- Konu Sahibi fikrifirar
-
Arkadaslar bunu mmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutlaka okuyun ben ondan daha fazla maas alıyorum bı fırmada malıyet sorumlusuyum o bunu hıc dert etmıyo nedense ben senınle gurur duyuyorumdıyo
ıngılızce kursuna gıdıcem ne gerek var dıyo yukselmemı ıstemıo hıssedıyorummm
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutlaka yorumlayın
artık ona acımıyorum ablacım pesımı bıraKSa bıde AH burası kücük bı yer herkez herkezı tanır benım burayı terk etmem lazım baskasıyla evlenırsem bıle ooooh dıyerı ıle gezdı gezdı gıttı baskasıyla evlendı derler öyle pıs kı bu mantık öyle pıskı sırf bu yüzden kendını baskı altında hıssedıp evlenen kızlar var allahtan ben bı kurtulus arıyorum cunku herseyın amam herseyın farkındayım 1 yılım gıtmıs olabılır gerekırse hıc evlenmemkız kurusu olurum yeterkı ondan kurtlayım
artık ona acımıyorum ablacım pesımı bıraKSa bıde AH burası kücük bı yer herkez herkezı tanır benım burayı terk etmem lazım baskasıyla evlenırsem bıle ooooh dıyerı ıle gezdı gezdı gıttı baskasıyla evlendı derler öyle pıs kı bu mantık öyle pıskı sırf bu yüzden kendını baskı altında hıssedıp evlenen kızlar var allahtan ben bı kurtulus arıyorum cunku herseyın amam herseyın farkındayım 1 yılım gıtmıs olabılır gerekırse hıc evlenmemkız kurusu olurum yeterkı ondan kurtlayım
haydaaaaa canım kendine gel lütfen küçük yer olabilir boşver ya hayat senin hayatın herkes önce kendini yargılasınhakaret,küfür,dayak yiyerek mi ömür geçirmek istiyorsun sen?önemli olan sensin öyle birisi seni asla mutlu edemez bırak mutlu olmayı normal hayatı zindan eder sana bu baskıyla.....hakkında hayırlısı olsun ama hemen kurtul canım ondan buarada yaşlarınız kaç?ailen biliyormu ilişkini?bilmiyorsa eğer ailem duyarsa vs şeylerden hiç korkma dünyanın sonu değil....
çelikili bir insansınız size bişey sorcam
siz bu insana aşık olmadığınıza eminmisiniz?
yoksa aşıksınız ama bu kadar laf söylendiği için mi söyleyemiyosunuz?
lütfen yanlış anlamayın merak ettim
ikimizde 25 yasindayiz ben üni mezunuyum o lise ayrica ailemden babam haric herkez bilio ama asil yasadiklarimi sadece annem ve halam bilio onlar bana ayni sizin s,ylediklerinizi söyluyorlar annem cok üzülüyor. bense haaaalaa acaba abartiyormuyum diyip kendimi sorguluyorum ama harfi harfine yazdim yalan degil daha 1 ay önce arkadasima oturmaya gittim biraz tartistik trip attim azcik die arkadasimdan aksam 7 de ciktim hava karardi cikista geldi nie ona soguk davranmisim bütün gün die arkadasimin evinin önunde tuttu kolumu hirpaladi cvp ver diyipne kadar normal biseymis gibi anlatiyorum dimi iyiki buraya yazmisim vallahi yoksa bu iyi niyetimden vicdanimdan kurtulamayacaktim
soruma cvp alabilirmiyim?
asik degilim hic olmadim ki asik olsam neden kararsiz kalayim seviyorum cok asigim onsuz yasayamam der evlenirim.. kararsiz olmamin sebepleride cok acik... baslarken düzgün biriydi mantigima yatiyordu bu iliski
sadece güzel gecirdigimiz hatri sayilir zamanlar icin diger kötü huylarini görmezden gelmeye daha dogrusu düzeltmeye calistim sonuc alamadim. kötü huyda ama ne kötü huy gördügünüzüzere
canım bak bizleri dinlemesen bile anneni dinle yaaa anneler hiçbir zaman evlatlarının kötü olmasını istemez....eğer benim annem eşimi bana uygun görmeyip kızım bu iş olmaz deseydi aşkımı kalbime gömer annemi dinlerdim bunu eşimede söyledim....ne vicdanı ya bırak o vicdan yapsın ayrıca statü olarak senden aşağı seni her zaman sindirmeye çalışacak kendi ezikliğini sana maledecek bunu asla unutma ve hemen yolunu ayır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?