Mutluyum ama

xsxxoxhret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
437
1
96
45
İstanbul
HAMİLEYİM:Bu güne kadar konuyu çoktan açmam lazımdı ama açmadım işte herhalde (utanmak) diyim ama yazamadım cesaret gelmedi galiba neyse bir hafta on gün hastalanmadım eşime dedimki bana hamile testi al kontrol edecem dedim ve 2 çizgi çıktı ve eşim de bende çok mutlu olduk şuanda 2 aylık hamileyim:teytey:çok şaşırdık hepimiz ben bilhassa hiç inanmadım sonra eşime dedimki beni dr götür ben DR dan öğrenmek istiyorum dedim ve dr da bana ewet siz hamilesiniz dedi ama ben çok endişeleniyorum çok korkuyorum senağlamasenağlama hatta bu aralar sıkıntıdan çok ağlıyorum senağlama
Şuanda ne yapacağımı bilemez oldum açıkçası belki içinizden birileri biliyodur bu konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum kızlar bu konuda moralim çok bozuk.......

COLOR]

CANIM NE GUZEL BIR HABER BUU.. NEDEN korkuyorsun kı ? bı nedenı varmı ?
bence hamılelıgının tadını cıkar eger bır sorunun yoksa.. cok guzel gunler senı beklıyor

CANIM NE GUZEL BIR HABER BUU.. NEDEN korkuyorsun kı ? bı nedenı varmı ?
bence hamılelıgının tadını cıkar eger bır sorunun yoksa.. cok guzel gunler senı beklıyor

canım arkadaşım benim hemen cevap yazmışsın çok saolasın :1hug:ewet beni çok güzel günler beklemeye bekliyor ama ben bu doğum işinden çok korkuyorum senağlama çok endişeleniyorum ya
bebişime bir şey olmasından çok korkuyorum eşime bazen diyorum kı hadi dr gidelim diyorum oda bana ya sen rahat ol bbeğimizde bir şey yok diyo ama ben genede endişeleniyorum işte ne yapıcaksın ki gitmeye gidiyoruz ama gene bir şey yok :çok üzgünüm:ALLAhımıza bin şükür ama insan gene de korkuyo ya benim bir de bu ilk bebeğim Oyüzden canım a.s.

CANIM BENİM TEBRİK EDERİM HİÇ KORKMA HERŞEY ÖYLE GÜZEL OLACAKKİ ANNE OLMAK ÖYLE GÜZEL Kİ ŞİMDİ HERŞEYİ BIRAK VE TADINI ÇIKAR:teytey:

ne güzel haber sahiden.istemeden mi oldu anlamadım..bende çok aglamıştım ve mutsuzdum ilk aylar ama benim sebeplerim vardı..hayırlı olsun:)

AYYY CANIM NE GÜZEL...ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN.BEN DE İŞK BAŞLARDA SENİN GİBİ OLDUM İNAN BANA.BU BEBEĞİ ÇOK İSTEMEME RAĞMEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENİNCE Bİ TUHAFLIK GELDİ BANA.AĞLAMALAR SIKILMALAR BİR BUNALIM BİR BUNALIM..... NEYSE Kİ GEÇTİ :))) ANNE OLUCAZ İŞTE.BU NE KADAR GÜZEL Bİ DUYGU.STRES YAPMA BEBEK İÇİN İYİ DEĞİL BİLİYOSUN SEN MUTLU OL Kİ MUTLULUK HORMANU SALGILANSIN BEBEĞİNDE MUTLU OLSUN :))) CANIM BENİM Bİ SIKINTIN BİR SORUN OLURSA BİZ BURALARDAYIZ :)) :enbuyukkk:

o cift cizgiyi görmek için varını yoğunu vermiş ve verecek ,bir evlat yarabbi diip ellerini göğe acmış insanları düşün..bu allahınm bir lutfu...düşünsene sana ve eşine muhtac sizin seviginzile büyüyecek bir canlı getiriceksin inşallah..bunun tadını cıkar..ve her gün allaha şükret sanada bu duyguyu yasattığı için..ve dua et isteyen herkese hayırlı bir evlat vermesi için..hamilelerin duası kabul olurmus..bu dualara ihtiyacı olan o kadar cok insan varkii...

