Mutsuz ama güvende :(

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 HAFTA yetti

sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya saglik ocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen

Son düzenleme:
gözünü seveyim derhal ayrıl hiç mi acımıyorsun kendine ne hayali allahaşkına bile bile lades denir mi hiç bu ilişkini olur yanı yok ki
bırak evlenmeyi hala sevgili olmanız bile hata bence

izninlee koca bir yuhhhhhh diyorumm yaaaa!!!!!! Allah akıl fıkır versın ona sızede versın de böyle bır adamla yasamanın ne kadar yanlıs oldugunu anlarsınız umarım...dayak kıskanclık ne kaldı kı öldurmesını yada sakat bırakmasını mı beklıyorsunuz???

Sevgiliyken şiddet uygulayan evliyken ne yapmaz? İlerde gazetelere 3. sayfa haberi olmak istemiyorsanız arkanıza bakmadan kaçın.

Kadınları da anlamıyorum yani adam boğazınıza yapışıyor hala bana güven veriyor diyorsunuz.

Sen canına susamışsın anlaşılan!

Güvenmeye devam et, evlenince gerdek gecesi manşetlere çııkarsınız..

Allah akıl fikir versin...

Son düzenleme:
Kesınlıkle haklısınız bır haftadır kurtulmaya calısıyorum benden ayrılırsan bılmem ne kadını olursun dıyo pıskolojımı bozuyo halbukı yasadıklarım hep yüzeysel lıselıler bıle neler neler yapıo sımdı yasadıklarımızı yüzüme vuruyo

Birakmak icin hala neyi dusunuyorsun?

işin çok zor evlenirsen böyle bir insanla çok üzülürsün

Arkadaslar güvenden kastım sadık olması olması :/ ben daha önce ünıversıdedeyken aldatıldıgım ıcın böle bı fobım var ne bahtsıyım ben yaa

Ne yaşamış olursanız olun ayrılın bu adamdan. Adam size şiddet uyguluyor ötesi var mı?

Gerçi dayaktan ötesi de var; öldürmek! Hiç haber okumuyorsunuz heralde.

kendinize hiç mi saygınız yok? siz gerçekten bu kadar değersiz misiniz? böyle küçük sebepler konusunda dayak yiyecek kadar basit, sıradan, kıymetsiz, ezik biri gibi mi görüyorsunuz kendinizi? ki büyük sebepler bile dayağı haklı çıkartmaz! özel olduğunuzu, önemli bir insan olduğunuzu, bunları haketmediğinizi niye düşünmüyorsunuz? yazık etmeyin kendinize.. bugün böyle küçük sebeplerle size bu şekilde davranan insan yarın öbür gün evlendiğinizde sizi hastanelik eder, ölebilirsiniz bile!! bu eşlerini sevgililerini öldüren insanlar nasıl insanlardan çıkıyor sanıyorsunuz. sevgiliniz gibi böyle küçük şeylerde bile dayak atan adamlardan çıkıyor. yok benim başıma gelmez demeyin o kadınlarda benim başıma gelir diye düşünüyorlar mıydı hiç? tabii ki hayır! kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi düşünün sizi hastanelerden mi toplasınlar istiyorsunuz. hem demişsiniz öyle çok büyük bir sevginiz de yokmuş neden katlanıyorsunuz ki.. gerçi biz burda ne desek sizin fikriniz değişmez biliyorum ama öncelikle kendi değerinizin farkına varmalısınız..

dikkat et ama yaşadıklarınızı saçma sapan abartıp bir yakınına açabilir mi duyurursa sen sıkıntı yaşarsın benım böyle bir arkdaşım vardı kız çocuğun aldığı hattı kullanıyordu. herkesei aramış tabi dökümden bu şer..siz herkese mesaj at ben bunu yaşadım bu oldu diye DİKKAT ET KENDİNE !

ne yaşamış olursanız olun ayrılın bu adamdan. Adam size şiddet uyguluyor ötesi var mı?

