Mutsuz ama güvende :(

Yani ya böylesine ilk kez rastlıyorum açıkcası ya şaşkınım şuan .

Hâla vicdan yapıyorum diyor, ne söyleyelim ki biz?
Hiç fikir alınacak konu da değil üstelik. Olay olur, farklı çözümleri olur, fikir alınır.
Bunda tek gidiş yolu var, ama döven, kendisine ve annesine hakaret eden sevgili(!), konu sahibine nasıl emek vermişse vicdan yapıyor.

Kınamak istemiyorum ama cidden öfkeleniyorum.

Kim ne yaşamak isterse onu yaşar, üzülelim mi şimdi?

Son düzenleme:

Aldatılmak ruhu yaralar, şiddet bedeni. Sen tokat acısı geçer ama ruh acısı gecmez diyenlerdensin demek.... Bir gün seni öldüresiye dövdüğünde tekrar konuşalım bu konuyu. Anasının avutamadığı babasının büyütemediği hasta ruhların ego tatmini olasın diye mi büyüttü bu aile seni?

Edit; bir de güven kavramının sözlük anlamına bakmanızı rica ederm.

Son düzenleme:
siz aslinda bana kizmiyorsunuz ona kiziyorsunuz biliyorum... ben hep bekledim daha medeni daha kültürlü ve sakin yapili biri olur düzelir diye ama olmadi herzaman cileden cikan bi adam olarak kaldi bitmesi gerekitigi icin bitiriyorum gecen yilima aciyorum simdi bana güzel günlerimizi hatirlatiyor sorun sendenydi beni hep sinirlendiriyordun diyor sana kimse katlanmaz mizmizsin diyor...

etkileniyorum su yasadiklarimdan cesaretli degilim ama aytilmaya mecburum bunu onada söyledim mecburum dedim. herseyin farkindayim iyi niyetimden hala onu degilde kendimi suclamaya calisiyorum biraz bosluga düsecegim evet aslinda büyük bi bosluk cunku ben kimseye kolay kolay alisamam.. kör talihim iste alistigim adam piskopatin teki cikti.. ve ben iradaemi koruyup ilerde iyiki ayrilmisim diyecegim zamana kadar sabirla beklemem lazim

Neden boşluğa düşesiniz ki ders almış oldunuz yaşadıklarınızdan bence daha güçlü adımlarla ilerlemelisiniz.
Ya açıkcası çok şaşkınım bugün yani bu aşk ifadesinden oldukça ayrılmış bir durumda.
Afedersiniz soruyorum fakat yaşınız kaç ?

Gerçekten haklısınız, hayır yani şiddet gördüm demesi ve hala vicdanını yargılıyor olması beni büyük bi şaşkınlığa itti açıkcası. Eşya mıyız ya biz bi bayana nasıl böyle davranılabilir onu geçtim bi bayan nasıl buna izin verebilir ?

Ayakta alkışlıyorum sizi.

ikimizinde yasi 25 ayrildik zaten bugun artik onu sevmedigimi söyledim agladi cok üzüldüm aglayinca hatta icim acidi bile diyebilirim dürüst sadik ve iliskisini hep ön planda tutan biri bunlar artilari ama eksiler ah o eksiler icim acisada biliyorum düzelmeyecegini hic birseyin en fazla 2 ay sonra yine gereksiz bir konu icin hakraetler küfürler yiyecegim düzelmeyecek ki biliyorum bugun koparip atmazsam evlenirsem hersy icin cok gec olucak sindirmeye calisiyorum simdi yasadiklarimi ve yeni bi sayfa acmaya hayzirliyrum kendimi

Bakın, ben 19 yaşındayım ve sevgilim yok nedenini sorarsanız ya erkek millleti üzülmez öyle kolay kolay ağlamak falan hikaye erkeklerin çok kurnaz bi dünyası var cevremde hep görüyorum 1 ay sevgili olup ayrılan bu yüzden yok. Ciddi insan yok erkekler sorumluluk üstlenemiyorlar. Bi erkek bence 30 yaşından önce evlenmemli. Tanıdığım çok insan var böyle olupta ayrılan.
Sizin ki gerçi çok ayrı bi konu bişey diyemiyorum açıkcası cümlelerim yetmiyo.

güclu durmaya calısın lutfen sıddet ve kufur cok asırı meseleler
saygı yoksa sevgıden bahsetmek bile yersiz

hepinize cok tesekkür ederim gercekten ona acimaktan kendime acimayi unutmusum... alismis olsam da aklima gzel günler gelip icimden yine affetmek gelsede birazcik sabredersem bu aliskanliginda üstesinden gelecegime inaniyyorum

Arkadaşlar söylenecek her şeyi çok güzel söylemişler..