hayırlı olsun... bende bi hamile kalsam sevinçten ağlıcam da bakalım :):) arkadaşım sakınan göze çöp batar lafını unutma ve bu mutluluğun tadını çıkar. allah sana sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bir bebek nasip etsin...

ne güzeeeel!tebrik ederim valla ben olsam ilk gündem kıııızalar hamileyim diye açardım konuyu.

Canim Korkular Hepimizde Var Bende Doğumdan ,bebeğime Bişi Olmasindan çok Korkuyorum Ama Allahima Binlerce şükrediyorum Içimde Varliğini Hissetmek Herşeye Değer Bence Tadini çikar Inan Tekmelemeye Başlayinca Korkularin Kalmicak şuan Içimde Kipirdayan Bir Cani Taşimak öyle Mutluluk Vericiki Sende Keyfini çikar Hayirli Olsun

canim arkadasim oncelikle tebrikler Allah tamamina erdirsin insallah....

ben de korkuyordum baslarda ama gecen gun ultrasonda bebegimi gorunce dedim ki aman ne kadar aci cekersem cekeyim ,yeter ki bu minik yavrumu kucagima alayim o yeter dedim....keske gunler gecse de hayirlisiyla dogum yapsam diyorum....yani o ilk baslarda olur giderek hamilelige alisacak ve bebegini saracaksin insallah.....

yani beni daha karnimda görmek cok mutlu etti,evimize nese getirdi..kimbilir dogunca ne guzel olacak,,Allah im o gunleri de nasip etsin insallah...

bence sen hiccccc bosyere kendini de bebegini de uzme....senin yaptigin stresten o da nasibini aliyor ...artik sen anne adayisin insallah da cok iyi bir anne olacaksin bunu dusun bebegini ve ilerideki o guzel gunleri dusun ve mutlu ol.....

Canım öncelikle tebrik ederim seni ne güel bir çok kadının sahip olmak için çok şeyini feda edeceği bir mucizeyi içinde taşıyorsun ne güzel..
Korkman normal ilk gebeliğin bizlerinde ilk gebeliği oldu..seni anlıyorum gebelik psikolojisi öyle hemen motive olamıyorsun..
bend eilk zamanlar alışamadım yadırgadım tuhaftım beklemiyordum çünkü sonra baktımki o içimd ekıpır kıpır minnacık onu ben doğurucam kızım dicem öpücem koklucam canımdan can olacak...
Bunlar zamanla oturur canım..korkma eger bir sıkıntın oloursa bizlere danış..
rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

ben de yarın inşallah görücem bebeimi ultrasonda ben hiç korkmuorum mutluluktan başka bi duygu hissedemiorum Allah ın en güzel hediyesine şükretmekten başka ne gelir elden inşallah tüm hediyesini bekleyenler bebişlerine sağlıkla kavuşur

tebrik edeyirum canim,allah sag salim kucagina almagi nasip etsin,ama ben bir seyi anlamadim ya niye utaniyorsun?hamilelikdenmi?neden?benmi anlamadim yoksa her kezzmi benim gibi dusunuyor?ben yanlis anladimsa ozur diliyorum.

Son düzenleme:
canım sen hiç bunları takma kafana o masaya yatınca allah veriyor kolaylığını zaten bebeğini kucağına bi alıyosun sanki o sancıyı acıyı çeken sen değilsin çok güzel bir duygu

canım hamile kaldığımda aynı şeyleri bende yaşadım
bu çocuğa nasıl bakarım nasıl olur benim bebeğim mi die
çok düşündüm ilk başalarda böyle bocalıyor insan o yüzden
bir süre sonra bebeğin varlığına alıştığın zaman emin
ol bu duyguların hiç biri kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…