedi ailem onu istemiyor haklilar 9 yasında çocuğu var sonuçta ben çok yiprandim seçim yapmak istemiyorum yaza isteme olacak diyor sevgilim düğün nişan herneyse günler geçtikçe stresim artıyor yaz gelsin istemiyorum ailemi ortada bırakıp gitmek istemiyorum sadece derdimi anlatacağım birileri olsun isterdim günlerce ağlayabilirim ama güçlü olmalıyım tek yapabildiğim dua etmek başka carem yok çıkış yolu bulamıyorum
Kin beslemezsiniz elbette.Fakat simdi size.sorun gibi gorunmeyen bircok sey sizi rahatsiz edebilir.Cocugu olan birisi ile evlenip burada sorunlarini oaylasan bircok uye var.Dusundum tabi ki ama çocuk annede kalıyor çok nadir babada katlanabilirim hem ona kin besliycek bi insan deilim
Kızlar bu kısmı kaçırdınız heralde adam hakkımı helal etmem diyerek kızı bi güzel ortada bırakıyo derdin ne canım hemen okul bitip evleniyosun evlilik aman sarılıyım uyuyum sürekli onu görüyüm olmuyo ben ünv bitti memur oldum bi sene sonra evlendim iyi halt ettim sanki 22 yaşında ne vardı evlenecek temizlik ütü evi silip süpürmek adam kahrı çekmek için mi bu acele ben ettim pişmanım sen etme aileni dinle kaldı ki benim ailemde onay verdiği biriyle evliyim ama evlilik zor bide sen neden 9 yaşında birine annelik yapacaksın adam bulmuş çıtır seni tabi koşar peşinden oda bulsun kendi gibi birini bu sen olmaÇıktığım kişi baba şey dedi ben seni bir yıldır bekliyorum bizim için cabaliyorum beni yarı yolda birakirsan hakkımı helal etmem seviyorum çok denedim olmuyor bana dua edin sadece hakkımda hayırlısı ne ise gönlüm ona razı olsun
ben senın eskı konularını hatırladım, ıkı evlılık yapmış eskı eslerını sana cayır cayır kötuleyen senı aldatmakla itham eden ne koca ne baba olabılmış bırı için harcama lutfen kendını. sana yazık
bak okulun da uzamış önce okulunu bıtr sevıyosa bekler. o da hakkını helal etmıyosa etmesın ne hakkı varmış sende de helal etmıyomuş.
Sen söyleyince bende baktım konu sahibi herşeyin farkında biz bi tarafımızı yırtsakta o evlenecek bence bide oturdum saf saf cevap yazdım verdiğim emeğe yazık adam hem uyanık hemde hasta bulunmadık hint kumaşıya bide kızı terketmiş aldattı diye şüphelenip, annesiyle tanıştırmaya götürcekmiş yeni kurbanımda bu diye yazık bizde genç olduk ama böyle saçma sapan bişeyler görmedim erken evlendim diye pişmandım ama artık ailemin yüzünü yere eğmediğim için hiçte pişman değilimben senın eskı konularını hatırladım, ıkı evlılık yapmış eskı eslerını sana cayır cayır kötuleyen senı aldatmakla itham eden ne koca ne baba olabılmış bırı için harcama lutfen kendını. sana yazık
bak okulun da uzamış önce okulunu bıtr sevıyosa bekler. o da hakkını helal etmıyosa etmesın ne hakkı varmış sende de helal etmıyomuş.
Çok teşekkür ederim tek isteğim bu ben hep hayirlisini istiyorum ahkâm kesmek kolay geliyor insanlara ondan ayrıldım diye ağlarken onun yanında buluyorum kendimi sevgine inanmasam cokdan vazgecmistim ama o kadar masum seviyor ki bir yıldır her buluşmada beni icten sevdiğini o kadar belli eder kiHayatta hersey insanlar icin. Kimse ayrilmak icin evlenmiyor netice de ama mutlu olamiyorsada daha fazla yipranmadan, yipratmadan ayrilmak en dogru karar. Evlenmek ne kadar dogalsa bpsanmakta bir o kadar dogal bence. Sirf bosanmadigi icin mutsuz olan o kadar cok insan var ki. Eger aileniz sevdiginiz insani bundan dolayi istemiyorlarsa size haksizlik ediyorlar. Cok hassas bir durum bu. Kimseyi uzmeden ikna yolnu secin derim ben. Ailenize onunla mutlu olabileceginize, birbirinizi sevdiginizi gosterin. Her aile evladininmutlulugunu ister. İnsallh tatlilikla cozumlenir insallah bir omur o insanka mutlu olursunuz.
Seviyosa evlen yavrum evlende gör o çok sevdiğin adamın içinden nasıl canavar çıkıyo ben nerde hata yaptım diye çok yanarsın çocuğuyla aranda 10 yaş var 30 yaşında olduğunda oda bi ergen olacak gör o zaman tantanaları seni kimse ailen kadar sevemez yazık ki o ANNE ve BABANA üzüldüm emek verip bide ünv okutmuşlar sana evde koca beklesen bile bundan daha iyisini bulurdun ailene üzüldümÇok teşekkür ederim tek isteğim bu ben hep hayirlisini istiyorum ahkâm kesmek kolay geliyor insanlara ondan ayrıldım diye ağlarken onun yanında buluyorum kendimi sevgine inanmasam cokdan vazgecmistim ama o kadar masum seviyor ki bir yıldır her buluşmada beni icten sevdiğini o kadar belli eder ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?