Mutluyum ama

iyi akşamlar şuanda 3 aylık bebeğim ama benim bebeğim ilk olduğu için birazcık endişeleniyorum canım hani neden diye bazı arkadaşlarım sormuşya bende sizler kadar cesaret yok kendimede pek fazla güvenemiyorum çok korkuyorum doğumdan korkuyorum yalnış anlaşılmasın burda :bbo:nasıl olcek bilemiyorum zaten bugun gene ağladım zaten kendimi tutamıyorum ya senağlamaelimde değil ben ne yapabilirim ki
genede yanımda olduğunuz için size airetten teşkür etmek istedim ama burda teşkür yerine butonu da zaten kullanmış bulunuyorum neyse tekrar görüşmek üzere saoluna.s.:enbuyukkk:

canim benim ne guzel bak 3 aylik olmus melegin ama gordugum kadariyla sen hala endiseli ve uzgunsun neden ki??? Allah im hediyelerin en guzelini vermis sana...burda bebek isteyen o kadar cok arkadasim var ki ohohhhhooooo....bence hic bos yere aglama hamieligin tadini cikar,inan bana bebegini kucagina alinca bunlari unutacak ve cok mutlu olacaksin insallah...

gene seninki 3 aylik alismis olman gerekir ya ben benimki daha 7+6 haftalik ama onu daha simdiden o kadar cok seviyorum ki o benim herseyim daha yeni olmasina ragmen evimize nese getirdi huzurumuza huzur katti...bir an once dogurup kucagima almak icin sabirsizlaniyorum vallahi insallah hersey yolunda gider bebegime kavusurum..

sen de kendine cok iyi bak canim kendini uzme sen uzuldukce bebegin de etkileniyor unutma..sevgiler

cnm hiç böle seyler düşünüp bebişinide kendinide üzme bunun tadını çıkar herkes doguruyo ölmiycez ya bizde doğururuz yeterki o bebişlerimize kavuşcagımız günleri görelim

öncelikle iyi akşamlar;
Kızlar yarın Allah kısmet ederse eşimle DR gitcez saat:09.00 da randevumuz var çok heyecanlıyım bir de size bir şey sorabilirmiyim her ay dr giderken kan testi yapılıyor mu?CADIARZU acaba bunu öğrenmek istedim kızlar bana şans dileyin.......)olur mu? senağlama
KK"nın :asigim:güzel bayanları sizleri çokkkkk seviyorummmmmm............a.s.a.s.a.s.

canım her ay kan testı yapılmaz kı ben yenı doğum yaptım ama benden oyle bişi istemedıler bu arada korma tamam mı

bence cok sanslisin bu kadar bebek isteyen arkadaslari dusun ikinci cizgi icin nasil dua ediyorlar.Ben pek cocuk sahibi olmayi dusunmuyordum ama hamile oldugumu ogrendigim an sevdim onu simdi 46 gunluk oldu teyzesi bak simdi uyudu gogsumde yatiyor mis gibi sut kokuyor solugu boynumu isitti onu icime sokasim tekrar tekrar dogurasim geliyor operken esimle salyalarimiz yerlere damliyor gulumsemeye basladi bir guluyor kalbim duracak gibi oluyor.Ben nasil beklemisim 9ay karnimin icinde kralicem varken hele o ilk dogumu gozunun gozune degdigi anda iliklerine kadar isiniyor .Tisortumu cekip burnunu tenime dayiyor kokumu almak icin canim o benim ya evladim,omrum,bir mucize mucizem simdi koynumda seninki daha karninda merak etme canim dogum zamani heyacanin geciyor ona kavusmaya odaklaniyorsun ve benim dogumum festival gibi olmustu sampanyamiz eksikti ah keske o gune geri donup binlerce kez yasasam o kadar eglenemezdim sakin korkma 9ay keyfini cikar kizim biraz ele avuca gelsin 2.yi yapicam beni kesmedi Anne olmak nasil bir nimet nasil bir mutluluk hersabah onun sesiyle uyaninca cildiricak gibi oluyorum zevkten.....anne olmayi isteyen cabalayan arkadaslar sizlerden ozur dilerim duygularinizi incitmek istemedim dualarim sizin icin insallah en kisa zamanda ikinci cizgiler belli olur hepinizin kucaklari dolar benimkinden milyon kat fazla mutlu olursunuz

guzelim ne kadar olumsuz dusunursen kotu ve olumsuz seylari okadar kendine davet edersin .biraksen yaratan rabbim dusunur senin bebegini,sen streslendikce bebeginide yoruyorsun

selam kızlar daha yeni geldim.Allahıma binlerce şükür yarabbim bebişim çok şükür iyi ultrasona girdik bebişimin başını kollarını ve ayaklarını gördüm ilk başta inanamadım sonra dr değince bebiş baya büyümüş kolları bacakları kımıldıyo deyince ben çok şaşırdm sonra kalp atışını dinledik o zaman rahatladım şuanda;bebişim 13 haftalık.......)
Kısmetse perşembe DR gene bizi çağırdı bebeğin zeka testini ölçcekmiş birde kan testi yapılcak zannedersem hepsi bu sonra benim dişlerdede sorun var dişçidende çok korkuyorumsenağlamasenağlama DR bebeğe sakınca yok siz dişçiye gidin yaptırın dedi kısmet her şey bakalım Perşembe günü ne olacak Allah herşeyin hayırlısını versin yarabbim AMİNNNNN..........)
:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…