bence cok sanslisin bu kadar bebek isteyen arkadaslari dusun ikinci cizgi icin nasil dua ediyorlar.Ben pek cocuk sahibi olmayi dusunmuyordum ama hamile oldugumu ogrendigim an sevdim onu simdi 46 gunluk oldu teyzesi bak simdi uyudu gogsumde yatiyor mis gibi sut kokuyor solugu boynumu isitti onu icime sokasim tekrar tekrar dogurasim geliyor operken esimle salyalarimiz yerlere damliyor gulumsemeye basladi bir guluyor kalbim duracak gibi oluyor.Ben nasil beklemisim 9ay karnimin icinde kralicem varken hele o ilk dogumu gozunun gozune degdigi anda iliklerine kadar isiniyor .Tisortumu cekip burnunu tenime dayiyor kokumu almak icin canim o benim ya evladim,omrum,bir mucize mucizem simdi koynumda seninki daha karninda merak etme canim dogum zamani heyacanin geciyor ona kavusmaya odaklaniyorsun ve benim dogumum festival gibi olmustu sampanyamiz eksikti ah keske o gune geri donup binlerce kez yasasam o kadar eglenemezdim sakin korkma 9ay keyfini cikar kizim biraz ele avuca gelsin 2.yi yapicam beni kesmedi Anne olmak nasil bir nimet nasil bir mutluluk hersabah onun sesiyle uyaninca cildiricak gibi oluyorum zevkten.....anne olmayi isteyen cabalayan arkadaslar sizlerden ozur dilerim duygularinizi incitmek istemedim dualarim sizin icin insallah en kisa zamanda ikinci cizgiler belli olur hepinizin kucaklari dolar benimkinden milyon kat fazla mutlu olursunuz