Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler mutlu etmez be rainyy. Hayatında erkek olmazsa ölecek hastalığına yakalanmış gibisinkızlar ben mutlu değilim yoruldum artık. bende mutlu olacak mıyım sizce bu aralar iyice yıprandım.
Rainyy sevgilisi olsun istiyor ama bulamıyor. Vanessa gibiÇok açıklayıcı olmuş konunuz.Ne yapsak fal mı açtırsak ? :/
Kaslı adeleleriyle sarar onu yakışıklıGerçekten ayarlayacam kardeşimi sana yeter artık ya.
Gerçekten ayarlayacam kardeşimi sana yeter artık ya.
Belli ki bizlerin de bi fedakarlık yapması gerekiyor artık.Benimde bekar kaynim var. Onu da ortaya koyuyorum. Garibim haberi yok, ama abla lafi dinler heralde
Ek not: rainy sende mutlu olacaksın kuzu eminim ❤
kaç yaşında kdkdkdBenimde bekar kaynim var. Onu da ortaya koyuyorum. Garibim haberi yok, ama abla lafi dinler heralde
Ek not: rainy sende mutlu olacaksın kuzu eminim ❤
Çokzel tiramisu da yapıyo. Labneyi de pişirmis ama olmuş güzel yedik zehirlenmedik.Kaslı adeleleriyle sarar onu yakışıklı
kardeşini feda et artık .dBelli ki bizlerin de bi fedakarlık yapması gerekiyor artık.
kızlar ben mutlu değilim yoruldum artık. bende mutlu olacak mıyım sizce bu aralar iyice yıprandım.
kızlar benim sorunum psikolojik sorunlar. kendimden yoruldumkızlar ben mutlu değilim yoruldum artık. bende mutlu olacak mıyım sizce bu aralar iyice yıprandım.
Biraz detay mi versenizkızlar
kızlar benim sorunum psikolojik sorunlar. kendimden yoruldum
buradada anlatamıyorum ki bazı sorunlarım var işteBiraz detay mi verseniz
Erkek meselesiNiye mutsuzsunuz?