- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar.. evde çaresizce ne yapacağımı düşünürken sizinle paylaşırsam belki iyi gelir diye düşündüm.
uzun zamandır beraber olduğum bi erkek arkadaşım var.
şuan çok mutluyuz birbirimizi seviyoruz kısmetse iki sene içinde evleniyoruz.
söyle ki bundan dört yıl önce ben evde yokken erkek arkadaşım ve benim bi kız arkadaşım arasında bi olay geçmiş.
önce olayın başını anlatayım kii karışmasın. benim yurt arkadaşım yurttan atıldı erkek arkadaşımda evde kalıyodu yurt arkadaşım sokakta kalmasın diye bi yer bulana kadar erkek arkadaşımda kalması için rica ettim oda sende gelirsen olur tabi dedi.. bende yurttan izin aldım ve kendisine bi yer bulana kadar beraber kalmaya başladık.arkadaşım evde çok rahat takılıyodu yani şort giyiyodu etek giyiyodu bi kaç defa iç çamaşırlarını ortada bırakmıştı ben tabi uyardım 'sana yardımcı olmak istiyorum ama bu yaptığın yanlış ' diye.. ben gündüz okuyorum onlar gece.. bu şekilde bi hafta kadar yaşadık sonra o yurt buldu ve evden çıktı..
yaklaşık altı yedi ay önce erkek arkadaşımla facebook yüzünden kavga etmiştik bi kaç kıza bakarken görmüştüm bende arkadaşımla paylaştım.bana dedi ki 'o çocuk seni sevmiyo yıllar önce benim odama gelip beni öpmek istedi' beynimden vurulmuşa döndüm.. ne diyeceğimi bilemedim nasıl oldu olay diye soramadım bile..
erkek arkadaşımın yanına gittim dedim böyle böyle olmuş doğru mu..
evet dedi..
olay şu şekilde olmuş.. ben derse gittikten sonra yurt arkadaşım sevgilimin odasına gidip çakmak istemiş ama üstü yarı çıplak haldeymiş..erkek arkadaşımda kendi dediğine göre kendine hakim olamamış ve odasına gitmiş.kız arkadaşım terslemiş ve bu olayda böyle kapanmış.
erkek arkadaşımın savunması şu; bi kız sabahın köründe çırılçıplak odana gelirse o kızın yanına kim olsa gider bende gittim pişmanım özür dilerim falan filan..
kız arkadaşıma sordum gerçekten böyle mi diye evet gittim çakmak istedim ama ne bileyim böyle düşüneceğini dedi.. şimdi ben arkadaşımla ilişkimi kestim yaptğı şeyin yanlış olduğunu düşündüm.sevgilimi affettim ama yıllarca bunu benden saklamalarını her biraraya geldiğimizde bana bakıp ne düşündüklerini merak ediyorum ve bu duyguyu içimden atamıyorum.
affettim diyorum ama unutamıyorum.. yakında nişanlancaz ve ben bu olayın üstüne mutlu bi yuva kurabilir miyim bilmiyorum..
eskisi gibi güvenim kalmadı ne kızlara ne de erkek arkadaşıma..
sevgilimi seviyorum sanki canımdan bi parçammış gibi çok seviyorum..
kendisine bu konuyu açmıyorum affettim ve kapandı diye uzatıp gerginlik çıkarmak istemiyorum ama ara ara bu düşünceler beyimi yiyo ve korkuyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.
Afedersiniz de benim takıldığım konu bu rahatlık... sen resmen millete ortam hazırlamışsın.ne demek erkek arkadaşınla öyle rahat birini başbaşa bırakmak.okul saatlerinde onlar hep başbaşaydı...
kız çakmak istemiş geri dönüp gitmiş ,erkek arkadaşın o anda tepki vermemiş düşünmüş taşınmış kendi ayağıyla kızın yanına gitmiş.kız terslemiş..olaydan sonra kız erkeğin yanında kalmaya devam etmiş herhalde erkek arkadaşın da onu barındırmaya???
ben neden buraya bu konuyu açtığını anlamadım .affetmişsin işte tersi söylemde bulunanlara da kızıyorsun ne istiyorsun anlayamadım.içinde bir rahatsızlık var bunun adı da güven eksikliği canım senin bu adama güvenin bir kere sarsıldı olumlu yorumlar bekleyerek bunu bastırmaya çalışma. bence evliliğini ertele o zaman içinde de tetikte ol.sana verebileceğim tavsiye bu.
