- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
şimdi bu olay birkaç yıl önce olmuş.4 yıl önce olmuş..o zaman kız arkadaş bunu anlatmamış hiç.ama sonra konu sahibi sevgilisinin facede başka kızlara baktığını görmüş ve bu kız arkadaşıyla paylaşmış bunu.arkadaşı da demiş ki zaten o sağlam pabuç değil boşver beni de öpmeye kalkışmıştı demiş..
konu sahibi de bunu erkek arkadaşına söylemiş.o da evet oğru ama kız odama yarı çıplak çakmak istemeye geldi e bende erkeğim e kızda belli ki yolllu odasına gidip öpeyim dedim o da izin vermedi demiş..hangi erkek olsa yapar demiş.
konu sahibi de arkadaşını silmiş sevgilisini affetmiş.ama hala güvenemiyormuş.çoğu arkadaş bu adamdam bi şey olmaz bak evlenince de yapar resmen aldatmış kıza yollu diyorsun da senin erkek arkadaşın kızı öpmeye çalışmış ona bişey demiyorsun dedi konu sahibi de siz hayal dünyasında yaşayın her erkek yapar vb..sözlerle konuyu kendi kocalarınıza bakına getirdi..sonrasını da takip etmedim zaten.
özetledim :)
Bilemedim ben bu işi . Ne diyim ki kadesa'm. Teşekkür ederim özet için. Bence 3,5 yıl önemli. Bu adam nasıl bir adam ? Başında bir hata yaptıysa da bu 3,5 yıl nasıl bir adamdı. Ona göre davransın. :)