• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluyum ama unutamıyorumm

şimdi bu olay birkaç yıl önce olmuş.4 yıl önce olmuş..o zaman kız arkadaş bunu anlatmamış hiç.ama sonra konu sahibi sevgilisinin facede başka kızlara baktığını görmüş ve bu kız arkadaşıyla paylaşmış bunu.arkadaşı da demiş ki zaten o sağlam pabuç değil boşver beni de öpmeye kalkışmıştı demiş..

konu sahibi de bunu erkek arkadaşına söylemiş.o da evet oğru ama kız odama yarı çıplak çakmak istemeye geldi e bende erkeğim e kızda belli ki yolllu odasına gidip öpeyim dedim o da izin vermedi demiş..hangi erkek olsa yapar demiş.

konu sahibi de arkadaşını silmiş sevgilisini affetmiş.ama hala güvenemiyormuş.çoğu arkadaş bu adamdam bi şey olmaz bak evlenince de yapar resmen aldatmış kıza yollu diyorsun da senin erkek arkadaşın kızı öpmeye çalışmış ona bişey demiyorsun dedi konu sahibi de siz hayal dünyasında yaşayın her erkek yapar vb..sözlerle konuyu kendi kocalarınıza bakına getirdi..sonrasını da takip etmedim zaten.

özetledim :)

Bilemedim ben bu işi . Ne diyim ki kadesa'm. Teşekkür ederim özet için. Bence 3,5 yıl önemli. Bu adam nasıl bir adam ? Başında bir hata yaptıysa da bu 3,5 yıl nasıl bir adamdı. Ona göre davransın. :)

Bilemedim ben bu işi . Ne diyim ki kadesa'm. Teşekkür ederim özet için. Bence 3,5 yıl önemli. Bu adam nasıl bir adam ? Başında bir hata yaptıysa da bu 3,5 yıl nasıl bir adamdı. Ona göre davransın. :)

tabiki ilk yıllardakinden daha olgun bi adam..
facebooktaki bi kaç araması dışında pek bişeye rastlamadım..
ama tabi bilmediğim bişeyler varsa...

acik konisiyim atesle barut yan yana durmaz
kizda biraz bilerek yapmis bence
sen yari ciplak gir adamin odasina
senin o evde olman hata bi de adamin odasina giriyo
ben adami hakli cikarmiyorum
ama nefis iste uymus nefsine gitmis pesinden dogrumu DEGİL.haa sizde gitmemeliydi diyosunuz
ama cocuk inkar etmiyo hatasini kabul ediyo ve pisman onemli olan o

Pişman olduğu ve bir daha tekrarlamayacağı ne malum. Bir kere adamın zihniyeti bozuk kız isterse kız açarsa ben geri çevirmem hiç bir erkek geri çevirmez diyormuş sizce bu zihniyetteki adam bir anda melake olup tüm nefsani şeylerle ilişkisini mi kesecek kim inanır buna?

Bu konudan da öğrendiğimiz üzere, en yakın kız arkadaşlarla sevgili aynı ortamda uzun süre kalmamalı.
Besle kargayı oysun gözünü mottosu burda da işliyor.

bende bazi arkadaslara bunu anlatmaya calisiyorum
cocugun yaptigi affedilir gibi degil
ama madem affettin 4 yil gecmis aradan yapacak ilan yine bir hata yapar
ona gore davran
iliskisini gozden gecirsin
tekrar ediyorum yatigi HİC HOS DEGİL ama
hatasiz kul olmazzz

arkadaşım ne yapmışsın sen. ikiside namussuz ne demek kim olsa öperdi olur mu öyle şey aşık adam seven adam yapmaz bunu. ayrıl güzel arkadaşım olmaz artık zaten bu olayı unutamazsında. ne namussuzlarmış ya..

Sevgilinizin arkadaşınızdan ne farkı varmış ki birini suçlayıp diğerini kucaklamışsınız? Herşey erkek olduğu için mi yani?

işte ona bişey diyemiyorum..
kendisi bu olay ortaya çıktıktan sonra zaten dedi yıllar sonra bu ortaya çıktı ya insanoğlu herşeyi öğrenir falan diye... yani muhtemelen kız söylemese o hiç bi zaman söylemeyecekti..
kendinden utandığını söylüyo bu yaptığı hareketten dolayı bana karşıdan öte kendinden utanıyomuş bi kızın odasına gittiği için allahtan daha büyük bi pişmanlık yaşamadım falan diyo..
belkide göz boyamak içindir belkide gerçektir.
gerçek olsun isterim ama bilemiyorum.

Madem yaptığından utanıyor madem pişman bunu sana o anlatmalıydı yaptığından özür dilemeliydi

Kırıcı olmak istemem ama önce bu olayda suçlu sensin kızın o halini bile bile ikisini baş başa bırakman hata ateşle barut yan yana durmaz..

İkinci hata da erkek arkadaşında hadi kız odasına geldiğinde bi şey yapmaya kalksa bi nebze anlarım bi an nefsine hakim olamadı diye ama kalkıp kızın peşinden gitmiş, oturup düşünüp kendine hakim olmaya çalışmak yerine kızın odasına gitme cesareti bulmuş

Erkek arkadasin masum değil. Seviyorsun anladim ama o zaman aldatilmayi goze alicaksin.ben seni her halinle kabul ediyorum diyeceksin buna kimse karisamaz.ama arkadaşinda suclu tabiki. Bir genc kiz begenilmek ister tabi ama arkadasinin sevgilisine bile bile yari ciplak girmesi ne yapmaya calistigini gosterir.ikiside masum degil.

Back
X