Şimdi biri bana özet geçebilir mi anlayamadım tam ?
Bu olay yıllar önce olmuş peki.
Peki bu olaydan ne kadar sonra öğrendin gerçeği ?
Ve öğrendiğinden bu zamana ne kadar zaman geçti ?
canım erkek arkadaşını zaten affetmişsin her erkek yapar, gençlik vb. nedenlerle. bence artık onu geç. kız arkadaşını ara ve özür dile bence. erkek arkadaşın 19 yaşındayken kız 50 yaşında değildi herhalde.. erkek arkadaşın gibi o da gençti, nefsine hakim olamadı. her genç kız beğenilmek ister ne var ki.. ama tabii kızlar genç olamazlar sadece 'yollu' !!! olurlar.. insanoğlunun öyle bir psikolojisi var kii her olayı davranışı işine geldiği gibi yorumluyor. pes diyorum gerçekten ve o kadar sayfa okuyup bide yorum yazdığım için kendime kızıyorum. madem sen sevgiline ölüp bitiyorsun, onu affettin, daha gençti şimdi sana daha çok bağlı, annende devam et diyormuş..eee bunu mu paylaşmak istedin bizimle. aldatıldım ama affettim ben gerçek dünyada yaşıyorum sizi de gerçek dünyadan haberdar etmek istedim :)) . sana şunu açık bir şekilde de söyleyeyim her erkek bunu yapmaz kendini hiç kandırma. sevgilisinin\eşinin güzelliğinden falan değil, bazısı Allah korkusundan aldatmaz bazısı ahlaki ve toplumsal kurallardan (dürüstlük, saygı vb.) dolayı aldatmaz. nedeni ne olursa olsun her erkek her açık giyimli kadının peşinden koşmaz bunu bil de öyle bi daha düşün
merhaba arkadaşlar.. evde çaresizce ne yapacağımı düşünürken sizinle paylaşırsam belki iyi gelir diye düşündüm.
söyle ki bundan dört yıl önce ben evde yokken erkek arkadaşım ve benim bi kız arkadaşım arasında bi olay geçmiş.
önce olayın başını anlatayım kii karışmasın. benim yurt arkadaşım yurttan atıldı erkek arkadaşımda evde kalıyodu yurt arkadaşım sokakta kalmasın diye bi yer bulana kadar erkek arkadaşımda kalması için rica ettim oda sende gelirsen olur tabi dedi.. bende yurttan izin aldım ve kendisine bi yer bulana kadar beraber kalmaya başladık.arkadaşım evde çok rahat takılıyodu yani şort giyiyodu etek giyiyodu bi kaç defa iç çamaşırlarını ortada bırakmıştı ben tabi uyardım 'sana yardımcı olmak istiyorum ama bu yaptığın yanlış ' diye.. ben gündüz okuyorum onlar gece.. bu şekilde bi hafta kadar yaşadık sonra o yurt buldu ve evden çıktı..
yaklaşık altı yedi ay önce erkek arkadaşımla facebook yüzünden kavga etmiştik bi kaç kıza bakarken görmüştüm bende arkadaşımla paylaştım.bana dedi ki 'o çocuk seni sevmiyo yıllar önce benim odama gelip beni öpmek istedi' beynimden vurulmuşa döndüm.. ne diyeceğimi bilemedim nasıl oldu olay diye soramadım bile..
evet dedi..
olay şu şekilde olmuş.. ben derse gittikten sonra yurt arkadaşım sevgilimin odasına gidip çakmak istemiş ama üstü yarı çıplak haldeymiş..erkek arkadaşımda kendi dediğine göre kendine hakim olamamış ve odasına gitmiş.kız arkadaşım terslemiş ve bu olayda böyle kapanmış.
erkek arkadaşımın savunması şu; bi kız sabahın köründe çırılçıplak odana gelirse o kızın yanına kim olsa gider bende gittim pişmanım özür dilerim falan filan..
kız arkadaşıma sordum gerçekten böyle mi diye evet gittim çakmak istedim ama ne bileyim böyle düşüneceğini dedi.. şimdi ben arkadaşımla ilişkimi kestim yaptğı şeyin yanlış olduğunu düşündüm.sevgilimi affettim ama yıllarca bunu benden saklamalarını her biraraya geldiğimizde bana bakıp ne düşündüklerini merak ediyorum ve bu duyguyu içimden atamıyorum.
affettim diyorum ama unutamıyorum.. yakında nişanlancaz ve ben bu olayın üstüne mutlu bi yuva kurabilir miyim bilmiyorum..
kendisine bu konuyu açmıyorum affettim ve kapandı diye uzatıp gerginlik çıkarmak istemiyorum ama ara ara bu düşünceler beyimi yiyo ve korkuyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.