Gerçi dayaktan ötesi de var; öldürmek! Hiç haber okumuyorsunuz heralde.

gecen hafta ayrılalım dedım ıstemıyorum dedım anlattım acıkladım bır saat kavga ettık senı oldurcem ceza evıne gırcem dıo neler dıyor korktum sonra sakınlesınce sen bakma benım öle konustuguma sınırımden konustum sacmalama sana nasıl zarar verebılırım ben dıo manyaK yaaa cıddıye alıyorum ben nasıl kokrmayayım neler duyuyorum haberlerden

Son düzenleme:
güvende mi sen şimdiden şiddet görerek güvende olduğunu mu düşünüyorsun arkana bile bakma ne vicdanı kurtul ondan hemen.Kendinden soğut onu bir şekilde o seni istemez hale gelsin psikopat bişeyse bırakmaz peşiini çünkü

canım benim ne yaşamış olursanız olun niye ondan ayrılırsan hayat kadını olacakmışsın ne akılsız da bir adammış bu! seni bu şekilde korkutmaya çalışıyor..ondan gerçekten ayrılmak istiyorsan tek yapman gereken onun sana ulaşabileceği bütün şeyleri ortadan kaldırman. hattını değiştir, varsa sosyal ağlardaki hesaplarını kapat.. öyle hala sana ulaşabileceği alanlar varsa hep rahatsız edip taciz eder seni..

bir psikopatla geçirdiğiniz mutlu günler? ve onun size olan sadakati?
Anlattıklarınız hiç normal şeyler değil. Hiç vicdanlık bir durumu yok, vicdanınızı düşünüyorsanız, götürün bir doktora tedavi etsinler, sizin bir katkınız olmaz ona...

Sımdı bunları okusa ne der bılıyormusunuz amba abartmısın alt tarafı bır ıkıkere sınırlenıp kolunu cenenı tututup tartakladım (kolumu moratması normal mı pekı) arkadaslar yalvarıyorum bı akıl verın ben abartıyormuyum sızlerde az cok yasıyormusunuz bu tarz seylerı ben yüzüne bakmıyorum kafamı eyıyorum sacımdan tutup bana dıo normal mı bu :///

Ne yaşadıysan yaşadın ki yaşamak istedin sonuçta daha da ileri ye gitmiş olsaydın dahi hoş bu adam nasıl bırakmış herneyse yaşamış olsaydın dahi evlenmek mecburiyetin de değilsin birde yüzüne vuruyormuş diyemedin mi yaparken iyiydi diye bak an gelir sen zaten böyleydin diye bu sefer küfürü tokatı yersin kurtulmaya çalışma kurtul direk. Hayatını şimdiden mahvetmeye başlamış ileride kimbilir ne yapar.

Yok böyle birşey ya hala bu adamla evlilikmi düşünüyorsunçNe hakkı geçmiş olabilir sana.Canım benim sen sanırım gazetelerin 3.sayfasındaki öldürülen kadınlardan olmak istiyorsun sanırım.Böyle biri ile hayat geçermi.Bir erkekte nefret ettiğim şey küfürdür.Dyağı falan geçtim bunun nefret edilecek yanıda yok.Lanet olsun öyle erkeğe.Aciz şeyler kadınların kendilerine emanet olduğunu utuyor o tipler
Ama senin çocuk gibi kolunu sıkmasına her yerde laf edip canını sıkmasına ve arkadaş iken sana tokat atmasına ne hakkı var.Evlide olsa yapamaz hakkı yok ama aranızda nikah akdi olmadan böyle şeyler yapan bir adamla evlenmeyi hayal bile etme bence.bir an önce kurtulmalısın bundan

Son düzenleme:
hala bi de evlenmeyi mi düşünüosun?

bi de mutsuz ama güvende demişsin neren güvende yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…