- Konu Sahibi fikrifirar
-
tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. Ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 hafta yetti
sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. Cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo halka küpe takmamu ıstemedı cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir tokat attıkı ;( bide vicdan yapip sonradan güya saglik ocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen
döndük ona sans verdim cunku pisman olduguu anlayabiliyordum ama hic bisey degismedi ayni sinirli adam bi 6 ay daha cektim okadar deliki benden 5 dk haber alemasin deliye dönuyo garsona bakrmisin desem gülümseyerek tesekur ettsem adama ne kur yapıyon dıyohepsi bir yana sinirlendiginde küfür edıyo cok bana neler diyo inanmazsiniz sonrada onlar icimden gelerek söyledigim seyler degil diyo :/ siddet desen hala var hep gerginim yaninda biraz sinirlense biliyorum yine hirpalayacak defalarca kolumu sikip moratti bogazima yapistigini biliyorum milletin icinde yaaa kalabalik bi kafeye girmek istemedim cok tanidik var dedim die yapti bunu
kararsızım evlenmekte cunku güzel gunlerımızde oldu cok hakkı gectı bana bırlıkte hayaler kurduk yerı geldı ayrıca güvenımı kazandı bana cok sadık bu benım ıcın cok önemlı onun elı ayagı herseyı oldum ben hep böyle söyler senden baska kımsem yok dıyor onu bukadar baglanmısken terk edersem vıcdan yapıyorum napıcam ben cekıcem mı onu bır ömür allahım napıcam
sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya saglik ocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen
döndük ona sans verdim cunku pisman olduguu anlayabiliyordum ama hic bisey degismedi ayni sinirli adam bi 6 ay daha cektim okadar deliki benden 5 dk haber alemasin deliye dönuyo garsona bakrmisin desem gülümseyerek tesekur ettsem adama ne KUR YAPIYON DIYOhepsi bir yana sinirlendiginde KÜFÜR EDIYO COK bana neler diyo inanmazsiniz sonrada onlar icimden gelerek söyledigim seyler degil diyo :/ siddet desen hala var hep gerginim yaninda biraz sinirlense biliyorum yine hirpalayacak defalarca kolumu sikip moratti bogazima yapistigini biliyorum milletin icinde yaaa kalabalik bi kafeye girmek istemedim cok tanidik var dedim die yapti bunu
izninlee koca bir yuhhhhhh diyorumm yaaaa!!!!!! Allah akıl fıkır versın ona sızede versın de böyle bır adamla yasamanın ne kadar yanlıs oldugunu anlarsınız umarım...dayak kıskanclık ne kaldı kı öldurmesını yada sakat bırakmasını mı beklıyorsunuz???
Kesınlıkle haklısınız bır haftadır kurtulmaya calısıyorum benden ayrılırsan bılmem ne kadını olursun dıyo pıskolojımı bozuyo halbukı yasadıklarım hep yüzeysel lıselıler bıle neler neler yapıo sımdıyasadıklarımızı yüzüme vuruyo
Kesınlıkle haklısınız bır haftadır kurtulmaya calısıyorum benden ayrılırsan bılmem ne kadını olursun dıyo pıskolojımı bozuyo halbukı yasadıklarım hep yüzeysel lıselıler bıle neler neler yapıo sımdıyasadıklarımızı yüzüme vuruyo
ne yaşamış olursanız olun ayrılın bu adamdan. Adam size şiddet uyguluyor ötesi var mı?
Gerçi dayaktan ötesi de var; öldürmek! Hiç haber okumuyorsunuz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?