çakmak istemeye gitmiş svgilimde diyo ki o kız yollu gidip ocaktan yakabilirdi bizim onunla ne samimiyetmiz var ki çakmak için odama geliyo yada geliyo kapıyı tıklatıp isteyebilir yada üstüne adam gibi bişi giyip isteyebilir vs vs savunması bu şekilde.. o kuyruk salladı bende bianlık gaflete düştüm gittim diyo..
bende olay olup bittikten sonra bi kere affettiğim için şuan ses çıkarmıyorum o kişiyle karşılaştığım oluyo bazen elimi tututo öpüyo özür dilerim sana bunu yaşattığım için diyo bi şekilde gönlümü alıyo ve unutluyo ara ara hatırlamam dışında.
teşekkür ederim..
annem de sizin gibi yaklaştı konuya.. henüz genç olduğunu ve bu tür bişeyi bi kereliğine affedebileceğimi söyledi.
belkide bu yüzden bu kadar inanmak istedim..
evet dedi..
o yaşlarda eminim sizde erkek arkadaşınıza şimdiki kadar değer vermiyordunuz,
eğer değer verseydiniz yurttan muhtemelen az çok tanıdığınız bir kızın erkek arkadaşınızla aynı evde kalmasına müsade etmezdiniz, şimdi ne kadar yardıma ihtiyacı olursa olsun benim eşimin yanında şortla gezecek bir arkadaşımı ben evde yokken asla eşimle yalnız bırakmam, çok gerekliyse sabah benimle çıkar o kız arkadaşım, akşam benimle gelir tekrar,
eşime güvenmiyor muyum? aksine çok güveniyorum hayatımın erkeğine,
insanoğludur bu şaşar beşer, nefis diye bir şey var, hem sonra yakışık alması diye birşey var,
ama yine de başıma böyle birşey gelseydi
içimden derdim ki sadece 'yine de namuslu çocukmuş'
ama dediğim gibi sadece içimden, asla bunu ona söylemezdim,
şımarmaması biraz da burnunun sürtmesi gerekir diye düşünür ona göre muamele eder ve konu hakkında ters ve kararlı tepki verirdim
çünkü yine insan oğlu şaşar beşer 'bakk bu konuda beni kutladı' rahatlığını ona vermezdim...
bazı arkadaşlarımın yaş konusunda anlayışları olmuş,
kesinlikle katılıyorum insanın 19 yaşı ile 30 yaşı aynı olamaz...
kız kadın erkek ilişkilerindede rahat bi kızdır üstünde sanırım gecelik tarzı kısa bişi varmış.
evde dolaştıgı hali değilmiş ki o hali bile tahrik edici zaten.
herkes kız gelmiş ama terslemiş diyo ama bi kaç arkadaşın dedği gibi kızlar beğenilmek ister inanın amacı neydi bilemiyorum yani eğer elde etmek istese evet ederdi bilmiyorum ya çakmak için ben bi erkeğin odasına o halde gitmem yani gider mutfakta ocaktan yakarım kızı savunan arkadaşları anlamıyorum..
tamam benım sevgilimin yaptığı büyük terbiyesizlik saygısızlık biliyorum ama adımı atan o değil. o evde yaklaşık bi hafta on gün yaşadık ve kızı devamlı uyardım sadece ben değil erkek arkadaşımda rahatsız olup bana söyledi iç çamşırlarını ortada bırakıyo diye yani tamm yollu dememe kızıyosunuz ama bana doğru gelmiyo bunlar ve evet kız yurttaykende böyleydi ama insan kız yurtu ve erkek evi arasında ki ayrımı yapamayacak kadar düşüncesizse ben ne diyebilirim? kızın böyle davranacağını bilemezdim.
Peki tmm kız suçlu attık kenara, ya erkek arkadaşının bu olayı sana anlatmamasına ne diyeceksin ?????
bu olay bizim ilişkimiz başlayayalı henüz 5 ay olmuşken oldu ve ben yaklaşık 3.5 sene sonra öğrendim 6-7 ay önce yani..