Mutluyum ama içim rahat değil?

avukathnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
4
0
1
30
Evett hanımlar böyle bi konu açmakta varmış kaderde 9 yıllık ilişkim var ikimiz de üni son sınıf öğrencisiyiz aynı sınıftayız. Önceki zamanlarda ufak tefek tartışmalaromız küslüklerimiz 2 3 günlük ayrılıklarımız olurdu ama son3 4 senedir iyiydik. Taa ki 6 ay öncesine kadar. Benim bir kıskançlığım ve onun da sözlerini tutamaması yüzünden onun ben seni üzüyorum haketmiyorum olmuyor tutamıyorum bahaneleri ile ayrıldık ki ben istememiştim. Herneyse ben sessiz kaldım 4 ay ayrı kaldık bu süre zarfında arkadaş çevremi genişlettim konserlere festivallere kamplara kulüplere yeni işlere gittim,katıldım içimde hep bir boşluk olsa da ayakta kaldım. O ise o da genişletti etkinliklere katıldı ve 1 aylık bir sevgili yaptı...
2 ay önce döndü bu çok pişmanımlar kapımda sabahlamalar 9 senedir ilk kez onu öyle gördüm karşımda çocuk gibi beni bırakma diye ağladı 2 haftalık yalvarmalaro sonucu affettim ve şuan üstüme titreyen asla eski hatalarını yapmayan beni gerçekten mutlu eden biri var karşımda. Ama benim içim hiç rahat değil sürekli eski sevgilisini düşünüp bunalıyorum konuyu ona açıyorum saatlerce tartışıyorum o bi şekilde gönlümü alıyor. Kendimi çok gurursuz hissediyorum, bi yandan asla onu kaybetmek istemiyorum bi yandan da gururum böyle mi devam ediceksin bunu nasıl yediriceksin diyor. siz ne düşünüyorsunuz

hemen yelkenleri suya indirmişsiniz, birazcık ilgi görünce. yapılanı unutmayın. içim rahat değil demişsiniz zaten.

Ben karakterim gereği geçmiş,geçmişte kaldı diyemem. İçim içimi yer.Geçmişe sünger çekebilecekseniz,yürütebilirsiniz. Ama her seferinde bu konuyu açıp ilişkinizi yıpratacaksanız,başlamamanız daha uygun olur.

Eğer içinize sinmiyorsa en başında tekrar başlamamalıydınız
Madem başladınız aynı konu üzerinde tekrar tekrar konuşmanın huzursuzluktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum zira ne kadar tartışsanızda o 1 ay yaşanmış ve değişmez bu durumda en iyisi önünüze bakmak

Gerçekten seviyorsan bir süre sonra unutursun. İnsan nelere alışmıyor ki değil mi?

9 yıllık ilişki ,
Yaş 23...
Hmmm...

9 senelik uzun soluklu ilişki ve bir kavgayla bitirme kararı , sonra hoop 1 aylık sevgili yap sonra olmayınca dön dolaş sana gelsin sende kabul et ee maşallah nedim... sen bile bile lades diyip kabul etmişsin şimdi hiç dertlenme kuzum ..

Simdi oncelikle 9 senelik iliski diyip olayi ciddilestirmeyin bence.
9 sene geri gittigimizde neredeyse embriyosunuz
Ve ayrıca lütfen yorum yapmak için yapmayın. Ben sizin fikirlerinizi soruyorum bana embriyo iken ilişkiye başladığımızdan bahsediyosunuz. Bunu mu sordum ben?

Bitmiş o konu. Hayatına başkası girmiş affetmeseydin ki affedememişsin. Midem kaldırmadı de ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…