Mutluluklar mesajı

dertsahibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
261
89
48
Geçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı

Bence atın ne iyi bir kızmış bu der. Aman Allahim ben neler kaçırdım bu nasıl iyi niyet diye sevgilisini terkedip size kosar ama koşsa ne olacak dimi. Nasılsa sizin bir beklentiniz yokmuş. Mesajı okuyunca muhtemelen hangi kameraya el sallayacagim ben ya diye düşünür. Güzel bir anı olur 🙃

Geçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
Ne gerek yahuu

Zaten ben olduğum aklına gelmez, şüphelenmez ,içimden geldiği gibi
Eski konulariniza baktım da bu 10 yıldır uzaktan uzağa sevdiğinizi söylediğiniz kişi değil mi? Aranızda birşey yaşanmamış zaten. Sizin hâlâ ona takılı kalmanız hiç sağlıklı değil.

O da bana takılıydı
Neresi takılıyor acaba?
Size hiç adım atmamış, size karşı hiç bir adımda bulunmamış, adamın sosyal medya paylaşımlarını böle kendi kendinize üzerinize almışsınız.
Neyinize yakılmış, ne yapmış sizin için?

Neresi takılıyor acaba?
Size hiç adım atmamış, size karşı hiç bir adımda bulunmamış, adamın sosyal medya paylaşımlarını böle kendi kendinize üzerinize almışsınız.
Neyinize yakılmış, ne yapmış sizin için?
Okuduklarınız konular daha eski , bilmediğiniz şeyler de var

Back
X