Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani yakınlığınızı belirtirken bu tabiri kullandiğınız birinden fazla özel ilgi bekliyorsunuz. Arkadaşım dememişsiniz mesela. Hoş arkadaşınız da olsa neden sizinle özel olarak paylaşsın ki?eşimin iş arkadaşının eşi
Dışarıdan tuhaf gibi gözüksede ben sizi anladım.Bende ilk cinsiyetini öğrendiğimde eşimin arkadasının karısına mesaj atmıştım sizin gibiyiz bizde onlarda cinsiyetini öğrenicekti o da internette paylaşmadan önce benimle paylaşmıştı.Açıkçası bana hiç yazmasaydı bozulabilirdim çünkü haber ver demiştim.Fakat size yazmayı atlamış olabilir veya sizin onu gördugunuz gibi o kendine o kadar yakın görmüyor olabilir ama hemende bitirmeyin arkadaşlığınızı gözlemleyin çok sık yazmayın o yazsın etsin devam etmek istemiyorsanız görüşmeyi kesersinizMerhaba arkadaşlar. Ailecek görüştüğümüz eşimin iş arkadaşının eşi var ama bayağı samimiyiz. Üzüntümü mutluluğumu paylaştığım biri idi .benim bebeğim oldu . Şimdi arkadasım da hamile bebeğinin cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyordum sürekli soruyordum . Bugün internette paylaşmış cinsiyetini yani listesinde olan sıradan biri gibi oradan öğrendim . Bu yüzden kırgınım . Eskisi gibi görüşmek gelmiyor içimden yapı gereği çok çabuk soğuyan birisiyim . Eşim bu bahane sen zaten kızı sevmiyormuşsun falan dedi . Sizce görüşmeye devam etmeli miyim