Anlayamıyorum aklına güzel günler nasıl geliyor.. Anlattığına göre güzel bir gün de yok,her gününüzü mahvedecek bir şey yapmış Eşimin beni aldattığını öğrendiğimde bütün güzel günler silindi gitti.. tokat atsaydı yine aynı şey olacaktı.. sadece elini kaldırsaydı sonuç yine aynı olacaktı..... bunun affedilir yanı yok!!! Kimse için normal değildir bunlar!!

Silkelen kendine gel!! Özgüveni sıfır, ezik adam seni şamaroğlanına çevirmiş, kum torbası yapmış resmen! Stres topu yapmış seni!! Senden başkası olamaz zaten, kimse kendini bu kadar aşağılatmaz!!

Canım afedersin ama öküzü bile eğitirsin belki ama şu adamı eğitemezsin.
Yazdıklarını okudum ben dehşete düştüm.
Bilmiyorum farkında mısın ama senin ailene kadınlığına hakaret ediliyo.
Sen neyin vicdanını yapıyosun ?

canım lütfen seçimlerinin kadere yadatalihine yükleme sen ne yaptıysan kendi ellerinle yapmışın...insan ne çekerse elinden ve dilinden çekermiş
ya bir tane güzel anını yazar mısın çok merak ettim doğrusu ama ilk başlardaki tavlama stratejisi hariç

Ben gayet size kızdım, ailenize üzüldüm.

Hırsızın kabahati var elbet, ama onun karakteri bozuk.
Ev sahibi kapısını ardına kadar açık bırakırsa hırsıza mı kızılır, ev sahibine mi?
Ben ev sahibine kızarım.

Bundan sonra kararlı olun, yaklaştırmayın onu yanınıza.
Vicdan yapmayı da bırakın, saflıktan başka bir şey değil bu.

Umarım kararlı durursunuz, aynı hataya da bir daha düşmezsiniz.

mutluluk yok anladık da güven nerde burda

Tanrım siddet hakaret sevgi aşk bunun neresinde anlamıs deeğilim ! evli insanların bile buna tahammülü yok gözünü kırmadan tek celselerle boşanılar ki sen evli değilsin sevgili birde sakın arkana dönmeden ayrıl derim :S:S

Ne vicdanı Allahaşkına? Sizin kızdırmanız ne demek yahu? Garsona teşekkür etmişsiniz, o cafede otturmayalım demişsiniz, halka küpe takmışsınız... vs... bunun nesi sizin kızdırmanız ya? Ne derse desin sakın sakın sakın affetme nolursun. Lütfen allaşkına asla geri dönme şu adama.

canim ablacim güvenden tek ama tek kastim bana sadik olmasi bu konuda aklimin kalmiyor olmasi sirf dürüst adam sadik adam die katlandim bu kadar ama daha dayanamiom

Başka SADIK dürüst adam yok mu sanıyorsun dünyada. Hayatta herkesin bir alternatifi vardır ve kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma. Çok aşığım ölüyorum ondan başkasıyla yapamam dersin bi bakmışsın o duyguların yerinde yeller esiyor, daha kuvvetli duygular yaşatacak biri çıkmış karşına.

Ya benim çok Zeki ve güzel (İzmirli, siz anlayın artık güzelliğini ve cana yakınlığını) bir kız arkadaşım bile sevgilisinden resmen dayak yiyordu. Beş sene çıktı bu çocukla. İnanamazsınız bu kızın başına geldiğine.

Onun için biraz daha saf olan arkadaşları yadırgamamak gerek herhalde ne biliyim. Kendin ettin kendin buldun derler adama. Ailen bile dönüp bakmaz haberin olsun. Benim özel hayatta arkadaşım olsan sana demediğim laf kalmazdı valla.

Benim arkadaşım 10 yıllık aşkıyla evlendi. Sevgiliyken hiç problem yokmuş. İki sene sonra boşandı. Silkeledi attı herifi. Vurmuş kıza bir kere, yere itmiş falan.

Tabiki çok üzüldüm ayrılmalarına ama bir yandan bakınca da, adam şerefsiz. Kız eşek gibi çalışıyor iyi de para kazanıyor, evin herşeyini alıyor eşya dahil , adam alma demiyor. Para getiren var nasıl olsa. Erkek olarak bunun altında ezilip beraber alalım para biriktirip diyeceğine iyiki almışsın aşkım diyor. Bide kıskançlık yapıp kıza vuruyor. İlk tokadında bıraktı kız. Adam sanıyordu ki o benden asla vazgeçmez kaç yıllık aşkıyım, evine de bağlı kadın. Erkek daha ne ister.

12 senelik ilişki, evlilik bitmiş bir tokatla. Sen hala sevgilinden ayrılma tamam mı güzel kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…