- 20 Ağustos 2015
- 6.548
- 15.774
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bu sefer derdim kendi ailem.. Sağolsun annem doğumda bile yabancı gibi hastaneye gelip gitmişti. Sonradan kayınvalide ile anlaşamayıp depresyona girince. Defalarca arayıp gel dememe rağmen çocuğun kırkı çıkana kadar gelmedi. Sebepler bence saçma sapan ona ve babama göre mantıklıydı. Yok iki kayınvalide aynı evde olmazmış. Yok kayımvalideme ayıp olurmuş ona güvenmedi de geldi derlermiş. Yok kardeşimin evi taşınacakmış dedi ve tam kırk gün sonra evime geldi bir hafta kalıp gitti. Neyse zaten o günden sonra kayınvalide ile aynı evde uzun süre kalmayacağımı anladım. Şimdi ki mevzuu eşim bir aylığına iş gereği başka bi ile gidecek. Ara ailene söyle gelsinler gideceğim zaman dedi. Aradım söyledim. Annem hemen benim çok işim var evde bir sürü iş var gelemem kardeşin gelsin baban gelsin vs dedi... Telefonu babama verdi zamanı gelsin düşünürüz dedi. Sonra bana kesin işe söyleyin dedim. Çünkü eşim sonra bana ailen sana değer vermiyor diyor. Babama böyle söyleyince babam da facebook da orada burada mutluluk pozu vermeyi biliyorsunuz da başka şeylerde mi sorun yaşıyorsunuz dedi..
Şok oldum ne alaka diye. Şu an çok üzgünüm
Ben hiç kimseyi istemedim illa yalnız kalmaz lohusa diye kayınvalide geldi hiç de gerek yokmuşyani baba da tuhafmış tabi ama
neden illa yanınızda illa birileri olması gerekiyor onu anlamadım? kaç tane arkadaşım doğum yaptı kimsenin anası babası danası kalmadı yanında. hamileyken tez yazıp doğurduğu hafta doktorayı veren arkdaşım oldu..biraz abartıyorsunuz bence, illa biriler gerekli değil. hele böyle n'olur gel n'olur gel gibi yalvarıyor durumda olmaya ne gerek var?