• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk bizimle olacak mı?

merve8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
16
0
36
Eskişehir
Herkese merhaba yeni üye oldum. Kafamı karıştıran bir durum var. Bundan 6 ay önce tanıştık onunla. Çok peşimden koştu çok! Benim psikolojim pek iyi değildi,ben ondan uzaklaştıkça o sürekli yemek davetinde ısrar ediyordu. Sonra kabul ettim. Yemeğe çıktık. Güzeldi,iyi anlaştık. Ama bir daha aramadı sormadı. Ben aradığımda seninle olamam dedi sebebini sordum uygun değiliz dedi. Günlerce düşündüm bir türlü kafamı toplayamadım.
Sonra bir gün yine aradı,buluştuk anlattı. Annesi beni istemezmiş daha kendi halinde bir kız istermiş. Tamam dedim ayırdım yolumu. İş gereği sürekli karşılaşıyoruz. Onu görünce başka işlerle oyalanıyordum ki görmemezliğe geleyim diye. Ama hala geliyor gidiyor yanıma güzel sözler söylüyor,benimle uğraşıyor,şakalaşıyor. Geçen gün profitereol getirmiş,yedim. Bir kaç defa oturalım dışarıda bir kahve içelim konuşalım dedim hep bir bahanesi oldu toplantım var,maçım var,arkadaşlara sözüm var,kendisi hiç teklif etmiyor zaten. Bazen günlerce etrafımda dolaşıyor ama hiç konuşmuyor bazen de yanımdan ayrılmıyor,iş bahanesiyle de olsa bakışlarından ve iltifatlarından bana karşı boş olmadığını anlıyorum.
O firmanın işlerini yaptığım için iletişimi tamamen kessem de bir şekilde muhatap olmak zorunda kalıyorum. İltifat ettiğinde terslersem işimden olurum diye korkuyorum malum özel sektör. Aslında iltifatları hoşuma gidiyor da neden böyle davrandığını çözemiyorum.
Tamam annesi beni onaylamayacağı için benle olmaz ayırdık yollarımızı,şimdi neden hala peşimde?
Çıkalım konuşalım deyince neden kaçıyor?
Çok karışık anlattım galiba.
Onunla olmak istiyorum biliyorum o da beni istiyor bu kadar anneci mi? Anneciyse neden beni etkilemek için çaba gösteriyor?

sizin peşinizde koştuğunu sezemedim ben ?
bence siz bir daha kahve içmeye falan davet etmeyin derim.
belkide sizden hoşlanmamıştır anne bahanesini koymuştur ortaya?
iş ortamındada arkadaş olarak şakalaşmalar oluyordur.
yada annecidir.size yakınlaşamıyordur.annesinden korkuyordur v.s
her iki ihtimaldede uzak durmak gerek bana kalırsa.

Bir kaç defa oturalım dışarıda bir kahve içelim konuşalım dedim hep bir bahanesi oldu toplantım var,maçım var,arkadaşlara sözüm var,kendisi hiç teklif etmiyor zaten.

Size açık açık "Seninle olamayız, uygun değiliz" dediği için daha rahat davranıyor gibi geldi bana... Öyle ya bu ilgiyi yanlış anlamayın, ilişki beklentisine girmeyin diye... Annesini bahane de etse sorun gerçekten bu da olsa o günden sonra bir ilişki yaşamaya yönelik bir hareketi olmamış... Siz dışarıda görüşme teklifi etmisşiniz birkaç kez kabul etmemiş, başından savmış...

Diyeceğini demiş "Uygun değiliz"... Buna rağmen iş ortamında görülen kur yapma, ilgi gösterme tarzı flörtöz hareketlerin etkisiyle beklenti içine girer konu başlığınızı dilemeye devam ederseniz canınız sıkılacak gibi geliyor bana... Öyle ya, işi "ileri boyuta götürse" bile hak iddia edemezsiniz... "Sana uygun olmadığımızı söylemiştim" deyiverir... İş ilişkisi dışında muhatap olmamanızı öneririm... :68:

Her ikinizin yorumuna da teşekkür ederim. Peşimden koşmasını şöyle değerlendirdim. İşim gereği kimlerle muhatapsam o gün onu onların yanında görüyorum. Basit,cevabı herkes tarafından bilinen soruları bana gelip soruyor.
Geçen gün çok sinirlendim böyle sürmesinden artık kafamı bile kaldırmadan cevap verip başımdan savdım. Çünkü gerçekten bakışlarından ve iltifatlarından ister istemez etkilenip bir beklentiye girmiştim. 1 hafta boyunca iş dışında hiç muhabbettimiz olmadı. Bir akşamüstü bir arkadaşım yanıma geldi. Onunla aramızda ne olduğunu sordu. Sadece arkadaşız dedim. İnsan sadece arkadaşına öyle mi bakar dedi? Nasıl dedim? Gelip bana soru soruyormuş,ben cevap verip gönderince duvara yaslanıp beni izliyormuş,ben mutluyken gülümsüyor,sinirliyken kaşlarını çatıyormuş. Her hareketime göre kendi kendine şekillere sokuyormuş.Ben muhabbetti fazla uzatmadım. Ama işyerinde herkesin beni konuştuğunu görüyorum,duyuyorum. Gereksiz yere dedikodu malzemesi oluyorz. Etkileşim belli ama hareket yok.
Çok uzattım ama bilin istedim dün bir imzası eksikti onu götürdüm kendisine. (imza atmayı unutması da ayrı gariplik) kusura bakma unutmuşum dedi önemli değil dedim. Farkında değilim artık hayatın,olanın bitenin dedi. Neden ki dedim Ya çok aşığım ben görmüyor musun dedi. Ne yapmamı isterdin dedim. Sustu. Ben de susup gittim.
Sizce hala kendimi mi kandırıyorum?

o zaman tek sebep annesi gibi gözüküyor, daha sizi tanıştırmadan annesinin istemediğini düşünecek kadar neyinizi görmüş olabilir ki? bu adamla mutlu olamazsınız gibi geliyor, çok anneci sanki..

Konu bende şok etkisi yarattı diyebilirim, işyerindeki davaranışları aynı, yarattığı çelişkiler aynı, annem diye başlayan cümleler kurmadı sadece. Henüz tabi. :))

o zaman tek sebep annesi gibi gözüküyor, daha sizi tanıştırmadan annesinin istemediğini düşünecek kadar neyinizi görmüş olabilir ki? bu adamla mutlu olamazsınız gibi geliyor, çok anneci sanki..

bilsem anlasam ya da anlatsa.
şu kusurun var dese bilecem ben de.
ama yok hem bir şey söylemiyor hem de böyle beni üzüyor.

ßen bir tek şunu anlamadım ''Annesi beni istemezmiş daha kendi halinde bir kız istermiş.'' ßu nedemek ki :44:

Bilmiyorum ki sorunca cevap bile vermiyordu.
Gerçi artık hiç sormuyorum,sadece benim şu anda anlamadığım tamam annesi babası beni istemez de neden hala ilgili davranıyor?
Benden mi bir adım bekliyor?
Bir yerlere davet edince neden gelmiyor?
Ya da ne yapmalıyım?

Aşık oldum dediği sen olmayabilirsin gibi geldi bana. Biraz fazla dengesiz bi adam bu. Ne demek ben bi yere çağırıcam ve adam gelmiycek!

Back
X