Mutluluğunu benimle paylaşmadı

CX_PHY6W8AAoLAz.webp

Şu da olabilir mesela kız facebookta paylaşmıştır belkide senden yorum, tebrik bir şey bekliyordur... herkesten bekliyordur..
Veya o an heyecanla hemen paylaşmıştır..
Yani böyle bir meselede sizi kesin önemsemiyor, sevmiyor vs diyemeyiz. Çok samimi olduğunuzdan dolayı ben sizin alınganlığınızı anlıyorum böyle şeyler bazen hafiften koyuyor ama birazda mantıklı düşünmek gerek. Hemen kestirip atmayın, zamana bırakın derim

Bebeğin cinsiyetini öğrenmeye beni götürmeyen arkadaşı kesinlikle hayatımdan çıkarırım hele bir de sosyal medyadan bunu öğrenirsem tamamen silerim hayatımdan. Çok ciddiyim bu konuda. Gerekirse yanında eşini götürmeyecek beni götürecek ilk öğrenen ben olacağım. Arkadaşım sonuçta

Takılmayın buna belli ki kadın çok sevinmiş heyecanından orda paylaşmış ki bir an önce herkes görsün diye sizin alınıcağınızı tahmin edemez.

Teee Allahım yarabbim...Büyük sorun kesinlikle silip atmalısın her defasında senin tribini cekemez kadıncağızın rahat bir hamilelik geçirmesi için ona bunu yap lütfen... :KK69:

o kadar önemsiyor musunuz kendinizi gerçekten ya? niye size haber versin ki ilk ne beklenti bu

Merhaba arkadaşlar. Ailecek görüştüğümüz eşimin iş arkadaşının eşi var ama bayağı samimiyiz. Üzüntümü mutluluğumu paylaştığım biri idi .benim bebeğim oldu . Şimdi arkadasım da hamile bebeğinin cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyordum sürekli soruyordum . Bugün internette paylaşmış cinsiyetini yani listesinde olan sıradan biri gibi oradan öğrendim . Bu yüzden kırgınım . Eskisi gibi görüşmek gelmiyor içimden yapı gereği çok çabuk soğuyan birisiyim . Eşim bu bahane sen zaten kızı sevmiyormuşsun falan dedi . Sizce görüşmeye devam etmeli miyim
Dışarıdan tuhaf gibi gözüksede ben sizi anladım.Bende ilk cinsiyetini öğrendiğimde eşimin arkadasının karısına mesaj atmıştım sizin gibiyiz bizde onlarda cinsiyetini öğrenicekti o da internette paylaşmadan önce benimle paylaşmıştı.Açıkçası bana hiç yazmasaydı bozulabilirdim çünkü haber ver demiştim.Fakat size yazmayı atlamış olabilir veya sizin onu gördugunuz gibi o kendine o kadar yakın görmüyor olabilir ama hemende bitirmeyin arkadaşlığınızı gözlemleyin çok sık yazmayın o yazsın etsin devam etmek istemiyorsanız görüşmeyi kesersiniz

Ben size hak verdim, samimilik bunu gerektirir.
Ben de arkadasliga bu sekilde bakiyorum. Ben de kirilirdim.
Cok özel bir haber degil mi bu?
Arkadaslik anlaminda degerleriniz farkli olabilir.
Siz yapi itibariyle düsünceli ve kirilgansiniz, arkadas seciminizi ona göre yapin, anliyorum cok zor.
Benim de bir arkadasim var kafasina göre soguk yapiyor kafasina göre sicak. ben boyverdim ne yaparsa yapsin önemsemiyorum kirilmiyorum, cünkü insan bir,iki hadi üc kere kirilir sonrasinda degisir.
Arkadasim hala arkadasim ama eskisi kadar deger vermiyorum, iyi zaman gecirsek dahi yaptigi düsüncesizliklerle bende olan degerini yitirmistir. Ki bu kimsenin umrunda degil, sadece ben daha az üzülüyorum. Bu ise yariyor.

buna taktığınıza göre bu tip şeyler sizin için önemli demek ki. Her insanın önemsediği şeyler farklı olabilir. Siz onu kendinize çok yakın bir şey olduğunda ilk paylaşılacak kişi olarak görüyorsunuz ama karşı taraf öyle görmüyor belki. Demek istediğim o size sizin ona olduğunuz kadar samimi değildir. Sizde samimiyet derecenizi aynı seviyede tutun. Görüşmeyi kesmenize gerek yok.

Bende arkadaşlarıma çok samimi yaklaşıp değer verirdim. Sonra baktım aynı karşılığı görmüyorum. Herkesin değeri verdiği değer kadardır diyip onlar gibi davranmaya başladım. Ondan sonra kıymete bindim:KK53:

Şimdi düşününce bu yaptığımda saçma geliyor bana sonuçta herkes aynı olmak zorunda değil.

:bicak:

bu kadar küçük şeylere takılıyosanız hayat size zoooor çok zooor hem de
en nihayetinde ya erkek ya kız, tamam bebeği olması harika da, 3. ve değişik bi cinsiyet çıkmıyor içinden
özellikle haber verecek ne var bunda
en yakın arkadaşım gitmiş öğrenmiş ve 1 ay sonra yüzyüze buluştuğumuzda söylemişti
aklıma bile gelmedi bozulmak

Sirf bu nedenle gorusmek istemiyorsaniz bence de gorusmeyin. Cunku zaten gercek bir arkadaslik yokmus ortada.

Back
X